Västerhaninge, VÄSTERHANINGE

Huggarvägen 48, markplan

Välkommen till denna stambytta och snyggt inredda 3:a om 73 kvm i Brf Berget i Västerhaninge.

Här erbjuds ett praktiskt boende i markplan - perfekt för både barnfamilj eller för dig som är äldre och inte vill/kan gå i trappor. Bostaden har ett trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med balkong med utsikt mot innergården (med fin lekplats) och två sovrum som vetter i lugnt läge mot den gröna baksidan. Helkaklat fräscht badrum samt gott om förvaringsmöjligheter.

På bekvämt promenadavstånd från bostaden finns Coop närbutik samt en kvarterskrog.
Här finns även busshållplats med bussar till Västerhaninge station och Årsta Slott. Västerhaninge Centrum är beläget ca 2 km från bostaden och erbjuder en härlig småstadskänsla med butiker, restauranger, banker, vårdcentral och Systembolag.

Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal och ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation och restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter. Motorvägen till Stockholm passerar strax utanför området.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 73 kvm
Avgift 5171 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stambytt och välplanerad trea i markplan

Hemnet Info-Corona Hemnet_Haninge

Hemnet
Hemnet
Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Huggarvägen 48, markplan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 73 kvm
Byggnadsår 1971

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-06-02
Energikonsumtion 137 kWh/m2 år.
Primärenergital 141

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2409-1-104-8
Avgift 5171 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA och kabel-tv
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 500 kr

Andel i förening 0,34188%
Andel av årsavgift 0,34188%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Berget i Västerhaninge
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-2390
Ort haninge
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Berget i Västerhaninge äger fastigheterna Ribby 2:320 & Ribby 2:321 i Haninge kommun. Föreningen består av totalt 287 lägenheter och bildades 1970.

HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgifterna med 6% inför 2019. Årsavgiften för 2020 är oförändrad. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen.
Äger föreningen marken Ja
Parkering Garage finns med 73 bilplatser (400 kr/mån) och utomhus finns 75 platser med motorvärmare (300 kr/mån) samt 87 st utan motorvärmare (200 kr/mån). För motorcyklar finns 15 platser. (200 kr/mån) Gästparkering med 18 bilplatser. Det är tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter och helger. Separat kö till p-platser och garage.
Tv och bredband Grundutbud genom kabel-tv från Comhem ingår i avgiften. Bredband finns via Telenor eller Comhem.
Överlåtelseavgift 1656 kr
Pantsättningsavgift 710 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättstugorna får användas mellan 07.00-23.00. Varje tvättpass är fyra timmar. Tvättstugorna är nyrenoverade och håller hög standard.

Föreningen har en lokal som medlemmarna får nyttja mot en avgift på 100 kronor. Lokalen är lämplig för middagar, kalas, studiecirklar etc. I lokalen finns även övernattningsmöjlighet för en mindre summa per natt.

Föreningen kräver medlemskap i HSB. Vid köp deponeras 500 kr per köpare samt så skall köparen/köparna betala en medlemsavgift om 300 kr.

För ytterligare information om föreningen se: www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge

Dokument

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende