VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Rödäng, UMEÅ

Rallarrosgränd 20

Nyproducerad, kvadratsmart tvåa med öppen planlösning
Ljus och luftig lägenhet med en social och öppen planlösning med kök och vardagsrum och utgång till stor balkong. Sovrum med bra förvaring, badrum och förråd.

Visningstid på MOHVs kontor på Kungsgatan 35 B finns att boka! För att undvika trängsel var vänlig boka din plats på projektets hemsida: https://peabbostad.se/projekt/vasterbotten/rodangs-tradgardar/

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 48.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2895 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Pris 1 995 000 kr Fast pris

Ansvarig mäklare
Jenny Bodmark
Reg. Fastighetsmäklare
0766-37 50 33
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Linda Lundgren
Reg. Fastighetsmäklare
0722-30 91 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Kvadratsmart tvåa med öppen planlösning !

Jenny Bodmark

Jenny Bodmark

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rallarrosgränd 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 48.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Nyproducerad, kvadratsmart tvåa med öppen planlösning
Ljus och luftig lägenhet med en social och öppen planlösning med kök och vardagsrum och utgång till stor balkong. Sovrum med bra förvaring, badrum och förråd.

Här bor du också i en härlig parkmiljö med lugnet inpå knuten samtidigt som du kan hoppa på cykeln och snabbt vara inne i centrala Umeå. Välkommen hem!.

Allt är nära och enkelt i Rödängs trädgårdar. Flera förskolor finns i området och alldeles i närheten ligger Rödängsskolan F-3 och Grisbackaskolan F-6. Närmaste centrum är Västerslätt, drygt en kilometer bort. Vägen dit från Rödäng går genom det gröna parkstråket. En fin promenad på en kvart.

I Västerslätt hittar du bland annat matbutik, frisör och kafé. Norrlands universitetssjukhus ligger på behändigt avstånd, 6 kilometer hemifrån. Och vill du ta dig till centrala Umeå är det bara 3 kilometer. Busshållplats finns utanför huset och bussen tar 10 minuter. Går du tar det 35 minuter, väljer du cykeln 10 minuter och med bil går det snäppet snabbare. I Umeå finns ett stort utbud av shopping, restauranger, barer, nattklubbar, matbutiker, bio och hotell.

Vill du komma ut och få frisk luft och härlig motion är Rödberget ett utmärkt alternativ. Promenera, spring eller åk skidor. Eljusspåret lyser vägen för dig och du har bara 500 meter dit. Här finns också fina pulkabackar och friluftsområden som blir sköna utflykter under hela året. Ett perfekt område för rekreation för alla åldrar. Och vill du ha mer än så väntar ishallar, curling, tennis, friidrott, bandy och ännu mer bara ett par kilometer bort från Rödängs trädgårdar.

Lägenheterna är ljusa och luftiga och planeras fullt utrustade med moderna vitvaror, helkaklade badrum och smarta planlösningar. Samtliga lägenheter har balkonger eller uteplatser i skönt sydvästläge. Som gjort för sköna stunder med favoritkoppen. Och perfekta hem för att umgås och njuta med nära och kära. Både ute och inne.

Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Solceller på taket
Våra bostäder byggs enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön. I Svanencertifierade Rödängs trädgårdar har vi förutom grönskan, tagit hållbarheten ett steg längre och försett taket med solceller. En detalj som ligger i tiden och något som vi tror att du uppskattar.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Rödängs trädgårdar betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Läs mer på projektets hemsida:
https://peabbostad.se/projekt/vasterbotten/rodangs-tradgardar/

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 48.5 kvm

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer J-1402
Pris 1 995 000 kr Fast pris
Avgift 2895 kr/mån
Kommentar Inkl. värme och kallvatten. Individuell elmätning. Individuellmätning av varmvatten. Obligatorisk avgift för internet tillkommer.

Dokument

Området

Rödäng är en stadsdel i västra Umeå som i söder avgränsas mot Sandåkern av Vännäsvägen/E12, i väst av Rödberget och mot Västerslätt i öst och norr av Tvärån. Bebyggelsen består av sammanlagt 334 bostadshus, samtliga rad- och atriumhus, samt skolor och förskolor som är friliggande.

Närområde

På Västerslätt centrum hittar du ICA-affär, Ullas konditori, spelbutik, bank och frisör.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss till Universitet, sjukhus och centrum. Via linje 7 med Ultra tar man sig in till Vasaplan och sedan vidare mot Universitetsområdet och Mariedal.

Övrigt

I området finns två förskolor samt en skola årskurs F-3.

Räkna på ditt nya boende