Visningar

Onsdag 31 Maj KL: 18:00 - 18:40 Bokad visning, anmälan kräva via hemsidan! Boka
Fredag 2 Juni KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning, anmälan krävs via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Teg, UMEÅ

Tankvägen 20B

Välkommen in i denna ljuvliga gavelfyra i absolut nyskick med två underbara balkonger. Här bor ni lyxigt i en lägenhet i absolut nyskick med många fina tillval. Genomgående hög standard, sobra färgval och både mörklaserat parkettgolv och vackra mörkmarkerade fönster sätter extra karaktär på bostaden. Lägenhetens fina gavelläge och stora djupa fönster i tre väderstreck gör att hela lägenheten badar i ljus.

Stilsäkert kök med bra maskinell utrustning, arbetsbänk i kvartskomposit och praktisk köksö integrerar fint med matplats. Centralt placerat vardagsrum bjuder in till besök. Utöver de gästvänliga ytorna disponeras tre sovrum, varav ett med egen klädkammare och två helkaklade duschrum. Det stora duschrummet är försett med egen tvättavdelning och skön golvvärme. Två stora balkonger och funktionen smarta hem ger extra guldkant på tillvaron.

Det trevliga kvarterets hus går i varma inbjudande toner med fina trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger huset en vacker och stilfull karaktär. Den blivande innergården planeras lummig med planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här kommer ett orangeri för sociala tillställningar uppföras, gemensam relax med bastu samt övernattningslägenhet. Cykelparkeringar och garage under huset, med hiss.

Området Teg ligger med närhet till centrum med dess kompletta utbud av service samtidigt som älven och naturen ligger inom ett stenkast, en underbar kontrast och kombination. På området finns förskola/skola, matbutiker, träningsanläggningar, Winpos arena samt goda busskommunikationer. Nära nås även köpcentrumet Avion och Umeå Airport. Enastående lägenhet som måste upplevas på plats, välkommen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 98.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5327 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 4 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Generös och nyproducerad fyra på omtykta Teg!

Namnlös
Namnlös
Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tankvägen 20B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 98.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder och mer förvaring i platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

KÖK OCH MATPLATS
Smakfullt inrett kök med moderna detaljer och finesser. Gråa trendiga köksluckor med diskreta handtag, vitt kakel och arbetsbänk i exklusiv kvartskomposit gör köket stilsäkert. Mycket bra förvaringsmöjligheter, fina arbetsytor och perfekt belysning genom spotlights. Den maskinella utrustningen består av två kyl och frysskåp som är snyggt integrerade, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt varmluftsugn och micro i komfortabel arbetshöjd. Köksön är både praktisk, bjuder in fler kockar till köket och gör köket till lägenhetens hjärta. Bra utrymme för stor matgrupp.

Härifrån når ni lägenhetens stora balkong i underbart söderläge! På balkongen finns utrymme för både utegrupper, solsängar och planteringar.

VARDAGSRUM
Centralt och socialt placerat vardagsrum som fint integrerar med matplats och kök. Stora härliga fönsterpartier och utgång till lägenhetens andra balkong. På den rymliga balkongen avnjuts morgonkaffet i förmiddagssolen.

SOVRUM
Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng och möblemang. Väggarna är målade i en varm beige kulör och på golvet ligger samma mörka trägolv som övriga lägenheten. Direktaccess till klädkammare med hyllor och hängare.

DUCHRUM 1
Komfortabelt duschrum med kakel och klinker i ljust och modernt utförande. Inredningen består av wc, kommod, spegelskåp med belysning och dusch med vikbara väggar. I taket ger dimbara spotlights perfekt belysning och både golvvärme och handdukstork skapar extra komfort. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin, torktumlare, bänk för klädvård och skåp till förvaring.

SOVRUM
Det andra sovrummet är perfekt lämpat som kontor eller barnrum. Gråmålade väggar och stilsäkert parkettgolv. Garderob till förvaring.

