Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arkitektvägen 15

Abrahamsberg Bromma

2 295 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 2 520 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arkitektvägen 15

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 40,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5072014/1201
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 484 kr/mån inkl. värme, VA (obligatoriskt tillägg om 259kr för tv&bredband)
Andel i föreningen: 6,49%
Andel av årsavgift: 5,69%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljaren disponerar ett källarförråd.
- Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 259 kr avseende tv, internet och fast telefoni via Telia Fiber.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Bergvärme och luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 augusti 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 141 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Bibliotekarien 2

Hall

Välkomnande ljus och luftig hall med tilltagen takhöjd, samt tre platsbyggda garderober bevarade från fastighetens byggnadsår. Med vitmålade väggar och funktionellt golv i form av plastmatta i naturton når du från hallen både lägenhetens badrum, kök och vardagsrum!

Kök

Vita släta skåpsluckor med beslag i björk som matchar kökets arbetsbänk. Utrustad med kyl/frys, spis/ugn och fläkt. Här möts du av vitmålade väggar och funktionellt golv i form av plastmatta i naturton.

Sovrum

Rofyllt sovrum med vitmålade väggar och funktionell plastmatta i naturton. Här finns plats för en generös dubbelsäng och grönskande natur utanför fönstret!

Vardagsrum

Tilltaget och trivsamt vardagsrum med lättmöblerade ytor och generös rymd. Här finns plats för både soffgrupp, matgrupp och mindre arbetshörna om så önskas. Det stora fönstret förser lägenheten med ett trevligt ljusinsläpp och från vardagsrummet når du lägenhetens balkong. Rummet har berikats med bevarat toriginalträgolv i form av fiskbensparkett i ek och vitmålade väggar.

Balkong

Nyrenoverad och ombonad balkong belägen i solsäkert sydvästläge med naturskön utsikt över tallar och trädtoppar. Här rymmer du stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp.

Badrum

Här möts du av klinkerklädda vita väggar och plastmatta i en behaglig grönaktig ton, det funktionella vädringsfönstret skänker badrummet en dos dagsljus. Utrustad med WC, handfat, spegelskåp och badkar med dusch.

Perfekt planerad minitvåa på attraktiva Arkitektvägen!

På attraktiva Arkitektvägen ett stenkast från Abrahamsbergs centrum, återses denna åtråvärda minitvåa disponerad på 40 yteffektiva kvadratmeter, högst upp i fastigheten från år 1938. Bostaden som bjuder på charmiga och bevarade 30-tals detaljer i form av fönsterbleck i sten och funktionella vädringsfönster, tilltagen takhöjd och trägolv i form av fiskbensparkett i ek präglas av fint ljusinsläpp från två väderstreck. Du når från vardagsrummet med dess fantastiska fönsterparti lägenhetens inbjudande balkong med plats för stolar och bistrobord eller en mindre loungegrupp. Här bor du i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur som närmsta granne, samtidigt som du snabbt och smidigt når storstadspulsen med tunnelbanan på bara några minuter!

Belägen mer eller mindre mitt i populära Abrahamsbergs centrum finner du här all nödvändig service man kan tänka sig så som mataffär (ICA), gym, caféer, pizzeria, sushi och tunnelbana som tar dig till Stockholm city på cirka 18 minuter via Alvik. Inom promenadavstånd når du gamla Brommas villakvarter med dess idylliska torg där några få butiker och caféer avlöser varandra. Inte långt från lägenheten finner du populära motionsspår runt tex Lilljön, utegym samt närheten till Mälarens vatten och runt husknuten återses Stora Mossens koloniträdgårdsförening från 1915, med fantastiska fruktträd och grönska från tidig vår till sen höst. En promenad bort ligger Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog, vatten och natur.

Förening

Arkitektvägen 15

Förening

Brf Klockstapeln i Bromma

Allmänt om föreningen

Brf Klockstapeln bildades 2006 och är belägen på Arkitektvägen 11-15 i Bromma. Föreningens fastighet förvärvades 2010. Fastighetens byggnad är uppförd 1938. Föreningen består av 15 lägenheter och ett garage. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Viredo AB och fastighetsförvaltning av P3K. Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening.

Tv och bredband

Gruppanslutning via Telia där tv, bredband och fast telefoni debiteras som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 259kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Bl a har följande renoveringar och förbättringar utförts:
- Stambyte badrum & kök (1986)
- Byte av elstigar (1986)
- Renovering av fläktsystem (1986)
- Installation av bergvärme (1986)
- Byte till energiglas (yttre glaset) (2010)
- Inköp av ny tvättmaskin (2010)
- Energideklaration (2010)
- Fönsterrenovering (2011)
- Komplettering av bergvärme för att helt ta bort fjärrvärme (2012)
- Ventilationskontroll, OVK (2014)
- Radonmätning, (godkänt värde) (2014)
- Renovering av trapphus 2019
- Renovering av balkonger 2020

Övrigt

I källaren finns föreningens tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare samt torkskåp och mangel. I källaren finns även ett cykelförråd.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen innehar fastigheten med tomträtt och nuvarande tomträttsavtal löper tom 2028.

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närservice

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter. Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter