Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Auravägen 35

Djursholm

3 500 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna

Söndag 26/5 14.00-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Auravägen 35

Antal rum 3 rum
Boarea 65,70 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01231
Våning 3 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 500 000 kr
Avgift: 4 126 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten, kabel-tv, tvättstuga, trädgårdsskötsel sommar och vintertid. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad avseende värme och bredband.
Andel i föreningen: 3,11%
Driftskostnad 16 800 kr/år
varav
Värme: 8 400 kr
El: 4 200 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Kostnad för bredband ca 299 kr per månad
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1983
Uppvärmning Direkt El
Energideklaration Utfärdad

Interiör

Hallen har en nymålad och omhändertagen ytterdörr. Den varma gråa nyansen matchas stilrent och tidlöst ihop med hallmöblerna. Hallen är möblerbar och här ryms stol och skoskåp. Lägenheten har nytt golv i hallen, vardagsrummet och i köket. Alla väggar är nymålade förutom det stora sovrummet som tack vare sin röda färg och guldiga drapperier känns som ett boutique-hotellrum. Här ryms en stor dubbelsäng om så önskas och istället för garderobsdörrar som tar svängrum finns förvaring bakom lyxiga drapperier. I sovrummet ryms också ett klädskåp och byrå. I det andra sovrummet finns en ljus nyinlagd heltäckningsmatta och en ljus tapet med motiv på kända byggnader från London. Här är det fri och pampig utsikt mot Djursholms närliggande villor. Det mindre sovrummet är tillbyggt i efterhand och från början hade lägenheten istället ett stort kök. Planlösningen är numera optimerad och funktionen är en trea. När ombyggnaden skedde renoverades hela köket som nu har gråa moderna luckor och nya vitvaror. Ugn, spishäll, diskmaskin, kolfilterfläkt, kyl/frys. I köket finns också många skåp och lådor samt ett skafferi. Här ryms ca 4 sittande gäster. Badrummet känns som ett stort hammam med färger i vitt och mjuk terrakotta. Badrummet är möblerbart och här finns ett takfönster fri från insyn. Här finns en avskild duschplats, spegelskåp med förvaring, handfat och wc. Förberett för tvättmaskin. Handdukstork.

Vacker och välrenoverad bostad högst upp i huset med oslagbar takterrass

Välkommen till denna vackert välrenoverade bostad med en oslagbar takterrass som bara väntar på att få bli din! Bostadens absoluta egenskap är den soldränkta insynsskyddade takterrassen som har det bästa läget i föreningen. Under sommaren skiner solen från ca 10.30-20.30 vilket gör att all blomster frodas riktigt ordentligt. Balkongen har trivsamt trallgolv och platsbyggda blomsterlådor längst med hela balkongen. Under dessa blommor finns också smart välplanerad förvaring för diverse redskap. Vill du svalka dig från värmen kan du vira ned balkongens markis.
Lägenheten är också i övrigt i fint skick med nylagd ekparkett, målade och tapetserade väggar. Köket är från början ett stort rum och numera avdelat till ett sovrum/arbetsrum/gästrum och en funktionellt kök med plats för ca 4 st sittande personer. Lägenheten är belägen högst upp i huset (rymlig hiss finns) med härligt ljusinsläpp. Takfönster i köket och i badrummet skapar en intressant känsla i lägenheten och en rymd.

Till lägenheten hör ett stort förråd om ca 8-10 kvm. I huset finns en tvättstuga samt garage.

På Auravägen bor du i en lugn fastighet med ett mycket kort gångavstånd till Djursholms torg där bussförbindelse finns. På torget finns också matbutik, flertal trevliga restauranger och café, frisör, massör, bibliotek, bankomat, kemtvätt och en exklusiv second hand butik. Här finns också en småbåtshamn dit du kommer till Lilla Värtan och Stockholms underbara skärgård. Det är mycket vackra promenadstråk längst med hela viken och du kan promenera i timtal.

Det tar ca 7 minuter att promenera till Roslagsbanan. En taxi från city går på ca 300 kr. Området är under sommarens halvår riktigt grönskande med många buskar, träd och planteringar. I föreningen finns odlingslådor, där en plats hör till denna lägenhet. Området sköts väl under vintern. I föreningen finns alltid lediga parkeringsplatser för gäster. Garageplats finns för ca 500 kr/månad.

I närheten av lägenheten finns också tennishall, fotbollsplaner, två badsjöar, Altorpsskogen med motionsspår och Djursholms slott. Vill du ha mer information om området, föreningen eller lägenheten är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se för mer information.

Förening

Auravägen 35

Förening

Brf Tule

Allmänt om föreningen

Brf Tule består av 4 st bostadsbyggnader som tillsammans innehåller 24 st bostadsrätter .
8 st 2rok med kök
8 st 3rok med kök
8 st 4rok med kök
I föreningen finns 24 st garageplatser samt parkeringsplatser för gäster.

Tv och bredband

Kabel-tv ingår i avgiften.
Internet via transit. Tilläggskostnad.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen planerar att höja avgiften 4 % årligen med anledning av inflation. Föreningen kommer juni 2019 att ta upp ett nytt lån avseende realingen på 2 500 000 kr. Detta ska amorteras på 20 år. Inga avgiftshöjningar avseende detta.

Renoveringar - utförda och planerade

2015-2016 Hissrenovering
2016 Installation fiber
2017 Golvvård i samtliga trapphallar, tvättstugor samt ingångar till garage
2019 Relining
2020 Planerat underhåll fönster och fasad
Löpande underhåll

Överlåtelseavgift

1 185 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering