Visningar

Söndag 16 Juni anmälan krävs - visning bokas via mäklarens hemsida Boka
Boka visning
  • Dela via:
Herrhagen, Uppsala

Milstensvägen 38

I naturnära och barnrika Herrhagen finns nu denna fantastiska villa till salu! Den moderna 2-plansvillan har under nuvarande ägares försorg genomgått en total förvandling vilket gör att bostaden känns helt nyproducerad.
Inga detaljer har missats när huset från 2019 och framåt renoverats hantverksmässigt med exklusiva våtrum i båda våningsplanen, ny, funktionell tvättstuga, ett underbart och socialt kök med exklusiva bänkskivor och köksö i dekton samt ytskikt i modern och sober färgsättning.
Vidare har interiören försetts med belysning i fönster, spotlights i samtliga innertak, enhetligt lagt klinkergolv i entréplan, vacker fiskbensparkett samt vitlaserad ekparkett med vattenburen golvvärme på övervåningen som tillägg till den befintliga golvvärmen i entréplan.
Alla förvaringsutrymmen har försetts med genomtänkt inredning och takskenor gör det lätt att hänga draperier.

Huset är beläget på en ostörd och prydligt anordnad trädgårdstomt med påkostad, utvändig belysning, nymålad fasad, vacker stenläggning, lättskött gräsmatta, prydnadssten och en omgärdande Thujahäck. Här ges ni möjlighet till både sol och skugga tack vare öppen, stenlagd uteplats med markis på framsidan och en väl tilltagen träaltan med påkostat tak i kanalplast på baksidan, perfekt för den svenska sommarens omväxlande väderlek.
Utmärkta parkeringsmöjligheter med gott om plats för två bilar på den stenlagda uppfarten och ytterligare parkering i garage med elektrisk, fjärrstyrd port. Garaget har inretts med funktionell hyllförvaring, vitmålade väggar, målat betonggolv samt spotlights i tak, utvändigt finns en ny elbilsladdare från Zaptec.

Entréplan består av hall med stora, melerade klinkerplattor i grått och vitmålade väggar, klädkammare med påkostad Elfainredning, funktionellt renoverad tvättstuga med exklusiva vitvaror från Samsung samt ett stilrent badrum med stora, vitmelerade kakelplattor på golv och vägg, spotlights i tak, vit kommod, spegel, duschväggar i klarglas, takdusch och vägghängd wc.
Vidare finns ett luftigt vardagsrum med fönster i tre väderstreck, vacker fiskbensparkett i ljus ek och nyinstallerad, vit braskamin samt ett totalrenoverat kök med inredning i vitt, påkostade bänkskivor i dektan, exklusiva vitvaror och en stor köksö med infälld induktionshäll och utmärk fövaring.

Övervåningen har genomgående vitlaserad ekparkett med vattenburen golvvärme, ljusa moderna ytskikt och infällda spotlights i tak. Planlösningen består av en luftig hall, fyra bra sovrum med rymlig skjutdörrsgarderob i ett av rummen och en vackert inredd "walk in closet" i det största sovrummet. Vidare finns fantastiskt badrum med spakänsla, inrett med vitkaklade väggar, svart melerat klinkergolv, bubbelbadkar, takhängd dusch med frostade duschväggar, vit kommod, spegelskåp samt vägghängd wc.

Herrhagen är ett naturnära område med utmärkta bussförbindelser till city och kort bilavstånd till city och E4:ans påfart. Fina cykelvägar finns ut mot Vänge och in till city och i området finns curlinghall, fotbollsplaner och inomhushall.
En kort promenad bort finns ett utbyggt centrum med bland annat ICA Maxi, Nordic Wellnes gym, vårdcentral, Rusta, Systembolag, Willys samt ett flertal restauranger.

Tveka inte att boka er för visning av detta unika och exklusiva hus i Herrhagen!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 153 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 586 kvm
Byggnadsår 2011
Pris 6 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-37 17 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Absolut toppskick i barnrika och omtyckta Herrhagen!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Mikael Ljungberg

Mikael Ljungberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Milstensvägen 38

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 153 kvm. taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:
HALL
Hall med stora, gråmelerade klinkerplattor, akustikpanel vid entré och vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE/WALK IN CLOSET
Rymlig klädkammare med stora, gråmelerade klinkerplattor, vitmålade väggar och funktionell Elfa inredning.

