VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vendelsö - Lyckeby, VENDELSÖ

Källtorpsvägen 135 (tomt B)

Välkommen till Mariedal och denna industriklassade fastighet om 1 939 kvm med typkod 499. Beläget i Vendelsö - Lyckeby. En vacker tomt med buskar och en mysig liten bäck som rinner ner till en sjö i närheten. Tidigare har det funnits ett tvätteri och ett plåtslageri men idag finns ingenting på fastigheten.

Lyckeby som område är familjärt med naturen som granne, flertalet sjöar att bada och fiska i. Här bor du med gångavstånd till Vendelsö vårdcentral, skolor, förskolor och kommunikation till Gullmarsplan, Vattugatan (Stockholms C), Handen och Tyresö. Ca tio min promenad till Djurgårdsplan där det finns pizzeria, frisör och en tobaksbutik ytterligare fem minuter finns mataffär och sushirestaurang . Med skogen bakom knuten, Ca 500 meter till Ramsjön och dom mysiga badklipporna kan du inte bo mysigare!

Fastigheten saluförs tillsammans med fastigheten framför HANINGE VENDELSÖ 3:943 om 2 552 m2 se tomtkarta.

Läs mer om byggnader utanför detaljplan på länkarna nedan.
https://www.haninge.se/siteassets/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/op2030/stup_kortversion_tillganglig.pdf
https://www.haninge.se/siteassets/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/op2030/op_kortversion_tillganglig.pdfBokning av visning sker vidare in i annonsen!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 1939 kvm
Pris

Ansvarig mäklare
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 01 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välkommen till Mariedal och denna industriklassade fastighet om 1 939 kvm med typkod 499 i Vendelsö!

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Sara Blomgren

Sara Blomgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 135 (tomt B)

Bostadsfakta

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Typkod 499, Industrienhet, taxeringsvärde under 1 000 kr
Summa inteckningar 33 000 kr

Tomt

Tomtarea 1939 kvm
Parkering Tio minuters gångavstånd till busstationen som ligger vid Djurgårdsplan där bland annat buss 807 som tar dig till Gullmarsplan och Svartbäcken. Buss 824 - Handen Station samt Tyresö C, buss 818C - Vattugatan, Stockholms C och Buss 832 -Vikingaskolan

Dokument

Området

Lugnt och familjärt område med närhet till skog, sjö och kommunikation. Promenadavstånd till mysiga Lycksjön. Gillar man att promenera och vandra i naturen ligger Tyresta By och dess vackra nationalpark i nära anslutning till bostaden.

Närområde

Ca 10 minuters promenad avstånd ligger Vendelsö vårdcentral. Lyckebyskolan samt flertalet förskolor. Djurgårdsplan där du finner pizzeria, frisör och en tobaksbutik. Närmsta mataffär är Lidl och Hemköp.

Parkering

Tio minuters gångavstånd till busstationen som ligger vid Djurgårdsplan där bland annat buss 807 som tar dig till Gullmarsplan och Svartbäcken. Buss 824 - Handen Station samt Tyresö C, buss 818C - Vattugatan, Stockholms C och Buss 832 -Vikingaskolan