Förbered nu, sälj när du är redo

Funderar du på att sälja din bostad men är kanske inte riktigt redo just nu? Då är vår tjänst ON THE MOHV konceptet för dig.

Med vår kostnadsfria tjänst ON THE MOHV hjälper vi dig att förbereda din försäljning så att allt är klart när du känner dig redo att sälja din bostad. Vi ser till att ha allt det praktiska klart i god tid, så som fotografering, texter, annonser mm. och börjar samla in spekulanter. På så sätt kan vi snabbt tajma din bostadssituation men också marknaden för att maximera möjligheterna till att du får bäst betalt för din bostad. Förbered nu och sälj när du är redo!

ON THE MOHV är en kostnadsfri tjänst fram tills dess att din bostad är såld. Då tar mäklaren ut sitt mäklararvode enligt överenskommelse i ert förmedlingsuppdrag. Skulle du ångra dig och inte vill sälja din bostad längre, kostar det ingenting så längre uppdragstiden enligt avtal har löpt ut.

Det här ingår i vår tjänst ON THE MOHV

VÄRDERING AV BOSTAD
Vi värderar din bostad och ger dig en uppfattning om vilket pris du kan förvänta dig vid en försäljning utifrån bostadens skick och marknadsläget. Under mötet ger fastighetsmäklaren tips och förslag på eventuella förbättringar som kan höja din bostads värde.

RÅDGIVNING
Du får rådgivning och en genomgång av hur försäljningen går till och vår mäklartjänst. Både för köp och sälj.

FOTOGRAFERING AV BOSTAD
Vi fotograferar din bostad och anpassar tillfället utifrån säsong och eventuella önskemål – för bästa resultat.

EN FÄRDIG ANNONS
Vi förbereder en säljande bostadsannons med texter, attraktiva bilder, fakta om bostaden, planritningar mm.

SNART HÄR
När annonsen är klar och godkänd av dig lägger vi ut den som ”Snart här” på vår hemsida och börjar matcha den mot vårt register över spekulanter. Med hjälp av förannonseringen bygger vi upp en efterfrågan samt i många fall hittar rätt köpare i ett tidigt skede.

FÖRSÄLJNINGEN STARTAR
När du är redo lägger vi ut din bostad till försäljning, smidigt och enkelt.