VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Nyby/Gamla Uppsala, UPPSALA

Gamla Uppsalagatan 125

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade 2:a som ligger högt upp på våning 2 av 3 i uppskattade och lugna Nyby. Arkitema Architects som är arkitekterna bakom Brf Lilium har skapat moderna och välplanerade lägenheter, med generösa fönsterpartier och fina materialval som exempelvis dämpade köksluckor och skåp. Här bor du med hög standard och hela lägenheten är genomgående i mycket bra skick och har alla de bekvämligheter som ofta uppskattas.

Med sin genomtänkta planlösning består lägenheten av en välkomnande entré med garderobsförvaring och ett luftigt vardagsrum med parkettgolv. Vidare hittas ett stilrent kök med skåpinredning i vitt och grå bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, indukstionhäll samt inbyggd ugn/micro. Med hjälp av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns det även plats för en trevlig matplats med gott om utrymme för ca fyra personer. Lägenheten består ytterligare av en klädkammare, ett sovrum i bra storlek med garderobsförvaring och utgång till en balkong, samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustat med vit kommod, spegelskåp, duschplats med glasade duschväggar, handukstork, infällda spotlights, vitt badrumsskåp samt en kombimaskin.

I Brf Lilium bor du i ett hemtrevligt kvarter i lugna Nyby. Här bor du med närhet till ett flertal cykel- och promenadstråk i vacker miljö, bland annat Linnestig mot Vittuslberg, Gamla Uppsala högar och Röborundan med dess upplysta spår. I närheten av Gamla Uppsala högar hittar du även Storvadsbadet med bland annat sandstrand, brygga och picknickyta. På behagligt avstånd hittar du Willys med postombud och en pizzeria. Med en kort cykeltur når du Gränbystaden som erbjuder shopping, restauranger, biograf, livsmedelsbutik och annan form av service. På bekvämt cykelavstånd tar du dig in till Uppsala city eller med en av de bussar vars hållplats hittas i närheten av bostaden. För den som är sportintresserad finns Uppsalas friidrotts- och innebandyarena (IFU Arena), Gränby ishall och Uppsalas tennisklubb (UTK-hallen) i närområdet. Bostaden har även ett bra pendlarläge med bekvämt cykelavstånd och goda busskommunikationer till stationen. För den som pendlar med bil hittas påfarter till E4:an enkelt och snabbt.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in privatvisning.

Välkommen hem till Gamla Uppsalagatan 125!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2746 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 1 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-37 17 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Modern och stilren 2:a med balkong i Nyby!

Planritning

Mikael Ljungberg

Mikael Ljungberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gamla Uppsalagatan 125

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 3

ENTRÉ
Välkomnande entré med grått klinkergolv. Här finns garderobsförvaring och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Utanför bostaden på loftgången finns det möjlighet vid sin entrédörr, för ca 2 personer, att njuta av en härlig morgonsol.

VARDAGSRUM
Ett stort och luftigt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar i ljusbeige färg. Öppen planlösning med kök som gör att det finns plats för en mindre matplats för ca fyra personer.

KÖK
Stilrent kök med skåpinredning i vitt och grå bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, indukstionhäll samt inbyggd ugn/micro.

BADRUM
Helkaklat badrum som är utrustat med golvvärme, vit kommod, spegelskåp, duschplats med glasade duschväggar, handukstork, infällda spotlights, vitt badrumsskåp samt en kombimaskin.

KLÄDKAMMARE
En klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

SOVRUM
Ett sovrum i bra storlek med parkettgolv, målade väggar i ljusbeige färg och garderobsförvaring. Här hittas även utgången till bostadens härliga balkong med kvällssol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus, bostadsrätt
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme och el (direktverkande)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-07-16
Primärenergital 98

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21203
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 2746 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk tillägg på 229 kr/månad för Telia Triple Play tillkommer. Hushållsel debiteras efter förbrukning varje månad.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 0,80942%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 612 248 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2021.

Förening

Föreningsnamn Brf Lilium i Uppsala
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-9396
Gatuadress Leopoldsgatan 25
Postnummer 75441
Ort UPPSALA
Epostadress brfliliumuppsala@gmail.com
Hemsida https://brfliliumiuppsala.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lilium är en äkta bostadsförening som bildades 2016. Byggnadsåret var 2019 och föreningen består av totalt 109 bostäder som fördelar sig på 1-4 rok om 25-88 kvm. Adresser som ingår i föreningen är Gamla Uppsalagatan 123-125, Leopoldsgatan 19, 21, 23 samt 25.
Föreningens ekonomi Månadsavgiften höjdes med 12% den 1 januari 2023 (kontroll 2023-01-31). Den månadsavgift som står i annonsen är den nuvarande efter höjningen.
Antal lägenheter 109
Renoveringar Inga planerade renoveringar (kontroll 2023-01-31).
Parkering Föreningen tillhandahåller 18 p-platser för 495 kr/mån och 8 carport-platser (4st med elladdning) för 770 kr/mån.
Separat kö till dessa (kontroll 2023-01-31).

Parkeringsavgiften höjdes med 10% den 1 januari 2023 (kontroll 2023-01-31).
Avgiften som står i annonsen för p-plats och carport är den nuvarande efter höjningen.
Tv och bredband Obligatorisk avgift om 229 kr/månad tillkommer för Telia Triple Play (Bredband 100/100, tv och IP telefoni).
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Trevlig innergård med gemensamma utemöbler.
Gemensamma utrymmen Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och miljöstuga.
Övrigt Föreningen har gemensamt elavtal för sina medlemmar. Hushållsel debiteras efter förbrukning varje månad.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende