Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Boxervägen 6E

Fyllinge Halmstad

1 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Lördag 15/8 15.00-16.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Boxervägen 6E

Antal rum 3 rum
Boarea 69,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 65
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp!
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 5 041 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud + 8 valfria), bostadsrättstillägg samt numrerad parkeringsplats
Andel i föreningen: 2,8465%
Driftskostnad 1 650 kr/år
varav
Försäkring: 1 650 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Ett förråd på gården följer bostaden (E). Det finns även ett förråd med gemensamma trädgårdsredskap samt ett större miljöhus.
HALL
Brf Boklok gör skäl för sitt namn. Här bor du klokt med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt kök och två bra sovrum. Direkt innanför entrén möts du av vitmålade väggar och tak, samt en genomgående ekparkett. Till höger kan kläderna hängas av och stoppas undan i en garderob. I hallen finns även en generös klädkammare till förvaring av kläder och annat bråte. Ta av dig skorna och välkommen in.

SOVRUM
Till höger om hallen finns det första av de två sovrum. Stort och luftigt förvaring i garderob på höger sida. Räcker inte klädkammaren till så kan du installera flera garderober i sovrummet om så önskas. Ett fönster finns med vy ut mot grönska. Rummet möbleras efter behov och du får med lätthet plats med en dubbelsäng. Väggarna är vitmålade samt har en tapetserad fondvägg.

BADRUM
Till vänster om entrén finns bostadens fräscha badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet i ljusa kulörer. Badrummet innehåller: wc, tvättställ, dusch, (2016), tvättmaskin och torktumlare.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum går ett-i-ett som bildar en modern och öppen planlösning. Köket (IKEA) ligger i vinkel och är utrustat med kapitalvaror från Bosch. Över arbets- och diskbänk sitter ett stänkskydd i lättskött vitt kakel. Arbetsbänken består av en mörk laminatskiva. Köksluckorna är vitlackerade och knoppar som beslag. Det finns gott om förvaring i över- och underskåp. Matbordet sätts förslagsvis framför fönstret med utsikt ut mot grönskan. Rummet är stort nog för att både få plats med ett större matbord och soffgrupp. Köket är utrustat med: spis, spisfläkt och kombinerad kyl/frys.

BALKONG
Bostadens balkong ligger i sydost med föreningens gräsmatta framför. Det finns plats för antingen en mindre soffgrupp eller kaffebord med tillhörande stolar. Grillning görs enklast på gräsmattan på föreningens gemensamma innergård. På balkongen njuter du av solen från förmiddag till eftermiddag.

SOVRUM
Det andra och något mindre sovrummet nås via vardagsrummet och kan disponeras efter behov. Två fönster finns i olika väderstreck sprider ljus.

Välkommen att flytta rakt in!

Mysig balkong med sol under stor del av dagen!

På barnvänliga Fyllinge finner du denna välskötta bostad om 3 RoK med en mysig balkong med sol under större delen utav dagen! Bostadens yta fördelar sig över 69 m2 med stilrent kök och badrum samt moderna materialval. Dessutom finns två bra sovrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Kvällarna kan spenderas på föreningens gemensamma innergård med en tänd grill och gott sällskap.

På Fyllinge bor du med närhet till det mesta såsom förskolor, skola och lekplatser. En kort cykeltur ifrån bostaden når du både shoppingcentret Hallarna eller stranden för salta bad i havet. Det finns dessutom flera matbutiker samt lokala restauranger att besöka. Med buss når du även snabbt och smidigt city för puls, restauranger och shopping. I brf Boklok Olofstorp bor du verkligen klokt och i avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt en egen parkeringsplats! Varmt välkommen till Fyllinge och Brf BoKlok Olofstrop.

Förening

Boxervägen 6E

Förening

Brf Boklok Olofstorp

Allmänt om föreningen

Brf BoKlok Olofstorp har en lantlig miljö med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Hallarna. Det erbjuds bra bussförbindelser om du inte vill ta bilen eller orkar cykla in till centrala Halmstad. Föreningen äger fastigheten Fyllinge 20:393 och föreningens hus uppfördes 2009. I föreningen finns 36 lägenheter i 3 olika storlekar. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i IF och inkluderar bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Crendo Fastighetsförvaltning AB biträder styrelsen med föreningens ekonomiska förvaltning.


RENOVERINGAR
Inga pågående eller större utförda renoveringar förutom sedvanligt underhåll enligt föreningens underhållsplan.
2019 - OVK (Hösten).
2018: Målat om fasaderna från gul till grått (2018). Föreningen hade medel avsatta för ommålning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har lekplats för de minsta samt gott om gräsyta för föreningens medlemmar att nyttja. Skötsel av grönytorna köps in av Crendo.

PARKERING
I avgiften ingår en numrerad parkeringsplats. Fråga ansvarig mäklare vilken parkering som ingår.

FÖRRÅD
Till varje bostadsrätt följer ett numrerat förråd på gården.

TV & INTERNET
I avgiften ingår ett grundutbud samt 8 valfria kanaler från Bredbandsbolaget. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. I avgiften ingår kostnaden för fiberanslutning valfritt internetabonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
2020-08-06: Efter samtal med föreningens ordförande: I dagsläget finns inga planer på att höja avgiften. Senast avgiften höjdes var 2016-01-01 med 2%.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola Grundskola Fyllingeskolan F-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter