VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vendelsö

Sturebergsvägen 5


Stig in i denna perfekta 3a i Vendelsö, där renoverad elegans möter bekvämlighet och naturskön omgivning. Denna strålande 3a bjuder på en härlig atmosfär med öppna ytor och ljusa toner som välkomnar dig hem varje dag.

Genomgående enhetliga ljust golv förstärker den känsla av rymd och sammanhang som genomsyrar varje vrå. Det totalrenoverade köket från 2019 är en sann pärla, med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som bjuder in till kulinariska äventyr och sociala samkväm. Två generösa sovrum erbjuder inte bara gott om plats för vila och avkoppling, utan även gott om plats för smart förvaring som håller dina tillhörigheter organiserade och nära till hands.

Målade ytskikt ger varje rum en fräsch känsla och skapar en perfekt canvas för att göra detta hem till ditt eget. Här kan du känna dig trygg och hemtrevligt omgiven av likasinnade grannar och gemenskap.

Renovering gjorda:
Kök renoverat 2019
Nya golv 2019
Dörrar bytta 2019
Öppnade upp i vardagsrummet
Fasad målad ( av föreningen)
Balkong inglasad ( av föreningen)

Besök gärna föreningens hemsida https://brfvendelsomalm.se/

Lägenheten ligger i ett lugnt område med närhet till allt du behöver. Här kan du njuta av en naturskön omgivning samtidigt som du har tillgång till matbutik COOP, restauranger (den närmsta ligger i föreningen) och andra bekvämligheter på gångavstånd. Området erbjuder en lugn känsla som är perfekt för ett trevligt boende. Närområdet består av villagator och fantastiska grönområden. Några meter från porten finns närmaste busshållplats. Med någon minuts promenad finns förskola och skola. Närhet till väg 73 ger möjlighet att snabbt ta sig till Handen samt vidare till Stockholm city.

Sammanfattningsvis är denna trerumslägenhet det perfekta valet för den som söker en lugn och bekväm tillvaro med allt som behövs inom räckhåll. Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Solomon Tumizghi på MOHV för mer information på 073 666 4992/ solomon.tumizghi@mohv.se .

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 72 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4622 kr/mån
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1960
Pris

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Missa inte denna 3a vid Vendelsös populäraste område

Planritning

Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sturebergsvägen 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 72 kvm.
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Avgift 4622 kr/mån
Kommentar till avgiften 165 kr tillkommer för Kabel-tv/bredbandsavgift.
Elförbrukning 1 900 kWh/år
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,86028%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 455 720 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Vendelsömalm
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-1798
Gatuadress Lorensbergsvägen 1
Postnummer 13669
Ort Vendelsö
Epostadress brf.vendelsomalm@hotmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Byggnaderna i Bostadsrättsföreningen Vendelsömalm är uppförda 1959 och består av 133 lägenheter i varierande storlek fördelade på 7 hus. Föreningen har även två affärslokaler som hyrs ut (fotvårdsbutik/medicinsk fotvård och en restaurang).

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att underhålla fastigheterna för att långsiktigt få en god boendeekonomi, kvalitet i boendet och trivsel i området. Föreningen har en heltidsanställd fastighetsskötare som sköter det dagliga underhållet av föreningens fastigheter.

Föreningen har sedan länge haft ett system för sortering av hushållssopor. I anslutning till varje fastighet finns ett soprum för hushållssopor. Varannan månad ställs en container avsedd för grovsopor vid Sturebergsvägen 1. Återvinningsstation finns vid Sturebergsvägen 5.

På bottenvåningen i varje fastighet finns ett gemensamt cykelförråd där även barnvagnar och pulkor kan ställas.

Källarförråd och matkällare finns till alla lägenheter, det finns även ett hobbyrum för uthyrning. En modern tvättstuga finns belägen i huset på Lorensbergsvägen 1.
Föreningens ekonomi Inför den större renoveringen av balkonger och fasad beslutade föreningen om 3 % avgiftshöjning under 12 år. fr o m 2018. (6 år återstår) Överlåtelseavgift, som ska betalas av säljaren, uppgår till 2,5 % av gällande prisbasbelopp samt pantsättningsavgift uppgår till 1 % av gällande prisbasbelopp.
Antal lägenheter 133
Antal lokaler 2
Renoveringar Utförda:
2002: Stambyte och nya elstigare
2008: Ny tvättstuga
2009: Bergvärmeinstallation
2017: Postboxar installerade på entréplan
2020-2021: Balkong, Fasad och Takrenovering
2021: Grönytor och parkeringsplatser

Kommande:
2023: Tvättstuga
Parkering P-plats 100 kr/månad (kö), p-plats med el 200 kr/månad (kö), garage 900 kr/månad (kö), mc-plats 150 kr/månad (kö). P-plats/garage följer inte med lägenheten. Ansökan görs via föreningens hemsida.
Tv och bredband Bredbandsleverantör är Telenor (fd. Bredbandsbolaget) och kostar 165 kr/mån (obligatorisk kostnad) Hastigheten är upp till 250/250 Mbit/s. I anslutningen ingår även ip-telefoni. Föreningen är ansluten till Tele 2.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt För med information om föreningen, se föreningens hemsida: http://www.brfvendelsomalm.se/

Dokument

Området