Visningar

Kungsängen/Industristaden, UPPSALA

Sågargatan 8B

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trerummare i modern fastighet med hiss från markplan. Lägenheten har två fina balkonger varav en har morgon/förmiddagssol och den andra eftermiddags/kvällssol. Bostaden är belägen i ett lugnt område utan större trafikerade gator i närheten.

Lägenheten består av en hall med generösa förvaringsmöjligheter, utöver det finns ett förråd om 2 kvm samt skjutgarderob i det större sovrummet och garderober i det mindre sovrummet. Ett stilrent badrum med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har vägghängd toalett, handfat med kommod, rymlig dusch samt förberett för tvättmaskin och torktumlare. Det större sovrummet ligger in mot innergården med utgång till den stora inglasade balkongen på 10 kvm. Här njuter ni av solen från morgon till efter lunch på sommaren. Stort och luftigt vardagsrum med fina fönsterpartier och utgång till den andra balkongen. Balkongen är utrustad med markis och ligger i sydvästläge med sol under eftermiddag/kväll. Köket har en halvöppen planlösning och erbjuder mycket arbetsyta och har en generös matplats.

Brf Arken är en populär förening med låga månadsavgifter och låg belåningsgrad. Den gröna och barnvänliga innergården delas med kvarterets övriga två föreningar och är mycket omtyckt av både vuxna och barn. Där finns bland annat en bokningsbar pergola, lekplats, cykelförråd och sittplatser. Föreningen har en gemensam tvättstuga i markplan och garageplatser finns i källaren med både vanliga platser samt laddplatser för elbil.

Här bor ni med några få minuters promenad till stadskärnan och närhet till allt vad city har att erbjuda. Perfekt pendlarläge med närhet till både stationen och Kungsgatan som länkar enkelt mot E4:an för dig som föredrar bil. I Kungsängen/Industristaden invid Årummet och Åpromenaden bor ni i ett fantastiskt trevligt läge med vackra promenadstråk kring Fyrisån och stadsparken. I närområdet finns flera trevliga restauranger, mataffär, apotek samt gym och annan service.

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Avgift 3087 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2011
Pris 2 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Maja Lindgren
Reg. Fastighetsmäklare
0735-37 17 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Ljus och välplanerad 3:a i modern fastighet!

Maja Lindgren

Maja Lindgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sågargatan 8B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 76 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
- Hall med mycket generösa förvaringsutrymmen i skjutgarderob, städskåp samt linneskåp. Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök
- Myresjökök med vita luckor och grå bänkskiva. Matplats vid fönster med utrymme för större bord. Parkettgolv och vitmålade väggar. Kaklade väggar över arbetsytorna.

* Spishäll
* Fläkt
* Diskmaskin
* Inbyggd ugn
* Inbyggd mikro (fungerar ej)
* Kyl
* Frys

Badrum
- Badrummet har golvvärme samt ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Övrigt utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch.

Vardagsrum
- Stort och luftigt vardagsrum med utgång till en av balkongerna. Fönsterpartier som ger fint ljus till rummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum
- Sovrum mot innergården med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vitmålade väggar. Ca 13 kvm. Utrustat med skjutgarderob.

Sovrum
- Sovrum med fönster mot vägen utrustat med två garderober. Parkettgolv och ljus tapet. Ca 10 kvm.

Balkong
- Stor rymlig inglasad balkong på ca 10 kvm vänd mot den trevliga innergården. Sol från morgon till efter lunch på sommaren.

Balkong
- Balkong i fritt läge med sol under eftermiddag/kväll. Markis finns monterad.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus, bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Byggnadsår 2011

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2014-10-20
Primärenergital 85

Ekonomi

Lägenhetsnummer U423
Pris 2 950 000 kr
Avgift 3087 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg på 275 kr för bredband/tv via Ownit tillkommer. Varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning.
Driftkostnad 7 680 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 440 kr
  • Hushållsström: 6 240 kr

Kostnad för VA avser varmvatten

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,35459%

Förening

Föreningsnamn Brf Arken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-5912
Gatuadress Sågargatan 6 D
Postnummer 75317
Ort Uppsala
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningens byggnader är uppförda 2011 och består av 66 st lägenheter med adress Sågargatan 6D, 8A, 8B och 8C.

Lägenhetsfördelning:
2 rok 13 st
3 rok 25 st
4 rok 20
5 rok 7 st
6 rok 1 st

Föreningen har en gemensam tvättstuga i entréplan vid en av portuppgångarna och cykelförråd finns både i garaget samt på innergården.

Förråd uthyres för 250 kr/månad, separat kö.

Nyckelhantering via Certego.
Föreningens ekonomi Föreningen har inte någon beslutat avgiftshöjning. Uppgiften kontrollerad 2022-07-20.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 66
Renoveringar Inga större planerade renoveringar. Uppgiften kontrollerad 2022-07-20.
Parkering Föreningen har 73 parkeringsplatser. Garageplats kostar 1000 kr/mån. Garageplats med laddbox för elbil kostar 1300 kr/mån + förbrukning av el. Separat kö tillämpas. 8 st i kö till p-platserna, för närvarande ingen i kö till laddplatserna. Kontrollerad 25/7 2022
Tv och bredband Tv/Bredband via Ownit. Obligatorisk avgift på 275 kr/mån. 100/100 mbit.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende