VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Västerhaninge, Västerhaninge

Gränsvägen 31F

Varmt välkommen till Gränsvägen 31F och detta friköpta radhus med genomgående fina ytskikt. Här erbjuds 92 välplanerade kvadratmeter fördelade på två plan där entréplan bjuder på ett modernt kök, praktisk wc och vardagsrum med utgång till inglasat uterum. Ovanvåningen huserar tre rymliga sovrum och ett stort helkaklat badrum.

Fantastisk baksida där man kan förlänga sommaren och njuta av härliga middagar tack vare inglasat uterum. Stor gräsyta ger utrymme för lek och altaner på både fram- och baksida fångar upp de flesta av solens timmar.

På nära avstånd från bostaden nås Västerhaninge Centrum med affärer, systembolag, café och apotek. Där finner man även pendeltåg och i närområdet finns skola, förskola och härliga naturstråk.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 92 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 133 kvm
Byggnadsår 1961
Pris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

SMAKFULLT RENOVERAT RADHUS MED INGLASAT UTERUM

Planritning

plan
plan
Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gränsvägen 31F

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 92 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Fastighet Ribby 2:232
Boarea 92 kvm
Byggnadsår 1961
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak sadeltak med takpanneplåt
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast tilluft) / självdrag
Övrigt om byggnaden Trappa renoverad 2019
Altan baksida 2018
Altan fram 2017
Tak omlagt 1996
Övriga byggnader Separat förråd

Rum

HALL

Ljus och välkomnande hall med mörkt klinkergolv och gott om plats för avhängning. Här är väggarna vita och plats för hatthylla och skobänk finns. Vidare in finns gott om plats för garderober om så önskas och golvet övergår i fin mörkare ton på hela nedre plan.

KÖK

Kök med gott om plats för stort matbord. Snyggt kakel i skiftande mörka nyanser och skåpinredning i vitt. Stora fönsterpartier skänker mycket ljus. Utrustning i form av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt kyl & frys. Från köket når man den praktiska tvättstugan som rymmer gott om förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med gott om plats för både stor soffa och tv-möblemang. Vid trappan finns en platsbyggd hylla med spotlights som höjer mysfaktorn och är perfekt för snygga inredningsdetaljer. Stora fönsterpartier och utgång till underbar baksida med inglasat uterum! Här kan man avnjuta härliga middagar och förlänga sommaren. Utöver detta finns en stor gräsyta med plats för lek.

WC

Praktisk gäst-wc på nedre plan med vitmålade väggar och klinkergolv.

ÖVRE PLAN

Hallen på övre plan har ljusa väggar och enhetligt golv.

SOVRUM 1

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och byrå om så önskas. Fönster mot framsidan skänker rikligt med ljus. Väggarna är vitmålade och längs ena väggen finns flera garderober.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med vita väggar och fönster mot baksidan. Här finns plats för skrivbord, säng, byrå mm.

SOVRUM 3

Sovrum med stor garderob som ger gott om förvaring, plats för säng och skrivbord om så önskas. Vitmålade väggar och fönster mot baksidan.

BADRUM

Fräscht och helkaklat badrum med badkar, wc, spegelskåp, handduksork och kommod med skåp.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 028 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 921 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 107 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 107 000 kr
Värdeår 1961
Summa inteckningar 2 635 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr

Tomt

Tomtarea 133 kvm
Tomttyp Plan Trädgårstomt
Parkering Garage i länga

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Stadsplan (1967-01-24)

Dokument

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.