SOVRUM
Tredje sovrummet nås från hallen och inrymmer två garderober. Målade väggar och parkettgolv pryder ytskikten.

DUSCHRUM 2
Lägenhetens andra duschrum har samma snygga färgsättning på väggar och golv som det stora. Inredningen består av wc, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara väggar.

ÖVRIGT
Balkonger och förråd upplåts med bostadsrätt. Förrådet ca 4 kvm enligt information från föreningen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 98.5 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Ventilation FTX

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2023-01-12
Primärenergital 65

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1-1104
Pris 4 295 000 kr utgångspris
Avgift 5327 kr/mån
Kommentar till avgiften ink, värme, kallvatten, tv och internet
Driftkostnad 7 910 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 000 kr
  • Hushållsström: 4 910 kr

Nuvarande ägare betalar kostnaden för hushållsel och varmvatten enligt schablon. Avräkning efter faktisk förbrukning kommer att tillämpas framöver.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,80882%
Andel av årsavgift 0,8%

Förening

Föreningsnamn Verkstan 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-0678
Gatuadress Verkstadsgatan
Ort Umeå
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Verkstan 1 är en bostadsrättsförening där husen började byggas 2021. Föreningen förfogar över 160 lägenheter i fem hus och 1 lokal belägna på Verkstadsgatan, Tankvägen, Skomakargatan och Klackgatan. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen planerad höjning av månadsavgiften i nuläget, enligt styrelsen 2023-05-25.

GÅRD
På innergård finns gemensamhetsytor samt en gemensamhetslokal med takterrass med växthus på. På gården återfinns grönytor bestående av gräsmattor och planteringar. På gården återfinns även cykelförråd, sittplatser och lekyta.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Lägenheterna utrustas med datanät för TV, telefon och datakommunikation.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Orangeriet är Verkstans gemensamma gårdshus. Här väntar 120 luftiga kvadrat uppdelade i en bekväm och avslappnad loungedel, större sal med bord och stolar samt ett fullt utrustat modernt kök med en köksö perfekt för härliga bufféer. Dessutom finns en grönskande pergola med sittplatser utanför. Under dagarna erbjuder orangeriet co-workingytor där du kan jobba och ha möten i en trevlig inspirerande miljö. På kvällar och helger kan du boka lokalen till större fester, dryckesprovningar eller kanske en matlagningskväll för grannarna med inbjuden kock.

På Orangeriets tak finns stadsodlingar i lådor och i ett växthus. Här kan du som bor i kvarteret påta i jorden, odla och skörda grönsaker och snittblommor utan att behöva ha en egen stor trädgård att ta hand om. På den lummiga gården finns även en boulebana där du kan utmana grannarna under soliga dagar samt ett utegym. När du ska ha fest i Orangeriet, fira högtider och födelsedagar kan ditt hem lätt bli fullt av övernattande gäster. Se då till att boka kvarterets gästlägenhet där långväga släktingar och vänner kan bo.

Högst upp i ett av husen i kvarteret hittar du Verkstans gemensamma relax med bastu där du kan värma dig under vinterdagar, njuta av kylda drycker, svalkande ansiktsmasker och härliga prat med vänner. Utanför relaxen breder en härlig terrass ut sig med magisk kvällssol. I Verkstan finns ytterligare en gemensam stor takterrass med sol under förmiddagen. Ta med din frukost ut och drick dagens första kopp kaffe tillsammans med dina grannar.

BILPLATSER
Föreningen har tillgång till 118 parkeringsplatser i underjordiskt garage varav fem är HKP parkeringsplatser och 31 platser av dessa är utrustade för att ladda elbilar. Finns ingen ledig i nuläget och det är kö, enligt styrelsen 2023-05-25.

ÖVRIGT
Bostadsrättsföreningen har gemensamt el-abonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes elförbrukning. Lägenhetsförråd finns separat för varje lägenhet i källarplan. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2023-05-25). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändring.

Dokument

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende