Budgivning pågår

Senaste bud:
1 650 000 kr

Visningar

Söndag 2 Juni KL: 11:00 - 11:30 Öppen visning, anmäl dig gärna via mäklarens hemsida! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Vendelsö, Vendelsö

Söderbytorpsgatan 2

Varmt välkomna till Söderbytorpsgatan 2 och denna fina tvåa om 55 kvm. Här erbjuds stilrent kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Från köket kommer du ut till den väl tilltagna balkongen med plats för matplats och grill - här kan du njuta i den härliga eftermiddags/kvällssolen! I vardagsrummet får du plats med en stor soffgrupp och tv-möbel. Duschrummet är helkaklat och har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I det ljusa sovrummet finns en skjutdörrsgarderob samt plats för en dubbelsäng och sängbord. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare.

Renoveringar:
* Kök - 2009
* Badrum - 2009
* Nya golv - 2009
* Kombinerad tvättmaskin och torktumlare - 2022
* Ny induktionshäll - 2024

Föreningen:
Du kommer att bo i en stabil och populär förening med engagerade grannar och vackra innergårdar som skapar en trevlig gemenskap. Med bekväma bussförbindelser till Stockholm city, Gullmarsplan, Haninge Centrum och mer, är det enkelt att ta sig runt och utforska området.

Sammanfattning:
Denna fantastiska tvåa är ett drömboende för den som uppskattar kvalitet och bekvämlighet. Här finns allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag, och med en stabil förening och utmärkta kommunikationer är det bara att flytta in och börja njuta av det bästa som Vendelsö har att erbjuda. Välkommen hem!

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4708 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1989
Pris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Charmig 2:a med rymlig balkong på Söderbytorpsgatan 2

Ica Maxi - Handen
Ica Maxi - Handen
Ica Maxi - Handen
Ica Maxi - Handen
Port 73 - Handen
Port 73 - Handen

Planritning

Planriting
Planriting

Planriting
Planriting
Elin Hultman

Elin Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Söderbytorpsgatan 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1, En trappa upp

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 1989
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, från och tilluft
Övriga byggnader Tillhörande förråd om cirka 7-8 kvm finns på vinden.
I föreningen finns en kombinerad tvättstuga och föreningslokal i en separat byggnad mitt i området.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Primärenergital 143

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0086
Pris 1 695 000 kr
Avgift 4708 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. VA, värme, TV (basutbud) samt bredband
Elförbrukning 1 800 kWh/år
Driftkostnad 5 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 5 400 kr

Driftskostnaderna kan variera beroende på förbrukning, antal personer i hushållet samt tecknade avtal

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning går ej att räkna ut då föreningen ej tillhandahåller nyckeltalen som krävs för uträkningen.

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Fredriksberg
Organisationsform Bostadsförening
Organisationsnummer 716420-5077
Epostadress info@brf-fredriksberg.se
Hemsida httwww.brf-fredriksberg.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Fredriksberg byggdes 1989-1992 som en kooperativ bostadsrättsförening men ombildades 1993 till en äkta bostadsrättsförening. BRF Fredriksberg består av 88 lägenheter som är fördelade på 11 fristående 2-planshus. Det finns också en kombinerad föreningslokal och tvättstuga mitt i området.

Varje hus består av 1 st 4-rumslägenhet i etage, 3 st 2 rumslägenheter, 1 st 1,5-rumslägenhet och 3 st 1-rumslägenheter. De fyra lägenheterna på bottenplanet har uteplatser medan de fyra lägenheterna på plan 1 har balkong. Varje lägenhetsinnehavare disponerar ett eget vindsförråd samt gemensam plats för cykel i förråd utanför respektive huskropp.

Brf Fredriksberg anlitar Riksbyggen till att sköta den ekonomiska och tekniska förvaltningen.
Antal lägenheter 88
Antal lokaler 1
Renoveringar Föreningen har de senaste åren genomfört flera stora renoveringar, bl a en totalrenovering av den gemensamma tvättstugan (2015), utbyte av all allmän invändig och utvändig belysning till LED (2016), utbyte av värmeanläggning samt byte av termostater till radiatorerna i alla lägenheter (2016). OVK-besiktning utförd 2015-2017 och hela föreningen är godkänd.
Parkering Föreningen har ett stort antal parkeringsplatser och carports. Dessa har eluttag för motor- och kupévärmare. Kostnaden för parkeringsplatserna är 300 kr/månad.

Fastighetsägarna administrerar parkeringsplatserna och även kön till carportplatserna.

Föreningen har ett antal parkeringsplatser som uteslutande är till för besökande. Gratis parkering i två timmar och därefter SMS-parkering med taxa 10 kr/h eller 40 kr/dygn.
Tv och bredband TV I avgiften ingår ett basutbud (19 kanaler samt 8 valfria kanaler) från Tele2. BREDBAND Föreningen har ett gemensamt avtal med Tele2 för internet som ingår i avgiften. Du tar själv kontakt med Tele2.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Tvättstuga, Föreningslokal
Övrigt Föreningen har en lokal som främst används vid styrelsemöten och årsstämmor. Det är även här föreningen anordnar sin årliga kräftskiva och pubkväll. Det går utmärkt att hyra lokalen till privata tillställningar som studentmottagningar, barnkalas eller middagar.

Besök gärna föreningens hemsida på www.brf-fredriksberg.se.

Dokument

Området

Området är med sin närhet till natur och kommunikationer ytterst populärt. På nära avstånd finns exempelvis det populära "krokodilbadet", gårdens bad och naturparken Tyresta med utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter. Flertalet dagis och skolor finns i nära anknytning till bostaden och med ca 3 km till Haninge C nås ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek, systembolag mm.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Närmsta pendeltågen stannar i Handen eller Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Övrigt

Ny förskola (Mullebo) finns i det direkta närområdet samt Mårtensbergsskolan (åk 1-3). Haga- Lyckeby-skolan (förskola - åk 9) finns på 10- 15 minuters promenadavstånd. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum nås på ca 15 minuter med cykel.

Räkna på ditt nya boende