VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Teg, UMEÅ

Tankvägen 20B

Nyproducerad och välplanerad etta med hög standard, sovalkov och balkong i solfyllt söderläge! Lägenheten är fortfarande under uppbyggnad men står inflyttningsklar i slutet av september. Bostaden har fina materialval, genomgående ekparkettgolv, stilsäkra detaljer som industriglasvägg och enhetliga ljusa tidlösa ytskikt. Modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och köket från Marbodal som är utrustat med allt du behöver. Stilfullt inrett badrum med kaklade ytskikt, golvvärme och kombimaskin. God förvaring genom praktisk skjutdörrsgarderob och tillhörande förråd.

Föreningen erbjuder flertalet lyxiga gemensamma utrymmen där du kan umgås med familj, vänner och grannar. På den arkitektritade innergården kommer det uppföras ett Orangeri med stora sociala ytor, kök och wc. Perfekt lämpat för middagar eller för hemarbete eller studier. På gården kommer det erbjudas utegym, stadsodling, boulebana och lekplats. Bastu med relax och solfylld terrass i västerläge finns högst upp i ett av husen samt en övernattningslägenhet som får nyttjas av föreningens medlemmar.

På Teg bor du bekvämt med närhet till allt du behöver. Ett stenkast från kvarteret finns matbutik, restauranger, köpcentrumet Avion och IKEA. Nära beläget erbjuds fina motionsspår och även Arenan för Umeås stolthet Björklöven. Cykelavstånd till både centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv samt universitet och sjukhus. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 35 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2306 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 1 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerad och stilsäker etta med balkong!

4 H_Brfverkstaden_umeå_skanska 2 H_Brfverkstaden_umeå_skanska

4 H_Brfverkstaden_umeå_skanska
4 H_Brfverkstaden_umeå_skanska
2 H_Brfverkstaden_umeå_skanska
2 H_Brfverkstaden_umeå_skanska

Planritning

Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tankvägen 20B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 35 kvm. Ekonomisk plan
Hiss Ja

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Hallen förses med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder samt förvaring i skjutdörrsgarderob med svarta dörrar samt spegelglas samt städskåp.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Socialt planerat kök och vardagsrum i öppen och modern planlösning. Köket kommer från Marbodal och har grå släta köksluckor med svarta handtag och laminatbänkskiva med underlimmad vask. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och är i rostfritt utförande och består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnads ugn och mikro samt diskmaskin.

SOVALKOV
Lägenhetens sovalkov har plats för säng och sängbord. Stilsäker industrivägg skärmar av sovalkoven mot allrummet.

Från sovalkoven nås lägenhetens pärla, den härliga balkongen i solfyllt söderläge.

BADRUM
Badrummets ytskikt är klädda med kakel och klinker i vitt och svart. Golvvärme värmer frusna fötter. Duschrummets inredredning består av wc, toalettpappershållare, handdukskrokar, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod, blandare och spegel med belysning. Praktisk kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare i ett.

ÖVRIGT
Lägenheten har vattenburna radiatorer med mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX). Väggarna är av betong och gipsväggar är målade i ljusgrått. 3-stav ekparkett pryder golvet.

Tillval är gjorda utöver standardutrustning av nuvarande bostadsrättsinnehavare. Tillvalslista finns.

Bilderna är endast illustrationsbilder och avviker mot verkligheten då lägenheten ännu inte är färdigställd och under uppbyggnad.

Överlåtelse sker utifrån ingångna upplåtelseavtal och på samma premisser, vilket innebär att bland annat definitiv tillträdesdag, bostadsrättens yta och årsavgift m.m. kan bli föremål för förändring.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 35 kvm
Byggnadsår 2022
Ventilation FTX-System

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1-1201
Pris 1 795 000 kr utgångspris
Avgift 2306 kr/mån
Kommentar Ink. värme, kallvatten, tv, internet (ingår med obligatorisk avgift, separat på månadsavin)
Driftkostnad 3 550 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 800 kr
  • Hushållsström: 1 750 kr

Hushållsel och Varmvatten kommer att ha individuell mätning, avräkning mot faktisk förbrukning kommer att tillämpas. Ovan uppgifter är schablon från ekonomisk plan.

Andel i förening 0,327%

Förening

Föreningsnamn Verkstan 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-0678
Gatuadress Verkstadsgatan
Ort Umeå
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen BRF Versktan 1 är en bostadsrättsförening där husen började byggas 2021. Föreningen förfogar över 160 lägenheter i fem hus och 1 lokal belägna på Verkstadsgatan, Tankvägen, Skomakargatan och Klackgatan.
Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

GÅRD
På innergård finns gemensamhetsytor samt en gemensamhetslokal med takterrass med växthus på. På gården återfinns grönytor bestående av gräsmattor och planteringar. På gården återfinns även cykelförråd, sittplatser och lekyta.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Lägenheterna utrustas med datanät för TV, telefon och datakommunikation.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Orangeriet är Verkstans gemensamma gårdshus. Här väntar 120 luftiga kvadrat uppdelade i en bekväm och avslappnad loungedel, större sal med bord och stolar samt ett fullt utrustat modernt kök med en köksö perfekt för härliga bufféer. Dessutom finns en grönskande pergola med sittplatser utanför. Under dagarna erbjuder orangeriet co-workingytor där du kan jobba och ha möten i en trevlig inspirerande miljö. På kvällar och helger kan du boka lokalen till större fester, dryckesprovningar eller kanske en matlagningskväll för grannarna med inbjuden kock.

På Orangeriets tak finns stadsodlingar i lådor och i ett växthus. Här kan du som bor i kvarteret påta i jorden, odla och skörda grönsaker och snittblommor utan att behöva ha en egen stor trädgård att ta hand om. På den lummiga gården finns även en boulebana där du kan utmana grannarna under soliga dagar samt ett utegym. När du ska ha fest i Orangeriet, fira högtider och födelsedagar kan ditt hem lätt bli fullt av övernattande gäster. Se då till att boka kvarterets gästlägenhet där långväga släktingar och vänner kan bo.

Högst upp i ett av husen i kvarteret hittar du Verkstans gemensamma relax med bastu där du kan värma dig under vinterdagar, njuta av kylda drycker, svalkande ansiktsmasker och härliga prat med vänner. Utanför relaxen breder en härlig terrass ut sig med magisk kvällssol. I Verkstan finns ytterligare en gemensam stor takterrass med sol under förmiddagen. Ta med din frukost ut och drick dagens första kopp kaffe tillsammans med dina grannar.

BILPLATSER
Föreningen har tillgång till 118 parkeringsplatser i underjordiskt garage varav fem är HKP parkeringsplatser och 31 platser av dessa är utrustade för att ladda elbilar.

ÖVRIGT
Bostadsrättsföreningen har gemensamt el-abonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes elförbrukning.
Lägenhetsförråd finns separat för varje lägenhet i källarplan.

Övrigt

Parkering Garage i källaren separat kösystem tillämpas. Förnärvarande kö.

Dokument

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende