Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bergängsvägen 11A

Vallås Halmstad

1 395 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bergängsvägen 11A

Antal rum 3 rum
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 563 kr/mån Inklusive internet 100mbit, IP-telefoni, värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,7589%
Andel av årsavgift: 0,75884%
Driftskostnad 4 169 kr/år
varav
El: 3 017 kr (1798 kWh)
Försäkring: 1 152 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 23 oktober 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 121 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.
HALL
Stor välkomnande hall med avhängning rakt fram. 2 garderober till vänster för praktiskt förvaring. På golvet ligger ett mörkt klinkergolv och väggarna är målade i vitt samt en blommig tapet.

SOVRUM
Första sovrummet ligger direkt in till vänster. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringslösning till vänster med stor garderob med skjutdörr. Laminatgolv i ljust samt tapet i ljusa färger.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås också från hallen efter det första sovrummet in till vänster. Även detta sovrum är stort med gott om plats för dubbelsäng samt övrig förvaring. Stor garderob med skjutdörrar till höger för praktisk förvaring. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är även här i ljusa färger.

KÖK
Stort kök med separat matplatsdel och mycket förvaring i de många skåpen. Utrustat med kombinerad kyl- och frysskåp, spis, diskho med blandare, diskmaskin. Snyggt stänkskydd med stenar i mörka färger samt bänkskiva i rostfritt Laminatgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Stort badrum i ljusa färger med egen tvättmaskin. Klinkergolv i ljusgrått och väggarna är delvis kaklade i ljusa färger. Badrummet är utrustat med dusch med vikvägg i glas, WC, spegelskåp, vask med kommod samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt rum som nås rakt fram från hallen. Här finns gott om plats för större soffa samt ytterligare möblemang. Parkettgolv samt strukturtapet och målad i vitt. Utgång till uterum på höger sida.

INGLASAD ALTAN
Stort uterum med plats för loungegrupp samt utgång till den egna trädgården. Glaspartier som är öppningsbara för den härliga känslan att nästan sitta utomhus. Här finns infravärmare samt eluttag för praktisk anslutning för annat. Klinkergolv samt vitmålade väggar. I trädgården finns en gräsmatta, trall, stenbelagd gång ut till innergården samt praktisk redskapsbod för gräsklippare samt andra trädgårdsredskap. Solen kommer på uteplatsen från lunch och finns där till kvällen perfekt för att kunna njuta av sommarkvällarna.

3:a på markplan!

Stor 3:a på 75 m2 på markplan med egen uteplats. Med inglasat uterum samt eftermiddagssol på uteplatsen kan man njuta extra länge på året. Stort och fräscht kök med separat matplatsdel, stort badrum med egen tvättmaskin, bra förvaringsmöjligheter, 2 rymliga sovrum samt stort vardagsrum. På vallås bor man nära grönområden, perfekt för trevliga promender samt med närhet till Vallås centrum med matbutik, bibliotek apotek, frisör, pizzeria m.m. För den shoppingsugne ligger Hallarna en kort biltur bort.

I föreningen Riksbyggen Halmstadshus nr 7 bor man i en stabil förening med bra ekonomi, föreningen har en nybyggd anläggning där föreningens tvättstugor, stor samlingslokal med fullutrustat kök, gym samt bastu finns att tillgå för föreningens medlemmar.

Välkommen att boka in dig på din PRIVATA visningstid.

Förening

Bergängsvägen 11A

Förening

Riksbyggens Brf Halmstadshus nr 7

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Halmstadhus nr 7 är en välskött förening som har naturen som närmsta granne. Här finns gott om motionsslingor, promenadstråk och grönytor för lek och kreation. Föreningen passar människor i alla livskeden. Det finns större lägenheter för barnfamiljen och mindre för den ensamstående. Vallås centrum erbjuder bra service i form av välsorterad ICA-butik, apotek, bibliotek, närlivs, kemtvätt, körskola, frisör, pizzeria samt gatukök. Det finns flertalet förskolor i området samt grundskola upp till årskurs 9.

Föreningen äger fastigheten Valrossen 2. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. I föreningen finns 124 lägenheter som uppfördes 1977, som förvaltare har man Riksbyggen samt PART förvaltning.

Gå gärna in och läs mer på föreningens hemsida: https://halmstadshus7.se/index.html

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen förfogar tillsamans med grannföreningen över en tvättstuga, samlingslokal för 80 personer, motionslokal samt bastu. Det finns en "Gör det själv hall", biltvätt samt cykelrum.
I den andra föreningen Riksbyggen Halmstadshus nr 6 finns lägenhet att hyra på Bergängsvägen 9 finns en liten enrumslägenheter med kök, fyra bäddar och barnsäng. Det finns även ett rum att hyra med ett litet pentry på Kornhillsvägen.

RENOVERINGAR

Utförda:
2000: Tak
2005: Fönster
2005: Fjärrvärme
2009: Nya entrédörrar
2016: Säkerhetsdörrar samt postboxar
2018: Passage & portelefoner
2019: Ny tvättstuga samt samlingslokal

Kommande:
Sedvanligt underhåll.

PARKERING
Garageplatser kostnad 260kr/månad (separat kö). Fria parkeringsplatser i området. Part fastighetsförvalnting sköter garagen och dit man vänder sig.

TV & INTERNET
Internet via Telenor 100/100 Mbit/s ingår i avgiften. TV grundutbus med ca 20 kanaler samt ytterligare några valfria ingår i avgiften via Telenor.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med föreningens ordförande 2020-06-30: Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar samt anser sig att ha en god ekonomi med förbättrade villkro på befintliga lån.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-06-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar hela tiden med nyligen uppförda hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor: Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola, Nordala förskola. Skola: Vallåsskolan F-9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter