VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Täfteå, Umeå

Svartviken Sjöbod 21/Rovögern

"SNART HÄR"
Otroligt mysig och charmig sjöbod på arrendetomt i Rovögern med egen båtplats nedanför altanen. Sjöboden har en genomgående bra standard med trägolv och vitmålat trätak med full höjd ända upp i nock där det finns möjlighet att bygga ett loft om behov finns för ytterligare utrymme. Via två trappsteg (etage) nås köket som har skåp till förvaring, en portabel värmeplatta att tillaga maten på och en diskho. Via skjutdörr nås det helt nybyggda badrummet (2023) där det finns tvättställ med kommod, spegel och vägghängd wc. Under köksdelen finns den utdragbara sängen och utrymme finns även för ett mindre köksbord, soffa och övrig möblering. Portabelt element.
Fönster på var sida om boden uppe vid taket ger extra ljusinsläpp och de stora dörrarna ger en fantastisk utsikt över havet och båtplatsen. Här är det bara att sitta och njuta på altanen av solen under hela dagen fram till kvällen och med den vidunderliga utsikten över havet. Är du morgonpigg så finns morgonsolen på framsidan av sjöboden vid entrén.

Året runt vatten och sjöboden är både isolerad och brandsäkrad.

Här är det god gemenskap mellan grannarna och istället för stugsista firas bodsista tillsammans. Kvarkenfisk (restaurang) finns enbart ett stenkast bort om matlagning inte lockar någon kväll. Sjösättning av båten sker vid sidan vid den första sjöboden (gratis för den som äger en sjöbod) och här finns även möjlighet att tanka båten. Parkeringsmöjlighet finns framför sjöboden och en helikopterplatta finns på piren.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea 15 kvm
Upplåtelseform Arrende
Rum 1
Byggnadsår 2016/2017
Pris 1 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anna Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-22 22 94
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Rovögern - Fin sjöbod med båtplats

rovan
rovan

Planritning

Anna Persson

Anna Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Svartviken Sjöbod 21/Rovögern

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 15 kvm. säljarens information

"SNART HÄR"
Otroligt mysig och charmig sjöbod på arrendetomt i Rovögern med egen båtplats nedanför altanen. Sjöboden har en genomgående bra standard med trägolv och vitmålat trätak med full höjd ända upp i nock där det finns möjlighet att bygga ett loft om behov finns för ytterligare utrymme. Via två trappsteg (etage) nås köket som har skåp till förvaring, en portabel värmeplatta att tillaga maten på och en diskho. Via skjutdörr nås det helt nybyggda badrummet (2023) som har tvättställ med kommod, spegel och vägghängd wc. Under köksdelen finns den utdragbara sängen och utrymme finns även för ett mindre köksbord, soffa och övrig möblering. Portabelt element.
Fönster på var sida om boden uppe vid taknock ger extra ljusinsläpp och de stora dörrarna ger en fantastisk utsikt över havet och båtplatsen. Här är det bara att sitta och njuta på altanen av solen under hela dagen fram till kvällen och med den vidunderliga utsikten över havet. Är du morgonpigg så finns morgonsolen på framsidan av sjöboden vid entrén.

Året runt vatten och sjöboden är både isolerad och brandsäkrad. Servicehus finns för dusch, fullt utrustat kök och tvättmaskin.

Här är det god gemenskap mellan grannarna och istället för stugsista firas bodsista tillsammans. Kvarkenfisk (restaurang) finns enbart ett stenkast bort om matlagning inte lockar någon kväll. Sjösättning av båten sker vid sidan om den första sjöboden i längan(gratis för den som äger en sjöbod) och här finns även möjlighet att tanka båten. Parkeringsmöjlighet finns framför sjöboden och en helikopterplatta finns på piren.

Varmt välkommen på visning!

Byggnad

Typ av byggnad Stuga
Boarea 15 kvm
Byggnadsår 2016/2017
Vatten & avlopp Året runt vatten.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Tak Plåt
Uppvärmning Direktverkande el
Övrigt om byggnaden Sjöboden har året runt vatten, är isolerad och brandsäkrad.
Övriga byggnader Servicehus finns för dusch, fullt utrustat kök och tvättmaskin. Bastu finns att boka till en kostnad av 250:-/tillfälle (2 personer). Ställplats för husvagn eller husbil finns vid servicehuset till en kostnad av 250:-/dygn.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 1 295 000 kr utgångspris
Arrendeavgift 1 250 kr

Tomt

Uteplats Altan med sol från förmiddag till kvällen med utsikt över havet.
Parkering Bilplats finns utanför entrén till sjöboden.

Övrigt

Allmänt om bostaden Båtplatsen kostar 2.400:-/år och arrendeavgiften för sjöboden är 1.250.-/år. Parkering finns framför sjöboden. Ställplats för husvagnar finns vid servicecentret och där finns även möjlighet att hyra bastu.
Övrigt Båtplatsen kostar 2.400:-/år och arrendeavgiften för sjöboden är 1.250.-/år. Parkering finns framför sjöboden. Ställplats för husvagnar finns vid servicecentret och där finns även möjlighet att hyra bastu.

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Täfteå är beläget ca 1,5 mil nordost om Umeå och har ca 1200 invånare. Byn är placerad vid Täfteåfjärdens innersta vik där liten båthamn finns. Täfteå är ett naturskönt område med lantlig miljö vid havet. Några hundra meter efter Rovågersvägen finns fin familjevänlig sandstrand och sommarcafé.

Närområde

I Täfteå finns livsmedelsbutik, förskola samt grundskola upp till årskurs sex. Täfteå IK är en aktiv idrottsförening som engagerar många i byn innom fotboll, innebandy och skidor. Österut om byn finns den poppulära, rikskända danslogen i Täfteå.

Kommunikation

Till Täfteå går buss dagligen med länstrafiken. För aktuell tidtabell se www.tabussen.se. Efter E4an norrut finns cykelbana dragen, lätt att ta sig till byn.

Räkna på ditt nya boende