VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Gudö, Vendelsö

Tutviksvägen 68

Välkommen till Gudö och denna underbara fastighet på oslagbart läge! Med utsikt över Långsjön erbjuds nu denna stora tomt om 2443kvm i ett högt och ostört läge. Här kan du förverkliga dina husdrömmar och bo med nära avstånd till sjön, skolor och kommunala förbindelser. En kort bilfärd bort hittar du affärer, restauranger och skolor. På tomten finns idag en mindre sommarstuga i äldre skick samt ett par mindre byggnader/bodar. Tomten har en grusbelagd väg upp till de befintliga byggnaderna.

Här väljer du fritt husleverantör själv eller förverkligar en dröm och ritar ditt eget hus!

På fastigheten får högst en huvudbyggnad och två uthus uppföras. Största bruttoarea för huvudbyggnad är 180 kvm (I bruttoarean inräknas såväl källare under mark, suterrängvåning som inredningsbar vind). Högst två våningar får uppföras och suterrängvåning får utföras om huvudbyggnaden uppförs i en våning.

Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad i en våning är fyra meter och för två våningar är 6,5 meter. Huvudbyggnad får inrymma två lägenheter om den ena har en max bruttoarea på 50kvm. För uthus får max en våning uppföras och högsta bygghöjd är tre meter.

VA och el är indraget! Se detaljplanen under fliken "dokument" för mer info!

Varmt välkommen på visning! Ni får gärna besöka tomten på egen hand, vänligen ta hänsyn till grannar.

Information

Bostadstyp Tomt
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 2443 kvm
Pris 6 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastisk tomt med sjönära läge!

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tutviksvägen 68

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 6 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 253 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 224 000 kr
  • Småhusmark: 2 029 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 224 000 kr
Värdeår 1954
Summa inteckningar 40 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr

Tomt

Tomtarea 2443 kvm
Tomttyp Naturtomt
Parkering Här finns plats för flera bilar på tomten.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Haninge Tutviken GA:1 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Bad och/eller båtanläggning
Nyttjanderätt Hela Fastigheten

Planbestämmelser Detaljplan (2003-12-04)
Vatten & avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas

Dokument

Området

Gudö har under de senaste åren expanderat och blivit ett otroligt populärt område i Haninge kommun. Med en oslagbar natur, vackra promenadstråk, dess lugna miljö och med direkt närhet till det mesta gör det läget oslagbart när man vill kombinera natur och citypuls. På nära avstånd finner man Gårdens bad, Krokodilbadet, Långsjön och Tyresta Nationalpark med dess fantastiska natur och underbara vandringsleder. Välkommen till denna härliga familjeidyll bara två mil söder om city!

Närområde

Inom 5-10 minuters bilfärd finner man ICA Maxi, Lidl och större handelsplatser så som Port73 och Haninge centrum. Här finns flertalet restauranger, butiker, systembolag, cafeér, frisörer och apotek mm. Sågen centrum med snabbköp, restaurang och kiosk ligger i närområdet, likaså Trollbäcken där flertalet matbutiker och restauranger finns.

Kommunikation

På promenadavstånd når du Gudöbroleden där direktbussar tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Med bil når du Gullmarsplan på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden. Pendeltåg från Handen och Vega är också ett klokt alternativ för den som önskar lämna bilen hemma.

Parkering

Här finns plats för flera bilar på tomten.

Övrigt

Förskola finns i början av Gudö. Även vid Vendelsö allé samt Vendelsö Hage i Kyrkviken. Hagaskolan åk F-9 ligger ca 10 min bilväg bort och flera grundskolor finns också i Vendelsö. Fredrika Bremergymnasiet ligger i närheten av Haninge Centrum.

Räkna på ditt nya boende