Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Minnebergsvägen 21

Traneberg BROMMA

2 375 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Minnebergsvägen 21

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 35,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 375 000 kr utgångspris
Avgift: 2 071 kr/mån inkl värme & V/A
Andel i föreningen: 7,43991%
Andel av årsavgift: 7,48181%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt - Till lägenheten disponeras förråd om ca fyra kvm.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 10 februari 2020
Energiklass: G
Primärenergital: 200 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Tryckstången 3
RUMSBESKRIVNING
- Entréhall med plats för kapphängare och mindre hallmöbel. Två inbyggda garderober med överskåp bjuder på bra förvaringsmöjligheter. Original ekparkett som löper vidare in mot vardagsrum och sovrum. Ljust målade väggar. Säkerhetsdörr.

- Trevligt och stilrent arbetskök med vita skåpluckor och vitt kakel på väggen ovanför arbetsbänken. Maskinellt finns kyl/frys, spishäll, fläktkåpa och ugn. Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Plats finns för fler väggskåp över arbetsbänken med om så önskas. Grått laminatgolv med klinkerlook och ljust målade väggar.

- Stambytt badrum med helkaklade vita väggar och blått klinkergolv. Renoverades i samband med stambytet. Dusch med glasvägg, handfat och toalett. Fönster ger rummet det rätta ljusinsläppet och även vädringsmöjligheter. Plats finns för tvättmaskin och el finns framdraget.

- Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblerna och matplats. Ljust målade väggar och vacker original ekparkett på golvet. Det stora fönsterpartiet bjuder på härligt ljusinsläpp.

- Harmoniskt sovrum med fönsterparti på gaveln som bjuder på rogivande utsikt mot naturen. Rummet rymmer enkelt dubbelsäng eller mindre säng och då även garderober eller arbetsplats. Samma vackra ekparkett som i hall och vardagsrum. Ljust målade väggar.

OMRÅDE
Här finns allt vad ett kvalitativt boende innebär med perfekt kombination av lugn, natur och närhet till T-bana, Tvärbana, nödvändig service och stadens puls.
Runt husknuten finns fantastiska strövområden och ca 200 m bort vid småbåtshamnen finns rogivande promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten.

På fem-sju minuters promenad ligger Alviks torg med T-banas samtliga tre gröna linjer som snabbt och smidigt tar er till City på ca 12 minuter. Även Tvärbanan avgår härifrån med spårvagn mot Globen/Hammarby Sjöstad via Liljeholmen samt mot Solna C och Mall of Scandinavia via Ulvsunda/Bromma Blocks och Sundbyberg. Vidare kan man ta 12:ans spårvagn genom idylliska villaområden via Äppelviken och Ålsten till Nockeby. Flera busslinjer avgår också härifrån till bl.a. Spånga station och Bromma flygplats.
Mysiga Alviks Torg erbjuder caféer, butiker, banker, gym, SALK-hallen, ICA och ett par högklassiga restauranger vid vattnet.
Vid Tranebergsplan finns pizzeria, vårdcentral och apotek.
En kort cykeltur över Tranebergsbron och ni når Kungsholmen vidare mot City.

För er som gillar båtliv och bad erbjuds många möjligheter. Minnebergsbadet är ett populärt bad som finns inom 10 minuters gångavstånd. Likaså Solviksbadet finns i närområdet samt mängder av båtklubbar som ligger längs strandkanten till Ulvsundasjön. För den som gillar att promenera finns härliga promenadstråk längs stranden från Traneberg via Äppelviken, Ålsten till Nockeby elelr mot Solna via Ulvsunda slott.

Exceptionellt välplanerad funkispärla! Gavel 2:a på återvändsgata. Nära T-bana.

- Perfekt planerad
- Fönster i tre väderstreck
- Fem-Sju minuter till T-bana
- Låg avgift
- Boende för en eller två
- Naturen och Mälaren runt knuten
- Flexibelt tillträde

Kvalitetsboende på lugn återvändsgata med skog, liljekonvalj runt knuten och Mälarens glittrande vatten bara ett par hundra meter bort. Otroligt välplanerade 35 kvadratmeter gör lägenhet till en riktigt bra 2:a med plats för dubbelsäng i sovrummet. Genomgående fint skick med alla de tidstypiska dragen och detaljerna från funkistiden bevarade samtidigt som den moderna känslan infinner sig. Läget i området bjuder också in till en perfekt mix av natur och vatten samtidigt som närheten till T-banan och stadens puls ger boendet det bästa av två världar. Högt i tak, vackra original ekgolv och spegeldörrar. Arbetskök med goda arbetsytor och bra förvaring, ordentligt sovrum med underbart fönsterparti i två väderstreck och lättmöblerat stort vardagsrum med gott om plats för både sällskapsmöbler och matplats samt stambytt helkaklat badrum med klinkergolv och plats för tvättmaskin.

Endast fem-sju minuters promenad till Alviks T-bana som snabbt och smidigt tar er till city på ca 12 minuter, Tvärbanan, affärer, restauranger, gym, caféer m.m. finns också på Alviks torg. Underbara promenadstråk längs Mälarens stränder, badplats och avkopplande natur finns ordagrant runt knuten.

Förening

Minnebergsvägen 21

Förening

BRF Minneberg 1921

Allmänt om föreningen

Brf Minneberg 1921 bildades 2001 och är en äkta bostadsrättsföreningen med 12 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. På fastigheten finns ett bostadshus som uppfördes 1938 med adress Minnebergsvägen 19-21. Marken innehas med tomträtt. Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.

EKONOMI
Föreningen har en stabil ekonomi med mycket låg belåningsgrad, total långfristig skuld är i dagsläget endast ca 2 MSEK. Det finns i dagsläget inga beslut om avgiftsändringar. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni på MOHV.se

KABEL-TV & INTERNET
ComHem levererar både tv och internet till fastigheten.

FASTIGHETENS SKICK
Välrenoverad och omhändertagen fastighet.
- Stambyte badrum och kök (2001)
- Fasadrenovering (2001)
- Takrenovering (2001)
- Byte av elstigar (2001)
- Renovering av tvättstuga med nya maskiner (2001)
- Installation av fjärrvärme (2002)
- Tilläggsisolering av vind (2002)
- Renovering av lokal (2005)
- Ventilationskontroll OVK (2005)
- Upprustning av trädgård samt plattläggning vid entréer (2008)
- Delvis nya maskiner till tvättstugan (2010/2011)
- Ny uteplats (2012)
- Renovering av tvättstugan (2013)
- Kittning och målning av fönster utvändigt (2015)

PARKERING
Det råder boendeparkering på gatan och i området, kostnad 500 kr/månad. För mer information om boendeparkering vänligen kontakta Stockholm Stad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en fin gemensam tvättstuga i källaren innehållandes 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp samt hobbyrum och cykelrum. Föreningen har även en trevlig grillplats på baksidan av huset.

ÖVRIGT
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift. Styrelsen brukar anordna en gemensam städdag av gården en gång på våren samt en gång på hösten. Trappstädningen sköts av medlemmarna på ett rullande schema.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter