Vendelsö - sågen/lötkärr, VENDELSÖ

Vendelsö skolväg 14

Välkomna till Vendelsö skolväg 14 och denna fina tvåa i populära Brf Vendelsö skolväg!

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

-Flexibelt tillträde
-Stor balkong
-Helkaklat badrum
-Tillhörande förråd
-Populär förening
-Närhet till, förskola, skola, natur, matbutik och kommunikationer

Här möts du av trevlig och öppen hall med gott om förvaring. Vidare in lägenheten har du ett stort sovrum med goda ytor för dubbelsäng och mycket förvaring.

Lägenheten på sin 64 kvadratmetrar bjuder på ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet har du balkongen som erbjuder många trevliga soltimmar. Köket är modernt och trevligt med stora arbetsytor och mycket förvaring samt ordentligt med plats för matbord och stolar. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handfat, kommod och har ljusa väggar och golv.

Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron!

Området
Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö.

Föreningen
Föreningen bildades våren 2013 och omfattar totalt 110 lägenheter med tillhörande källarförråd. Dessutom finns 2 st tvättstugor, cykelrum i varje hus, parkeringsplatser, garage och kommersiella lokaler. Föreningen har avtal med Comhem och Bredbandsbolaget/ Telenor ang internet. Utemiljön är lummig med både lek- och grillplats. Husen är belägna på Vendelsö Skolväg 2-24.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 64 kvm
Avgift 3658 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1960-1962
Pris 2 195 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Planritning Vendelsö skolväg 14 2rok
Planritning Vendelsö skolväg 14 2rok
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vendelsö skolväg 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 1960-1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden BADRUM: 2015

Rum

Hall

Hallen bjuder på ett välkomnade och trevligt intryck med ljust målade väggar och parkettgolv. Rymlig garderob längst väggen mot sovrummet och ytterligare förvaringsmöjligheter direkt till vänster.

Kök

Välplanerat och modernt kök med gråa skåpluckor och stänkskydd i ljust kakel. Kökets lådor och skåp ger plats för allt du behöver och vid fönstret finns en matplats för fyra personer. Kökets maskinella utrustning består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn, spishäll och fläkt. Väggarna är målade i vitt samt en tapetserad fondvägg och på golvet ligger laminat.

Badrum

Helkaklat badrum i stilren design med vita vägar och mörkt golv. Här finns wc, handfat med kommod och takdusch med vikbar glassvägg.

Sovrum

Rymligt som rum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring och skrivbord. Målade väggar och på golvet ligger det heltäckningsmatta.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och gott om plats för soffmöblemang, tv-möbler och förvaringsmöbler. Likt övriga rum pryds detta av parkettgolv och ljusa väggar samt en fondvägg. Från vardagsrummet nås bostadens balkong med i härligt solläge.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-11-28
Energikonsumtion 126 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2122
Pris 2 195 000 kr som utgångsbud
Avgift 3658 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA
Driftkostnad 2 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 400 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,0668%

Förening

Föreningsnamn Brf Vendelsö Skolväg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769623-1989
Ort Vendelsö
Epostadress brfvendelsoskolvag@live.se
Hemsida http://www.brfvendelsoskolvag.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 2013 och och innehar med äganderätt fastigheten 3:1075. Byggnanderna är uppförda 1960-1962 med adress Vendelsö Skolväg 2-24. Föreningen omfattar totalt 108 lägenheter (varav 26 hyresrätter enligt årsredovisning för 2015) och fördelas enligt följande:

27 st 1 rok
63 st 2 rok
18 st 3 rok

2 st tvättstugor finns mellan port 20-22 och barnvagn/cykelrum finns i varje hus.

I föreningen finns även 4 lokaler, 30 garage och 62 p-platser. Här bor i direkt anslutning till mycket bra kommunikationer, mataffär, flera bad och naturområden som Tyresta naturreservat. Mycket bra bussförbindelser till Haninge, Tyresö, Nacka, Gulllmarsplan och även direktbussar till Stockholm.

Husen har renoverats 2014-2016, fasaderna har målats, taken har lagats, ytterfönster har försetts med aluminiumramar, el har bytts ut, stambyte har skett, tvättstugor har renoverats, portdörrar har bytts ut, bullervall har anlagts mot Gudöbroleden.
Antal lägenheter 108
Renoveringar 2014/2015 gjordes en omfattande renovering som bestod av byte av takplåt, renovering av fasaden, nya portar, ny ventilation, nya kulvertar för fjärrvärme, uppgraderat värmestystem, omdränering av husgrunder, stambyte och omdragning av elsystemet. 2017 - Utfört underhåll värmeanläggning.
Föreningen arbetar miljömedvetet och har under 2017 installerat Moloker för källsortering av mat- och hushållsavfall.
2018 - Rusta upp lekplats och park
Parkering Det finns två typer av parkering inom vårt område - 30 separata värmegarge och 60 parkeringsplatser varav fem är besöksparkeringar.
Tv och bredband Tv-leverantör: Tele2 och/eller Telenor. Bredband via Tele2 och/eller Telenor.
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningens två tvättstugor är belägna i källargången mellan nr 20 och nr 22.

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närområde

Ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. På fem minuters avstånd med bil finns restaurang, Lidl, Ica Maxi, Starbucks och systembolaget. På nära avstånd finns även Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Räkna på ditt nya boende