Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rogbergavägen 17D

Huskvarna - Söder Huskvarna

1 800 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rogbergavägen 17D

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 69,90 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 16
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 800 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 423 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och ett grundutbud av TV-kanaler.
Andel i föreningen: 4,86%
Reparationsfond: 4 771 kr
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

Välkomnande entréhall med vita väggar och nyinlagt ekparkettgolv. I förlängningen av hallen, till höger mot köket, finns förvaringsmöjligheter via en rymlig skjutdörrsgarderob samt en mindre platsbyggd vägghylla.

KÖK

Nyrenoverat kök med vita skåpsluckor och vit kakel ovan arbetsbänk i mörkgrå laminat. Köket är utrustat med modern maskinpark i rostfritt utförande: diskmaskin, inbyggnadsmikro, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Gott om förvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. Intill köksfönstret finns yta för matbord åt 4-5 sittande.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med dusch, handfatskommod, överskåp med spegeldörrar, handdukstork samt vägghängd WC.

VARDAGSRUM

Stort och lättmöblerat vardagsrum som ger plats åt såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Tack vare det stora fönstret och balkongdörren i sydost får rummet gott om ljusinsläpp. Vita väggar och ekparkett på golvet.

INGLASAD BALKONG

Från vardagsrummet nås den stora balkongen belägen i sydost. Balkongen byggdes ut och glasades in så sent som 2017. Tack vare balkongen höga fria läge är solchanserna goda och vyerna vackra samtidigt som insynen blir minimal.

SOVRUM 1

Väl tilltaget sovrum utrustat med rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Rummet erbjuder gott om plats att möblera efter önskemål och behov. Fönster mot föreningens lugna innergård i nordväst. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

SOVRUM 2

Även det andra sovrumet är väl tilltaget och utrustat med praktisk skjutdörrsgarderob för praktisk klädförvaring. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita. Rummet får ljusinsläpp från fönster i nordväst.

Nyrenoverad trea med stor inglasad balkong

Smidigt belägen endast ett par trappor upp finner ni denna trevliga söder-trea. Här har nuvarande ägare nyligen avslutat en omfattande renovering så här bli känslan av nytt påtaglig. Här kan ni med andra ord bara flytta rakt in och börja trivas. De 70 välplanerade kvadraten erbjuder två sovrum utrustade med praktiska skjutdörrsgarderober, snyggt och modernt utrustat kök, helkaklat badrum samt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Den inglasade balkongen blir verkligen kronan på verket- den kom till så sent som 2017 och tack vare det höga fria läget i sydost blir solchanserna goda och vyerna vackra samtidigt som insynen blir minimal. Tack vare inglasningen kan ni njuta av balkongen från tidig vår till sen höst. Invändigt har renoveringarna utförts omsorgsfullt med tidlösa och enhetliga materialval som kommer kännas moderna under en lång tid framöver.

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött, vilket både ekonomin och fastigheten skvallrar om. Många stora renoveringar har utförts under senare år och ett fint arbete har gjorts med de gemensamma utrymmena såväl inomhus som ute för att öka trivseln för medlemmarna. Här bor ni lugnt och fint med närhet till Huskvarna centrums rika utbud av butiker och service. Bussen avgår från närliggande hållplats och till tågstation är det endast en kort promenad. För er som har egen bil finns möjlighet att överta ledig p-plats (kostnad 40 kr/månad).

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Rogbergavägen 17D

Förening

Renen nr 13

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningens fastighet består av två byggnader med totalt 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Gemensamt i källaren finns en mycket fräsch tvättstuga med intilliggande tork- och mangelrum. I källaren finns även ett cykelrum. På den trevliga innergården finns gemensamma grönytor och en uteplats som lämpar sig utmärkt för grillning.

Föreningens medlemmar sköter trappstädningen gemensamt via rullande schema. Trädgården sköts av inhyrd personal men gemensamma städddagar annordnas.

Tv och bredband

Föreningens fastigheter är anslutna till fibernätet (Wetternet). Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredbandsavtal tecknar lägenhetsinnehavaren direkt med leverantör.

Parkering

Föreninger har både parkeringsplatser och garage.
Ledig p-plat finns att överta (kostnad 40 kr/mån).
Till garagen är det separat kö.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga beslutande avgiftsförändringar i dagsläget (uppgift enligt samtal med ordföranden 20/4).

Renoveringar - utförda och planerade

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
90-talet Renovering av fönster
2001 Stambyte badrum och kök
2001 Renovering av samtliga badrum
2008 Omläggning av tak
2011 Dörrbyte
2014 Byte av balkongtak
2014 Renovering trädgård
2015 Nya parkeringsplatser
2017 Renovering balkonger

Kommande renoveringar:
OVK (obligatorisk ventilationskontroll)

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området är beläget strax söder om Huskvarna centrum och består mestadels av villor och flerfamiljshus. I närområdet finns härlig natur och trevliga promenadstråk. Närhet till idrottsplats och Folkets park.

Närservice

Kiosk, pizzeria samt konditori finns vid stationen, ca 1 km bort. I centrala Huskvarna finns ett rikt utbud av butiker och service.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebuss 13. Till Huskvarna station är det ca 1 km. Från stationen avgår tåget med täta avgångar och tar dig både till Jönköping och Nässjö. Till Huskvarna centrum och Esplanaden är det ca 2 km. Härifrån avgår flera busslinjer, bland annat stamlinje 1.

Parkering

Fri parkering på omkringliggande gator.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter