VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Kyrkviken, VENDELSÖ

Klöverhagen 29

Välkommen till ett exklusivt och stilfullt bostadsrättsradhus i det eftertraktade området Vendelsö Hage med den bästa tomten. Här får familjen gott om plats för studsmatta, fotbollsmål och mycket mer. Varför inte en bubbelpool? Du får dessutom fullt med fruktträd och grönsaker som äpple, plommon, körsbär, gurka och mycket mycket mer! Se bilder i slutet.

* Stor och HELT underbar tomt
* Massa fruktträd
* Otroligt fint och mysigt växthus
* Gavelhus
* Gångavstånd till Drevviken
* Återvändsgata

I detta underbara hem på 143 kvm erbjuds en fantastisk kombination av modern design och praktisk planlösning med 4 rymliga sovrum, vilket enkelt kan utökas till 5, ett ljust och luftigt allrum samt två helkaklade och fräscha badrum.

Den öppna planlösningen mellan det eleganta köket och det stora vardagsrummet skapar en härlig känsla av rymd och ljus. Köksön ger dessutom mer plats för kastruller och dylikt och där läxorna kan göras. Från vardagsrummet når du den soliga baksidan med ett generöst trädäck – den perfekta platsen för sommarens grillfester eller avkopplande stunder i solen. Huset är beläget i bästa solläge, vilket ger dig maximal njutning av solen från morgon till kväll.

I entrén finns en praktisk tvättstuga, och i huset finns också en walk-in closet som kan användas som arbetsrum, sovrum eller varför inte en lyxig garderob. För bilägare finns en carport med plats för två bilar direkt framför huset, samt plats för ett par till.

Bostaden har ett av områdets största och mest avskilda tomter. Tomten är helt insynsskyddad och ligger vid en lugn återvändsgata, vilket gör det till en perfekt plats för barn att leka tryggt utan trafik. Måste ses för att förstå!

Området präglas av natursköna miljöer med skog, sjö och ängar. Här har du ett brett utbud av utomhusaktiviteter, inklusive promenader till de närliggande badplatserna, bara ett par minuters promenad till det populära Krokodilbadet, löprundor, cykelturer, härliga skogspromenader eller kanske en dag på skridskoåkning på Drevvikens is.

Strax utanför området, bara fem minuters promenadväg bort, finns direktbussar som snabbt tar dig till Stockholm på endast 25 minuter. Dessa bussar erbjuder en bekväm och smidig pendling för dig som jobbar eller har ärenden i huvudstaden. Även buss 840 till Nacka är tillgänglig från området, vilket ger ytterligare pendelalternativ. Området har också utmärkt tillgång till större trafikleder som Nynäsvägen och Tyresövägen, tack vare närheten till den tvärgående Gudöbroleden som ligger en liten bit bort. Detta ger smidiga anslutningar till olika delar av regionen och gör det enkelt att resa både inom och utanför staden.

Detta radhus är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Missa inte chansen att göra detta drömboende till ditt! Välkommen att lämna din intresseanmälan så håller jag dig uppdaterad. – vi ser fram emot att visa dig ditt framtida hem i Vendelsö! Kontakta ansvarig mäklare Solomon Tumizghi för mer information.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 143 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7200 kr/mån
Rum 5 varav 4 sovrum
Hiss Nej
Pris

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fint hus med magisk tomt.

Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum vid entré
Sovrum vid entré
Sovrum vid entré
Sovrum vid entré
Tvättstuga
Tvättstuga
Duschrum
Duschrum
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
Kök
matplats
matplats
Matplats
Matplats
matplats
matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Braskamin
Braskamin
Vardagsrum
Vardagsrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
Allrum
ASllrum
ASllrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Duschrum
Duschrum
Duschrum
Duschrum
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Stora körsbärsträdet
Stora körsbärsträdet
Amerikanska blåbär
Amerikanska blåbär
Äppelträd
Äppelträd
Två plommonträd
Två plommonträd
Äppelträd
Äppelträd
Chili
Chili
Fikon
Fikon
Lime och tomater
Lime och tomater
Gröna vindruvor
Gröna vindruvor
Mynta
Mynta
Gurka
Gurka
Jordgubbar
Jordgubbar
Vendelsö Hage skola
Vendelsö Hage skola
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder

Planritning

Nedreplan
Nedreplan
Övreplan
Övreplan

Nedreplan
Nedreplan
Övreplan
Övreplan
Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klöverhagen 29

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 143 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansradhus
Boarea 143 kvm
Kommentar till byggnadsår 2014
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Övrigt om byggnaden Värmeförsörjningen sker med en frånluftsvärmepump som tar hand om värmen från frånluften och överför den till uppvärmnings- och varmvattensystemet. Vid de tillfällen då värmeåtervinningen inte räcker till finns en el-patron som kompletterar uppvärmningen.

Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme och övervåningen värms genom lågtemperaturradiatorer med termostatventiler. Förrådet/extrarummet på bottenvåningen kompletteras med radiator.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00029
Avgift 7200 kr/mån
Driftkostnad 37 013 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Renhållning: 3 013 kr
  • Hushållsström: 34 000 kr

Elräkning är inkl värme och varmvatten.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Brf Klöverhagen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-4451
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen förvärvade fastigheten Vendelsö 3:1486 i Haninge kommun 2013. Byggnationen stod klar 2014 och den totala boytan uppgår till 3449kvm fördelat på 24 stycken 5-rums lägenheter.

UNDERHÅLL
En 10-årig plan om underhåll gjordes 2015.

VÄRME
Värmeförsörjningen sker med en frånluftsvärmepump som tar hand om värmen från frånluften och överför den till uppvärmnings- och varmvattensystemet. Vid de tillfällen då värmeåtervinningen inte räcker till finns en el-patron som kompletterar uppvärmningen. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme och övervåningen värms genom lågtemperaturradiatorer med termostatventiler. Förrådet/extrarummet på bottenvåningen kompletteras med radiator.

VENTILATION
Mekanisk frånluft genom frånluftsvärmepump, utsug i WC/D, klädvård, bad, förråd och kök. Separat köksfläkt. Tilluften tas via don i yttervägg. Värmeåtervinning sker av husets frånluft undantaget luft från köksfläkt som går i separat imkanal.

TEKNISK FÖRVALTNING
Den tekniska förvaltningen sköts av Effekt Konsult & Fastighetsförvaltning AB

EKONOMI
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastum, https://maklarservice.fastum.se/Account/Login?ReturnUrl=%2Fm%2Fkontor .

TV & BREDBAND
Radhusen är anslutna till Banhof bredband. Multimediauttag finns i alla boningsrum (även förrådsrummet) och i bostadens IT-skåp kan du själv välja vilket uttag som ska betjänas med data, tele eller TV. För den som önskar beställa kanalutbud kan detta göras utav Sappa.

PARKERING
Radhusen är byggda för att medge plats till två-fyra bilar på respektive radhusinfart. Jordat utvändigt uttag finns i anslutning. Carport över en del av infarten erbjöds som tillval. I början av kvartersgatan finns dessutom sex parkeringsplatser för gäster eller egen uthyrning inom föreningen.

STORLEK OCH RUMSHÖJD
Samtliga radhus är ca 143-144 kvm stora. Rumshöjden är ca 2,5 m utom i klädvårdsrummet där taket är sänkt för att dölja installationer

SOPHANTERING
Varje radhus har sitt egna sopkärl på hjul för hantering av hushållssopor. Källsortering utför den boende själv i sin bostad, kärl för källsortering finns i diskbänkskåpet. För källsortering i övrigt hänvisas till kommunens återvinningsstationer.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Månadsavgiften höjdes 2023-01-01 med 10%. Föreningen har således inga planer på att höja ytterligare.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 24
Renoveringar Framtida planerade renoveringar
2024- Målning av fasader
Tv och bredband Bredband ingår i avgiften
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Plats finns för 2-3 bilar på uppfart i entrén.

Gott om förvaringsmöjlighet på vinden.

Fint skogsområde finns i närheten med mängder av gångstigar och fikaplatser samt möjlighet att fylla korgar med både blåbär och kantareller.

OMRÅDET

Här bor du med rogivande natur utanför knuten och nära flera naturbad såsom Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan". Ett stenkast från naturreservatet Tyresta med milsvida möjligheter till promenader i skog och mark. Samtidigt har du närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten. Vendelsö Gård - bygdegård - ligger i närområdet.

Förskolor och skolor
På bara ett par minuters gångväg når du skolan Vendelsö Hage och förskola intill samt ca 5 min bort når du förskola i Vendelsö allé. Flera andra kommunala förskolor och grundskolor finns också i närområdet och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Tyresta Nationalpark med sina höga träd ligger inte långt bort och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands.

Kommunikationer
Strax utanför området ca 5 min promenadväg bort går direktbussar som tar dig till Stockholm på 25 minuter. Buss till Gullmarsplan går nästan hela dygnet och även buss 840 till Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på ca 15 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en liten bit bort.

Service
Den kommersiella servicen är väl etablerad. Inom en radie av 5-10 minuters bilfärd hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. Vårdcentralen ligger ca 20 min promenad bort
Parkering Carport med uppfart med plats för 2-3 bilar

Dokument

Området