Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Odengatan 15A

Jönköping - Öster Jönköping

1 850 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 24/11 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Odengatan 15A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
& 24 kvm biarea mätn SS021053

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1001A
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Källare och våning 1 , en halvtrappa upp
Ekonomi Pris: 1 850 000 kr utgångspris
Avgift: 3 318 kr/mån Inkl värme och vatten.
Andel i föreningen: 8,52%
Driftskostnad 3 444 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 044 kr
Kommentar ca uppgift och baseras på en vuxen i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea/biarea: Uppgift angående boarean är baserad på en uppmätning av Anticimex. Uppgifter är hämtad samt kontrollerad med föreningen. Ytterligare 24 kvm boarea ingår i källaren samt 4,5 kvm källarutrymme som ligger i anslutning till rummet i källaren och nås idag från den allmänna källaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1941/2015 Fastigheten totalrenoverades 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 6 juni 2015
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelrum samt uteplats på gården. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd samt ett förråd i källaren.

HALL

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt en klädkammare. Centralt placerad och låter ljuset passera fritt igenom bostaden. På golvet ligger plankgolv och väggarna är vitmålade.

BADRUM

Helkaklat badrum med grått klinkers på golvet och vitt kakel på vägarna. Utrustat med wc, kommod med handfat, överskåp med spegeldörrar och överliggande belysning, dusch, tvättmaskin samt golvvärme.

KÖK

Stilrent utförande med vita skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i grå laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, glashäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt ho. Ljusinsläpp från norr.

RUM

Stort lättmöblerat rum som ger gott om yta för socialt umgänge. På golvet ligger plankgolv och väggarna är vitmålade. Rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i rummet samt ett på väg ner till källardelen.

RUM I KÄLLARE

Trappan leder dig ner till ett svalt och skönt rum på ca 24 kvm. Perfekt som sovrum eller kanske biorum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Garderober tar hand om förvaringen.

RUM INTILL I KÄLLAREN

Ytterligare ett utrymme finns här nere men är idag igensatt. Nås även från den allmänna källardelen. Målat betonggolv och vitmålade väggar. En del smalnar av längst in där ett gammal wc en gång har varit. Avlopp och vattenledning finns men status är okänd.

Citytvåa med extra svängrum

Citytvåa på 49 kvm med en bonusyta en trappa ner på 24 kvm + ytterligare ett utrymme på 4, 5 kvm för expansion.

Här bor man otroligt bekvämt med hela Östers utbud av butiker och spännande restauranger som grannar. Gågatan ligger endast ett kvarter bort och i den fräscha Coopbutiken vid östra torget handlar du allt du behöver från 06-23.

Bostaden har en trevlig planlösning som sträcker sig igenom huskroppen och låter ljuset flöda fritt. Genomgående ljust plankgolv ( förutom på nedre plan som har ekparkett) och vitmålade väggar ihop med den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna bidrar ytterligare till en ljus och harmonisk känsla. Totalrenoverades 2015 och är fortfarande i gott skick. Trivsamt, stilrent kök fullutrustat med vitvaror. Helkaklat, rymligt badrum med tvättmaskin. Stort och lättmöblerat vardagsrum som avslutas med en ljus och följsam trapp ner till källaren. Här finns ett stort ombonat rum, perfekt som sovrum. För den som önskar ytterligare utrymme går det smidigt att öppna upp den igensatta öppningen in till ett förråd på ca 4,5 kvm som ingår. Perfekt som en walk in closet med möjlighet till en extra toalett.


Föreningen är ansluten till Wetternet.
Stort förråd finns uppe på vinden samt ett i källaren.

Förening

Odengatan 15A

Förening

Brf Droskan 6

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet är bebyggd med ett bostadshus i tre våningar med totalt 12 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten är byggd 1941 men 2015 utfördes omfattande renoveringar samt ombyggnation.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Wetternets fibernät.
Avtal tecknas separat av respektive medlem.

Parkering

På föreningens gård finns 8 st parkeringsplatser. Kostnad: 200 kr/månad.
Två st garage. Kostnad: 400 kr/månad.
Till både garage och p-plats är det separat kö via föreningen.

Renoveringar - utförda och planerade

Nytt tak
Stambyte
Fönsterbyte
Ny el
Ny fasad
Samtliga renoveringar ovan utfördes under 2015
Under hösten 2017 har föreningen låtit asfaltera innergården för att skapa parkeringsyta. El har dragits för belysning och eluttag för motorvärmare.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närservice

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering