Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Torsgatan 15A

Huskvarna - Centrum Huskvarna

1 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på visning! Anmäl dig på MOHV.se för information om tid.

Söndag 9/8

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Torsgatan 15A

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 82,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1203
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr acceptpris
Avgift: 4 481 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten. En obligatorisk avgift för tv tillkommer med 120 kr/månad.
Andel i föreningen: 5,97992%
Andel av årsavgift: 5,96924%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd samt en matkällare.

HALL

Välkommen in i hallen med möjlighet att hänga ytterkläder till vänster. Plats finns för mindre hallmöbel med förvaring- eller sittmöjlighet. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa.

KÖK

Bostadens kök går i klassisk stil med fina detaljer såsom ugn från Smeg, platsbyggt skafferi, vitrindel och porslinsho. Arbetsbänkar i trä kombineras med svart kakel. Utrustat med spishäll, fläkt. diskmaskin, kyl, frys samt varmluftsugn. På golvet ligger fiskbensparkett som övergår till svart plankgolv i köksdelen, detta kombineras med ljusa väggar.

BADRUM

Badrummet stambyttes 2019 och är i mycket gott skick. Utrustat med wc, dusch, tvättställ med förvaring, spegel, golvvärme samt tvättmaskin. På golvet ligger marmorerat klinker som sträcker sig en bit upp på väggarna för att sedan övergå till vitt kakel.

VARDAGSRUM

I vardagsrummet finns gott om plats för både soffa och matbord. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Härifrån nås bostadens balkong.

BALKONG

Balkongen är placerad i västerläge och bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för mindre utemöblemang alternativt caféset.

SOVRUM 1

Detta rum nås genom dubbeldörrar från vardagsrummet. Här finns förvaringsmöjlighet i garderob. Gott om plats för säng med tillhörande möblemang. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Även härifrån nås bostadens balkong.

SOVRUM 2

Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderober. På golvet ligger svart plankgolv och väggarna är ljusa.

Charmig 40-talist med vackra detaljer!

När gammalt möter nytt, som här, då är det en svårslagen kombination. I grund och botten är detta en bostad med anor i fyrtiotalet som under senare år fått ett rejält ansiktslyft, alltid med ambitionen att bevara grundkänslan. Här finns en tanke bakom varje materialval i allt från blandare till beslag. Ursprungsdetaljerna finns kvar i form av generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, plankgolv och vackra fönsterbrädor. Badrummet stambyttes och totalrenoverades 2019 vilket gör att det fortfarande är i toppskick.

Ljuset får flöda fritt genom bostaden från öst till väst, detta i kombination med den generösa takhöjden gör att du får ett hem med extra rymd. Två rymliga sovrum och generöst med sociala ytor gör att detta hem passar utmärkt för såväl paret som den mindre familjen. På den härliga balkongen, som faktiskt är ett sällsynt inslag på en bostad från tidigt 1900-tal, kan du njuta av solen under eftermiddagen samtidigt som du blickar ut över omgivande takåsar och föreningens gemensamma trädgård. Gott om förvaring i såväl garderober i bostaden samt tillhörande lägenhetsförråd, som är 2 till antalet. Föreningens trädgård står till ditt förfogande om du vill ordna en grillkväll, lika nära finns också natursköna Mjölkafållan om du är sugen på lite parkhäng.

Här bor du i ett lugnt läge där det blir enkelt att växla mellan natur och stad. Huskvarna har alla bekvämligheter i sitt utbud såsom: livsmedelsbutiker, shopping, bibliotek, restauranger, vårdcentral, apotek och träningsanläggningar. Till Jönköping finns goda kommunikationer med direktbuss från Mjölkafållan.

Välkommen på visning!

Förening

Torsgatan 15A

Förening

Brf Drottningholm

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet Svarven 8 innehas med äganderätt och är bebyggd med ett flerbostadshus bestående av totalt 21 bostadsrätter. Föreningens adresser är Torsgatan 15 A-C samt Drottninggatan 24.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Com Hem som erbjuder TV och Internet. Ett grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 8 parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.
Boendeparkering för omkringliggande gator kan tecknas via Jönköpings kommun. Detta kräver att du är folkbokförd på adressen samt att du äger bilen. Kostnad 510 kr/kvartal.

Renoveringar - utförda och planerade

Genomförda renoveringar:

- Stambyte 2018/2019
- Renovering av tak 2013
- Renovering av balkonger 2013
- Renovering av fasad 2013
- Installation av säkerhetsdörrar 2011
- Dränering 2009
- Fönster och balkongdörrar 2001

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I centrala Huskvarna hittar du alla tänkbara bekvämligheter. Fin miljö med närhet till vackra promenadstråk både vid Vättern och i närliggande skog.

Närservice

Livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, vårdcentral, apotek, träningsanläggning, bibliotek med mera.

Kommunikation

Från Esplanaden går bland annat linje 1 som tar dig till centrala Jönköping.

Parkering

Boendeparkering på gatorna via Jönköpings kommun.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter