Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dalslundsvägen 88

Åkarp ÅKARP

2 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dalslundsvägen 88

Antal rum 3 rum
Boarea 93,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 35
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 662 kr/mån inkl värme, va, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 1,20549%
Andel av årsavgift: 1,20549%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadsradhus
Byggnadsår 1981-1982
Energideklaration
Utfärdad den 11 april 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år
Radhuset disponeras enligt följande

Framsida: Den stenbelagda framsidan med staket och förråd har en mysig plats för bord och stolar. Här kommer solen lite senare på eftermiddagen och stannar under kvällen. Ett förråd intill ingången.

Hall: Vi välkomnas i hallen med plats för avhängning och en stor garderob med skjutdörrar. På golvet ligger parkett, samma som finns i hela bostaden, och väggarna är bredspacklade och målade i en grå nyans.

Kök: Det luftiga köket har bra arbetsytor, gott om förvaring men framförallt en stor matplats med fönster i burspråk med en fin William Morris tapet. Köket har ljusgrå skåpsluckor, vitt kakel ovanför bänkskivan i trä, väggar i en nyans av grönt och ett smakfullt parkettgolv. Köket är utrustat med; kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, diskmaskin och fläkt. Ett rymligt, modernt och mycket smakfullt kök att trivas och umgås i.

Badrum: Det renoverade badrummet kan inte beskrivas som annat än smakfullt och rymligt. Det helkaklade badrummet har vita matta plattor på väggarna och grå på golvet, handfat med kommod, dusch och handdukstork. Spotlights i tak, golvvärme och en förvaringsskåp.

Vardagsrum: I hallens slut och med stort fönsterparti och altandörr ut mot uterummet är vardagsrummet beläget. Här erbjuds plats för såväl soffgruppen som matbordet. Väggarna är grönmålade och på golvet ligger parkett.

Uterum: Ett härligt uterum med klinkergolv där morgonkaffet kan intas. Planteringar och gräsmatta utanför uterummet som är gemensam för grannarna.

Ovanvåning

Hall: På ovanvåningen mellan de två rummen och badrummet finns en hall. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är målade i en grå ton. Uppgång till vind med förvaringsmöjligheter.

Sovrum: Detta rum vilket är det större har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Grönmålade väggar och parkett på golvet.

Balkong: Härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Klädkammare: Stor klädkammare med ett bra förvaringssystem. Kan göras om till ett mindre sovrum/kontor.

Sovrum: Rymligt och bra sovrum. Här finns plats för säng, skrivbord eller annat möblemang. Väggarna är vita och gråmålade, på golvet ligger även här den fina parketten.

Badrum: Av många eftertraktat och mycket uppskattat med två badrum, här är båda dessutom rymliga. Detta erbjuder badkar som komplement till nedanvåningens dusch. På golvet ligger likadant klinkergolv som i det andra badrummet och väggarna har vita kakelplattor. Handfat med kommod, toalett, spegelskåp till förvaring och en toppmatad tvättmaskin.

Smakfullt renoverat bostadsrättsradhus!

Nyrenoverat och mycket smakfullt radhus! Kök med matplats, vardagsrum och badrum på nedervåningen och en privatare del med två sovrum, möblerbar hall, stor klädkammare, badrum och balkong på övervåningen. Kvadratmeterna är mycket bra fördelade och planlösningen optimal. Njut av en stensatt framsida, eget uterum på baksidan och intilliggande gemensam gräsmatta och odlingar.

Här bor ni i ett lugnt, tryggt, bilfritt och barnkärt område. På mindre än några minuters gångavstånd finns tågstation som på knappt 10 minuter tar er till både Malmö och Lund. Även busshållplats finns på några minuters gångavstånd. För er som väljer bilen som alternativ är tiden även där till båda städerna ca 10 minuter. Närheten till förskola och skola underlättar vardagen och barnomsorgen är väl omtalad och mycket bra. Området ligger mitt i Åkarp med närhet till matbutik och bibliotek. Alnarpsparken bjuder på fina promenader, stranden i Lomma ligger bara en kort bit bort och även multiarenan/skateparken.

Förening

Dalslundsvägen 88

Förening

HSB Brf Dalslund I Burlöv

Allmänt om föreningen

HSB Brf Dalslund är en äkta bostadsrättsförening vilken bildades i samband med byggnation av husen 1981-1982. Föreningen består av 78 stycken radhus fördelade på 2,3,4 och 5 rok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Enligt årsredovisningen 2019 ligger belåningen på 2962kr/kvm vilket är en låg, bra belåning. Föreningen äger marken.

GEMENSAMHETSLOKALER
Föreningen har en festlokal som rymmer 35 sittandes personer. Här finns kokvrå och två toaletter. Det finns även bastu, motionsrum, cykelrum, snickarbod och gemensam tvättstuga.

RENOVERINGAR
2010- samtliga gemensamhetslokaler renoverades såsom tvättstuga, festlokal, vaktmästeri och styrelserum.
2016-2017- målat fasader, fönster och fönsterbleck.
2019- impregnering av taken för att förlänga livslängden.
För att hålla kostnaderna och avgiften nere målar och underhåller boende själv bl.a. plank, balkong, ytterdörr och runt fönster (ej det vita).

KOMMANDE RENOVERINGAR
Fasader kommer att renoveras. Dock är inget beslut taget om när.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv från Sydantenn med basutbud ingår i månadsavgiften.
Fiber är installerat, 100kr/månad. (inkluderad i avgiften)

PARKERING
Till varje bostadsrättsradhus hör ett garage med förvaringsmöjlighet som är beläget i anslutning till radhusområdet. Möjlighet finns att hyra ytterligare parkeringsplats utomhus för 50kr/mån där kö tillämpas. Det finns 30 st cykelförråd med kösystem.

ÖVRIGT
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift som betalas av köparen vid ägarbyten.

HEMSIDA
Besök gärna föreningens hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/dalslund/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter