Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kevingeringen 83

Kevingeringen Danderyd

3 150 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kevingeringen 83

Antal rum 2 rum
Boarea 46,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01952
Våning 0 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 150 000 kr
Avgift: 2 075 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,202%
Driftskostnad 7 277 kr/år
varav
El: 5 400 kr
Försäkring: 1 877 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Interiör

Redan när du kliver in genom entrédörren tappar du hakan och förvånas över den moderna och wow-anda som finns i bostaden. På golvet i entrén, badrummet och stänkskydd i köket ligger sammanhängande granitkeramik som ser ut som marmor men är betydligt tåligare och ett bättre långsiktigt val. Där granitkeramiken ligger på golvet finns givetvis golvvärme. Granitkeramiken och de vita väggarna lyses upp riktigt ordentligt av bostadens spotlights belägna i taket. Bostaden upplevs därmed riktigt ljus och när du vill ha ett lugnare läge i bostaden kan du dimra belysningen. Direkt till vänster i entrén finns en mycket generös och lyxig klädavdelning. Gillar du att ha mycket kläder, väskor och skor kan du inreda din drömgarderob här. Gillar du också att ha olika typer av linne som sängkläder och handdukar ryms det också. Badrummet är inrett precis som badrummen på fina hotell. Du har en lång bänk för dina exklusiva parfymer och handdukar. Stora och rymliga lådor till förvaring. Tvättmaskin. Vägghängd wc. Duschhörna med takdusch. Stor inbyggd spegel ger ännu mer rymd och ljus till det redan stora utrymmet. Köket är inrett med många djupa skåp och lådor. Induktionshäll. Kolfilterfläkt. Diskmaskin. Kyl/frys. I anslutning till köket finns vardagsrummet och det är öppen planlösning mellan den inre hallen, köket och vardagsrummet. Det ger ett socialt samspel mellan hela lägenheten vilket också gör bostaden lätt att möblera. I vardagsrummet ryms stor soffa för mysiga filmkvällar eller som lounge tillsammans med nära och kära. I sovrummet ryms en 180-säng och det är praktiska skjutdörrar för att inte ta upp övrigt utrymme i bostaden. Gardinerna i hela bostaden är specialsydda för att matcha den exakta takhöjden.

MINT CONDITION

Låg avgift. Gångavstånd till tunnelbana. Flexibelt tillträde. Välkommen hem till din drömbostad där allting är i mint condition, bostaden är helt nyrenoverad och ingen har ännu levt i bostaden. Du är den första att flytta in och njuta av de exklusiva materialvalen och bre ut dig i bostaden. Denna bostad är unik i sitt slag att vara så totalt nyrenoverad och samtidigt ligga i Danderyds kommun. Golv, väggar, tak, el, kök, badrum, klädavdelning – allt är sprillans nytt.

Bostadens layout med stort samspel mellan kök och vardagsrum, ett stort sovrum, lyxigt badrum samt en generös klädavdelning gör att du kan njuta av ditt hem oavsett om du är hemma ensam eller har vänner över. Bostadens centrala läge möjliggör att du snabbt och spontant kan åka vidare på andra äventyr. Det tar ca 12 minuter med tunnelbanan in till Östermalms Torg. För de dagar du föredrar att vara hemma kan du koppla av invid Edsvikens vatten, antingen promenera längst med hela viken eller välja någon av bad- och grillplatserna. Gillar du att istället bada i en uppvärmd pool finns Kvarnparksbadet där du också kan fira midsommar och valborg. Gillar du golf finns Kevinge golfbana nedanför slänten. Nedanför området finns också Ica-butik och god italiensk mat på Deli Italia.

Mörby centrum, där tunnelbanan går, finns också ett stort busstorg där många av norrorts stora busslinjer passerar samt med genomfart till stan och västerort som Solna, Sundbyberg och Bromma. Mörby centrum står under ombyggnad och kommer inom kort byta namn till Danderyds centrum. Det blir ett större utbud av restaurang, shopping och delikatesser. Du kan leva ett exklusivt stadsliv direkt på lugnets hemmaplan.

Brf Vändkretsen är en av Danderyds mest omtyckta föreningar. Föreningen har funnits sedan byggnation på 50-talet och många renoveringar är gjorda. Här bor du i ett tryggt område utan plötsliga överraskningar från föreningens sida. Föreningen har en ytterst liten i stort sätt obefintlig belåning samt låga avgifter. Här bor du i ekonomisk trygghet och kan spendera pengarna på annat än boendekostnad.

Vill du veta mer om bostaden eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se för mer information.

Förening

Kevingeringen 83

Förening

Brf Vändkretsen

Allmänt om föreningen

Kevingeringen är ett bostadsrättsområde som byggdes 1956-1957 och innehåller 415 lägenheter, alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt om sig. Bostadsrättsföreningen består av flera stycken 3-våningshus utan hiss samt två stycken 8-våningshus med hiss. I bostadsrättsföreningen finns tre grillplatser och flera trevliga sitt- och lekplatser. I föreningen bor alla åldrar, unga vuxna med och utan barn, barnfamiljer, personer i medelåldern och äldre. Det är vanligt att man bor länge i föreningen alternativt flyttar inom den.

Antal kommersiella lokaler är 5, dessutom finns ca 80 mindre förrådslokaler. I föreningen finns gym, snickarverkstad och vävstuga.

Garage och p-plats finns i föreningen. Separat kö till båda.
Garage kostar ca 1100 kr per månad, ca 2,5 år kötid. P-plats kostar ca 275 kr per månad. Ca 1 år kötid. Det är fri parkering på gatan 24 timmarsparkering.

TV - Leverantör Sappa, analogt eller digitalt via boxer. Ingår i avgiften.
Internet - Leverantör (A3 fd Alltele). I avgiften ingår 1 Gbit via datauttaget.

Föreningens tekniska- och ekonomiskaförvaltaltning utförs av Fastum/Adex

Överlåtelseavgift tas ut 2,5 % av ett prisbasbelopp som betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 1% av ett prisbasbelopp.

Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar vid förvärv av bostadsrätt.

Föreningen utför reparation och underhåll enl fastställd plan.

Föreningen har mycket god ekonomi.
För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Bostadsrättsföreningens ekonomi är mycket god och de har inga långfristiga lån som belastar. För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering