VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
VENDELSÖ

Kulfångsgatan 8

Välkommen till denna fantastiska 4:a på 104 kvm som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Med sina tre rymliga sovrum, ett nyrenoverat kök och ett modernt, fräscht badrum, är denna lägenhet en perfekt kombination av funktionalitet och estetik.
Mer bilder kommer inom kort.

Men det som verkligen sätter pricken över i:et är den generösa, insynsskyddade uteplatsen. Här kan du njuta av lugnet och grönskan i din egen oas, mitt i stan, med en känsla av att bo i ett radhus. Denna unika uteplats blir snabbt ditt favoritställe för avkoppling och sociala tillställningar, där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar i fullständig avskildhet.

På Kulfångsgatan 8 du bor med närhet till allt du kan behöva för en bekväm och trivsam vardag. För familjen finns flera förskolor och skolor inom bekvämt räckhåll, vilket gör morgonrutinerna enkla och stressfria. När sommaren är som bäst kan du promenera till Ramsjöns sandstrand för sköna bad och avkoppling i solen.

Haninge Centrum ligger endast 3 km bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, banker, apotek och Systembolag, vilket gör shopping och ärenden smidiga och bekväma. För de som älskar natur och friluftsliv finns "Krokodilbadet", gårdens bad och den fantastiska naturparken Tyresta inom en kort bilresa. Här finns utmärkta promenad- och friluftsmöjligheter som bjuder in till både äventyr och avkoppling.

Kommunikationerna är förstklassiga med en närmaste hållplats bara några minuters gångväg från föreningen. Härifrån går bussar till bland annat Gullmarsplan, Stockholm C, Haninge C, Tyresö C och Nacka Forum, vilket gör det enkelt att pendla och utforska storstaden. Centrala Stockholm nås på cirka 25 minuter, vilket ger dig möjlighet att njuta av stadens puls utan att kompromissa med lugnet hemma.

På Kulfångsgatan får du det bästa av två världar – bekvämlighet och närhet till både natur och stad.

Steg in i ett hem som inte bara erbjuder utrymme och komfort, utan också en livsstil. Välkommen till din nya drömbostad! Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi på MOHV redan idag för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 107 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5947 kr/mån
Våning 0 av 3
Hiss Ja
Pris

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder

Planritning

Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kulfångsgatan 8

Bostadsfakta

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 273
Avgift 5947 kr/mån
Kommentar till avgiften Värmeavgift tillkommer på 580k/ mån.
Andel i förening 0,69702%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 511 328 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Lerduvan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-4740
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten i Haninge Söderby 1:840 i Haninge kommun. På fastigheten finns 10 byggnader med 150 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1993. Fastighetens adress är Kulfångsgatan 2, 4, 6, 8 och 10 samt Vendelsövägen 70, 72, 74, 76 och 78 i Haninge. I föreningen finns det 31 st 2 r o k, 23 st 3 r o k, och 96 st 4 r o k.

TV/Internet:
Bredband finns via Telias fibernät och 100 Mbit/50 Mbit ingår i avgiften. Telias kanalpaket Lagom med 22 kanaler ingår också.

Parkering:
P-platser finns att hyra med motorvärmare. Det finns även 4-5 platser för motorcykel/moped. En p-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 350 kr/mån. Kontakta föreningen för aktuell köplats. För besökande finns 10 parkeringsplatser.

Gemensamma utrymmen:
Separat festlokal, bastu och tvättstuga finns i området. Lokalen samägs med Semaforen, som ägs av Haninge Bostäder. I tvättstugan finns en tvättmaskin, två torktumlare och ett torkskåp.

Övrigt:
Elen faktureras direkt på månadsavin (en gång i kvartal) och man betalar för sin egen förbrukning.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 150
Antal lokaler 1

Dokument

Området