BADRUM
Stilrent renoverat badrum med stora, vitmelerade kakelplattor på golv och vägg, spotlights i tak, vit kommod, spegel, duschväggar i klarglas, takdusch och vägghängd wc. Ljusinsläpp via fönster.

TVÄTTSTUGA/GROVINGÅNG
Funktionell och genomtänkt tvättstuga med stora, gråmelerade klinkerplattor, inredning i vitt, inbyggt skåp för strykbräda, ljusgrått kakel ovanför vit bänkskiva i laminat, tvättmaskin, torktumlare samt fjärrvärmeanläggning.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med vacker fiskbensparkett i ljus ek, vitmålade väggar, ny braskamin i vitt, stora fönsterytor i tre väderstreck samt utgång till uteplats.

KÖK
Vackert, påkostat och funktionellt kök med stora, melerade klinkerplattor i grått, skåpinredning i en varm, vit kulör, exklusiva bänkskivor i dekton, infällda spotlights samt stor köksö med dektonmarmor och skåpförvaring.
I köket finns induktionshäll, fläktkåpa ovanför, kyl med vattenanslutning, frys med ismaskin, kaffemaskin, ugn, mikro och matplats för 4-6 personer.

ÖVERVÅNING
HALL
Övre hall med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM
Sovrum med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar

SOVRUM
Sovrum med vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och rymlig skjutdörrsgarderob i vitt.

BADRUM
Underbart badrum med spakänsla! Badrummet är inrett med vitkaklade väggar, svart melerat klinkergolv, bubbelbadkar, takhängd dusch med frostade duschväggar, vit kommod, spegelskåp samt vägghängd wc.

SOVRUM
Sovrum med vitlaserat parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Stort sovrum med vitlaserat parkettgolv, vitmålade väggar, nougatfärgad fond samt ingång till rymlig "walk in closet" med genomtänkt inredning.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Berthåga 58:12
Boarea 153 kvm
Byggnadsår 2011
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas isoler
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor på underliggande takboard
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Renoveringar 2019-2020:
Total ombyggnation invändigt med två nya badrum, ny tvättstuga, nytt kök, infälld belysning i fönster och tak samt renovering av samtliga ytskikt.
Garage inrett med målat betonggolv, vitmålade väggar, hyllförvaring, spotlights i tak.
Ommålning fasad.
Tomtplanering med gräsmatta och marksten.
2021:
Installation av braskamin.
Markis på framsida.
2024:
Ny laddare för elbil.
Bredband Telia bredband via fiber (bredband 100), ingår i samfällighetsavgift.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2017-03-31
Energikonsumtion 78 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 6 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 4 094 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 833 000 kr
  • Småhusmark: 1 261 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 833 000 kr
Värdeår 2011
Summa inteckningar 3 302 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Driftkostnad 63 702 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 19 502 kr
  • Vatten/avlopp: 17 500 kr
  • Försäkring: 6 540 kr
  • Hushållsström: 15 560 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 4 600 kr

I v/a kostnaden ingår sophämtning, tömning varje vecka. I samfällighetsavgiften ingår bredbandsfiber via Telia, skötsel av grönområden, vägar samt belysning.

Tomt

Tomtarea 586 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt (friköpt)

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Berthåga GA:24 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden

Planbestämmelser Detaljplan (2004-08-23)

Dokument

Området

I Stenhagen/Herrhagen bor ni i ett mycket expansivt område. Naturnära samt med ett brett utbud av friluftsliv. Här finns fotbollsplaner samt konstgräsplan vid IP, fina joggingstråk samt på vintrarna finns isbana och skidspår. För odlingsintresserade finns odlingslotter på flera ställen i området. Här finns förskolor, grundskola upp till åk.9 samt ett bibliotek. Flera fina lekplatser finns i närområdet

Närområde

Här finns ett brett serviceutbud vid Stenhagens köpcentrum med mataffärer ICA Maxi och Willys och annan handel hos Rusta, Lindex, Jysk, apotek och Systembolaget. Flera restauranger finns i området samt en vårdcentral. Träningsanläggning med gym finns vid köpcentret.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till city med stadsbussar var 10:e minut.
Fina cykelvägar där du på cykel tar dig till city på 15-20 min.

Räkna på ditt nya boende