Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sagogatan 8A

Samset Jönköping

1 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sagogatan 8A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 69,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 303516001-A1003
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr
Avgift: 2 758 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 1,4206%
Andel av årsavgift: 1,4206%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Välkommen in i hallen där ytterkläderna kan hängas av direkt till höger. Förvaringsmöjligheter i garderober rakt fram. På golvet ligger grå klinker i entrén som sedan övergår till träparkett, detta kombineras med vita väggar.

KÖK
I köket går luckorna i vitt och detta kombineras snyggt med gråa arbetsytor samt vitt kakel. Utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, inbyggnadsugn samt glashäll. Gott om förvaring i lådor och skåp. Utskjutande arbetsbänk ger möjlighet till sittplats, i övrigt finns plats för matbord med 4-6 sittplatser. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM
Tack vare den öppna planlösningen binds kök och vardagsrum samman på ett trivsamt sätt. Här finns plats för soffa med tillhörande möblemang. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa. Härifrån nås bostadens balkong.

BADRUM
Stilrent badrum med kakel och klinkers. Utrustat med spegelskåp med förvaring, tvättställ med förvaring, wc, dusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

SOVRUM
I sovrummet finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa.

Luftig tvåa på natursköna Samset!

Det är något visst att bo med närhet till naturen, som här på Samset där strövtåg i det gröna aldrig är långt bort samtidigt som du enkelt tar dig till Jönköpings allra centralaste delar. Smidigt belägen på plan 1 hittar du denna välplanerade tvåa med gott om plats för såväl par som singelhushåll. Genomgående ljusa och klassiska materialval gör att du här kan låta inredningsdetaljerna sätta färgskalan i bostaden. Både kök och badrum är fullutrustade vilket gör vardagsrutinerna enkla. Öppen planlösning gör det möjligt att bjuda hem större sällskap för exempelvis middagsbjudning eller umgänge. På balkongen kan du njuta av solen en stor del av dagen!

Gott om förvaring i garderober, klädkammare samt tillhörande lägenhetsförråd på vinden. Bostaden stod färdig i februari 2019 och väntar nu på en ägare som vill skapa ett hem i en helt ny bostad.

Välkommen på visning!

Förening

Sagogatan 8A

Förening

Brf Orgeln i Jönköping

Allmänt om föreningen

Föreningen består totalt av fyra huskroppar, fyra trappuppgångar i flerbostadshus i tre våningar och två vindsvåningar, två radhuslängor med nio radhus i två våningar och en vindsvåning och ett gemensamhetshus i två plan.

Flerbostadshusen är anslutna till fjärrvärmenätet. Uppvärmning i lägenheterna sker genom vattenburna radiatorer samt förvärmd tilluft. Radhusen har en individuell frånluftsvärmepump med el som primär energikälla, I radhusen sker uppvärmningen genom vattenburen golvvärme på bottenplan och vattenburna radiatorer på plan två och vindsplanet.

Fastigheten är ansluten till det allmänna elnätet, varje lägenhet har ett eget elabonnemang. Solceller finns installerade på två av huskropparnas tak, elen som produceras kommer att användas till den gemensamma fastighetselen, överproduktionen kommer att säljas.
I flerbostadshusen finns fyra centralt placerade aggregat med mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX).
Radhusen har spaltventiler vid fönstren och mekanisk frånluft med värmeåtervinning via frånluftsvärmepump.

Två miljörum med hushållsavfall, matavfall och förpackningsinsamling av de vanligaste fraktionerna.

Gården består av asfalterade ytor, plattbelagda ytor, gräsytor, planterade ytor med buskar och perenner, träd, odlingsytor för de boende, grillplats samt lekytor utrustade med rutschkana, lekhus och klätterutrustning.
Centralt på gården finns ett hus med cykelparkering och gemensamhetslokal med allrum, kök och wc.

Porttelefon vid entrén.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Jönköpings stadsnät, Wetternet. Föreningen tillhandahåller anslutning till nätet, men omfattning och leverantör av tv, bredband och telefoni beställs och betalas av hushållen.

Parkering

63 parkeringsplatser inklusive besök/handikapp-platser. 5 ex av parkeringsplatserna kommer att vara utrustade med laddning för elbil. Föreningen kommer att erbjuda alla medlemmar att hyra en parkeringsplats var, resterande platser står till föreningens förfogande.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området ligger på höjden ca 3 km sydväst om Jönköping. Ett bostadsområde med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Vittraskolan, en F-9-skola som nyligen slagit upp sina portar och i närområdet finns även en förskola. Grönskande natur runt om området. Vid friluftsområdet Hallby finns löpspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada ligger Axamosjön inte långt i från, även där finns fina löpspår men också en minigolfbana och ett utegym.

Kommunikation

Busslinje 11 går en gång i timmen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering