Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Järnsparvsgatan 11

Mariastaden Helsingborg

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Järnsparvsgatan 11

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 112,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 415 kr/mån Ink. kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 3,4675%
Andel av årsavgift: 3,4675%
Driftskostnad 13 931 kr/år
varav
Värme: 5 378 kr
El: 4 053 kr (5378 kWh)
VA: 1 800 kr
Försäkring: 2 700 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Samtliga driftskostnader är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsparhus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: isolerglas 3-glastyp
Fastighetsbet. Solfångaren 3
Unik chans att förvärva detta nyproducerade parhus om 112 kvm från 2019 i populära Mariastaden. Ett välplanerat parhus med HTH-kök, tre sovrum på ovanvåning, två badrum samt härlig härliga sociala ytor på bottenplan. Altan och trädgård i soligt västerläge. Uppfart för två bilar, varav den ena i carport.
Här bor ni i ett familjevänligt radhusområde med allt du behöver i närområdet och samtidigt bekvämt avstånd till både hav och stadsliv. Varmt välkommen på visning!


Bostaden disponeras enligt följande:

ENTRÈPLAN

ENTRÈ
Välkomna in i en ljus och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster bakom spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar och på golvet ligger genomgående eklamellgolv.

KÖK
I anslutning till hallen ligger ett fräscht kök med öppenplanlösning mot vardagsrummet och med härlig ljus matplats. Ett totalutrustat kök, inrett med vit köksinredning från HTH. Här finns kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnads micro samt spisfläkt samtliga från Siemens. Ett stilrent kök med dubbelvask i rostfritt stål, träbänkskiva samt grått kakel som stänkskydd. Köket med dess ljusa matplats med plats för 4-6 personer skapar ett härligt rum, här är det lätt att umgås och trivas. Väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
I öppenplanlösning mot köket ligger bostadens vardagsrum. Här finns gott om plats för socialt umgänge, de stora fönsterpartierna ger er ett härligt ljusinsläpp och skapar ett härligt rum att vistas i. Här finner ni även utgång till husets välskötta trädgård med uteplats som erbjuder såväl eftermiddags- som kvällssol.

BADRUM
I anslutning till hallen finner ni ett fräscht badrum med WC, badrumskommod med handfat samt spegel ovan. Här finns en generös takdusch med glasvägg. Ett helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Ett fräscht badrum i harmonisk stilren smak.

I hallen finns bostadens trappa som tar er upp på ovanvåningen. Under trappan finns även en gedigen klädkammare.
OVANVÅNING

Trappan leder er upp till ovanvåningens hall. På golvet fortsätter det vackra eklamellgolvet och väggarna är vitmålade. Här finner ni även en klädkammare för extra för förvaring. Ovanvåningens hall erbjuder gott om plats och kan med fördel nyttjas som kontor.

MASTER BEDROOM
Master bedroom ligger strategiskt placerad med närhet till ovanvåningens badrum. Här finns gott om plats för en rejäl dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i skjutgarderober. Det stora fönstret gör rummet ljust och trivsamma. Väggarna är vitmålade.

SOVRUM
I andra delen av ovanvåningen ligger ytterligare två sovrum. Vardera rum är utrustat med garderober och med ett stort fönster ut mot husets baksida. Dessa rum kan med fördel nyttjas som barnrum alternativt gästrum och arbetsrum.

BADRUM
Bostaden andra badrum är helkaklat i vitt med grå klinker. Här finner ni toalett, badkar, handfat med kommod samt spegelskåp ovan. Ett generöst badrum i harmonisk stil.
I badrummet finns även bostadens tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk för klädvård.

FÖRRÅD
I anslutning till parhusets carport finns ett förråd. Ett väl tilltaget förråd som erbjuder förvaring för det lilla extra.


Till detta mysiga boende finns en trädgård som erbjuder såväl uteplats som gräsyta. Trädgården ligger i bästa västliga läge, här skapas lätt en mysig stämning under ljumma sommarkvällar.
Här är kombinationen av närhet till service, kommunikationer och lugnt och naturskönt läge fulländad! Mysigt beläget i Mariastaden finner ni denna pärla. Gångavstånd till förskolor och skolor. Goda kommunikationer med tåg och buss.
Unik chans att förvärva detta nyproducerade parhus om 112 kvm från 2019 i populära Mariastaden. Ett välplanerat parhus med HTH-kök, tre sovrum på ovanvåning, två badrum samt härlig härliga sociala ytor på bottenplan. Altan och trädgård i soligt västerläge. Uppfart för två bilar, varav den ena i carport.
Här bor ni i ett familjevänligt radhusområde med allt du behöver i närområdet och samtidigt bekvämt avstånd till både hav och stadsliv. Varmt välkommen på visning!

Förening

Järnsparvsgatan 11

Förening

Brf Solfångaren

Allmänt om föreningen

Brf Solfångaren i Helsingborg är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2019. Föreningen förfogar över 31 st lägenheter belägna på adresserna Järnsparvsgatan och Bergfinksgatan.
Föreningen förvaltas av HSB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

Fastighetsbeteckning: Solfångaren 3
Tomtens areal: ca 8 369 m2
Lägenhetsyta: ca 3 230 m2
31 bostäder i 13 huskroppar uppdelat på både par- och radhus i två plan. Parhusens är 112 m2 och radhusen 90 m2 BOA
På fastigheten finns en förrådsbyggnad till respektive bostad.
På fastigheten finns gemensamma anordningar så som belysning, undercentral, gång och cykelväg samt gator.

FASTIGHETENS SKICK
Huset byggdes 2019 och är därför i mycket gott skick.

EKONOMI
Inga planerade avgiftsförändringar.

TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till Telia Tripe där basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband också i avgiften (100/100).

PARKERING
Till varje parhus ingår carport med möjlighet för uppställning av en bil framför carport. Radhusen nr 21-30 har en parkering framför bostaden och en parkering i norra delen av området. Radhus nr 31 har två parkeringar framför bostaden.

TVÄTTSTUGA
Alla hus är utrustade med egna tvättmöjligheter.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Aktuell årsredovisning, stadgar samt köpinformation om budgivning finns tillgängliga på www.mohv.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter