VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
VENDELSÖ

Sjömansvägen 55

Välkommen till denna renoverade pärla omringad av grönska i ett pittoreskt och idylliskt kvarter! Här erbjuds en rymlig tvåa om 42 kvm med underbar utsikt över Lyckeby. Den välplanerade lägenheten har ett snyggt kök i anslutning till det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier! Från vardagsrummet nåds den fantastiska balkongen med bästa solläge och vacker utsikt. Sovrummet är i generös storlek och badrummet är helkaklat och renoverat!

Stabil förening med god ekonomi. Bilfri gård med flera lekparker. På gården har föreningen även ett redskapsförråd med bland annat gräsklippare som finns att låna.

Här bor du med gångavstånd till Vendelsö vårdcentral, skolor, förskolor och kommunikation till Gullmarsplan, Vattugatan (Stockholms C), Handen och Tyresö. Ca tio min promenad till Djurgårdsplan där det finns pizzeria, frisör och en tobaksbutik ytterligare fem minuter finns mataffär och sushirestaurang. Med skogen bakom knuten, 800 meter till Ramsjön och dom mysiga badklipporna kan du inte bo mysigare.

Välkommen med din intresseanmälan till Linnea.westlander@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 42 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3035 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1989
Pris

Ansvarig mäklare
Linnea Westlander
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 49 51
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Snygg 2:a i idylliskt kvarter!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Planskiss
Planskiss
Linnea Westlander

Linnea Westlander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sjömansvägen 55

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 42 kvm. säljarens information enligt mäklarbild 1 rum och kök
Hiss Nej
Våning 1 av 1

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 42 kvm
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Direkt El, luftvärmepump

Rum

HALL

Välkomnande och generös hall med gott om förvaringsmöjligheter och hallmöblemang

VARDAGSRUM

Generöst vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ljus och och luftighet här ifrån nås balkongen, sovrummet och köket

KÖK

Från vardagsrummet nås köket som är av praktisk storlek och gott om arbetsyta och förvaring. Här ryms ett mindre bord för underbara middagar. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn och glas häll, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys

SOVRUM

Från vardagsrummet nås sovrummet som rymmer stor säng och annat möblemang

BADRUM

Helkaklat och renoverat badrum i snygg stil. Badrummet är utrustat med dusch, kommod, WC och tvättmaskin

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-01-20
Primärenergital 134

Ekonomi

Lägenhetsnummer 48
Avgift 3035 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Vatten och avlopp
Elförbrukning 5 000 kWh/år
Driftkostnad 15 840 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 7 200 kr
  • Försäkring: 1 440 kr
  • Hushållsström: 7 200 kr

Driftkostnaderna kan variera och beror på förbrukning och tecknade avtal. Luftvärmepump installerades 20240401 och har således inte hunnit räknats in i driftkostnaderna.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,4678%
Andel av årsavgift 0,4678%

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Lyckeby i Haninge
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-3072
Epostadress styrelsen@brf-lyckeby.se
Hemsida http://www.brf-lyckeby.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av 134 lägenheter. Det finns även ett gemensamhetshus med tvättsuga för de mindre lägenheterna,Styrelserum och föreningslokal. Brf Lyckeby är medlem i HSB vilket innebär att alla Brf Lyckeby medlemmar även måste vara med i HSB. Föreningen beskattas som äkta och äger marken huset står på.
Antal lägenheter 134
Renoveringar För information om föreningens utförda och kommande renoveringar se årsredovisningen.
Parkering BRF Lyckeby äger och förvaltar över 32 Garageplatser och 109 parkeringsplatser. P-platserna kostar 250 kr / månad att hyra och garageplats kostar 500 kr / månad. Separat kö. Laddstolpar för elbilar finns!
Tv och bredband Föreningen har avtal med Com Hem/ Tele2 om leverans av TV och bredband. De som vill se fler kanaler än de som erbjuds analogt eller vill ha en bildkvalitet som är bättre anpassad för dagens TV-apparater kan skaffa en digitalbox hos återförsäljare som säljer digitalboxar för ComHem/ Tele2. Med det avtal som föreningen har behöver vi inte betala den kortavgift på 59 kr/mån som ComHem/Tele2 tar ut när man har ett uppgraderat digital TV-paket. Bredband 50 (30 - 50 Mbit/s) ingår i månadsavgiften i föreningen, kontakta ComHem/Tele2 om ni saknar modem. De som vill ha ett snabbare bredband erhåller en uppgraderingsrabatt på 259 kr som dras mot den högre kostnaden. Exempelvis Bredband 250 (100 - 250Mbit/s) som normalt kostar 429 kr/mån betalar vi genom föreningens avtal istället 170 kr/mån.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Gårdsplats -Föreningslokal finns att låna om man får gäster
Övrigt Boende i föreningen har möjlighet att inköpa och installera en luft-luft värmepump efter ett godkännande av styrelsen.

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Det finns även ett flertal skolor och förskolor i närheten. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Innovitaskolan Vendelsö ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Närområde

På gångavstånd finns ett litet centrum med pizzeria, frisör och tobaksaffär.
På andra sidan Gudöbroleden ligger en Lidl-butik och i Sågen finns Hemköp och Sågens Närlivs som är utlämningsställe för postens paket.
Någon kilometer mot Haninge C. ligger ICA Maxi, apotek, systembolaget och strax efter finns även Coop Forum och Port 73 med en mängd affärer.

Kommunikation

Det finns ett flertal bussar som tar dig till Gullmarsplan eller Stockholm C . Dessa passerar också Haninge C. Vega och Tyresö. Det tar ca 30 min till Gullmarsplan med buss 806, 807 och 808 och med buss 818C tar det ca 40 min till Stockholm C.
Närmaste busshållplatserna är Djurgårdsvägen och Skomakarvägen.
Närmaste pendeltågsstationer är Vega och Handen