VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Teg, UMEÅ

Klackgatan 9

Välkommen till denna välplanerade och modernt inredda gaveltrea med inflyttning januari 2024! Lägenheten kommer att förses med genomgående vitpigmenterad parkett, ljusgrå väggar och ha mörkmarkerade fönster i tre väderstreck. Genomgående stilsäkra tillval och kodlås till entrédörr. Bostaden disponerar hall med stor skjutdörrsgarderob med spegelglas, tidlöst inrett kök med köksö och öppet läge till mysigt vardagsrum, två sovrum varav ett med direktaccess till klädkammare och helkaklat duschrum med tvättmöjlighet. Möjlighet att ha utegrupp mot föreningens lummiga innergård och förråd på ca 5 kvm.

Kvarterets hus går i varma inbjudande toner och har moderna trädetaljer och mörkmarkerade fönster och balkonger vilket ger husen en vacker karaktär. Den blivande innergården planeras lummig med planteringar, ytor för avkoppling, umgänge och lek. Här kommer ett orangeri för sociala tillställningar uppföras, relax med bastu och terrass i västerläge samt övernattningslägenhet. Cykelparkeringar och garage finns under huskropparna som alla har hiss.

Teg ligger med närhet till centrum med dess kompletta utbud av service samtidigt som älven och naturen ligger inom ett stenkast, en underbar kontrast och kombination. På området finns förskola/skola, matbutiker, träningsanläggningar, Winpos arena samt god busskommunikation. Mycket nära nås även köpcentrumet Avion och Umeå Airport. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden och möjlighet till besök på området!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4396 kr/mån
Rum 3
Våning 0 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2023/2024
Pris 2 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad och modern markplanstrea!

Exempelbild
Exempelbild

Planritning

Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klackgatan 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. ekonomisk plan
Hiss Ja
Våning 0 av 5, Fint markplansläge

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder i generös skjutdörrsgarderob med spegelglas. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger vitpigmenterad ekparkett. Det stilsäkra utförandet löper vidare i hela lägenheten.

KÖK, MATPLATS & VARDAGSRUM
Smakfullt inrett kök med moderna detaljer. Vita stilrena köksluckor med diskreta handtag, vitt kakel och grå arbetsbänk i betongliknande färg gör köket tidlöst och klassiskt. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt ugn och micro i komfortabel arbetshöjd. Köksön är både praktisk och skapar mer förvaring, bjuder in fler kockar till köket och gör köket till lägenhetens hjärta. Bra utrymme för stor matgrupp.

Med öppet läge mot köket nås det gästvänliga vardagsrummet. Här finns utrymme för soffa och tv-möbel. Härifrån tar ni er ut på uteplats och föreningens gård som planeras lummig och mysig. Utanför lägenheten finns möjlighet att sätta ut utegrupp i fantastiskt söderläge.

SOVRUM
Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng och möblemang. Väggarna är målade i samma kulör som övriga lägenheten och på golvet ligger samma moderna vitpigmenterad parkett. Direktaccess till stor klädkammare med hyllor och hängare.

SOVRUM
Det andra sovrummet är perfekt lämpat som kontor eller barnrum. Gråmålade väggar och stilsäkert parkettgolv. Garderob till förvaring.

DUCHRUM
Komfortabelt duschrum med vitt kakel och klinker i modellen centro Hampton. Inredningen består av wc, vit kommod, spegelskåp och duschväggar i klarglas. Spotlights i taket ger perfekt belysning till rummet. Duschrummet är utrustat med egen tvättmaskin, torktumlare, grå laminatbänk för klädvård och skåp till förvaring.

ÖVRIGT
Förråd upplåts med bostadsrätt. Förrådet är ca 5 kvm enligt information från föreningen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2023/2024
Fönster 3-glas

Ekonomi

Lägenhetsnummer 7-1004
Pris 2 950 000 kr
Avgift 4396 kr/mån
Kommentar till avgiften ink värme, kallvatten, internet och tv
Driftkostnad 8 960 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 400 kr
  • Hushållsström: 6 560 kr

Driftkostnaden är beräknad efter ekonomisk plan. Föreningen kommer att tillämpa individuell mätning av varmvatten och el och debitera efter faktisk förbrukning.

Andel i förening 0,644%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 149 379 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning enligt ekonomisk plan

Förening

Föreningsnamn Verkstan 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-0678
Gatuadress Verkstadsgatan
Ort Umeå
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Verkstan 1 är en bostadsrättsförening där husen började byggas 2021. Föreningen förfogar över 160 lägenheter i fem hus och 1 lokal belägna på Verkstadsgatan, Tankvägen, Skomakargatan och Klackgatan. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen planerad höjning av månadsavgiften i nuläget, enligt styrelsen 2023-05-25.

GÅRD
På innergård finns gemensamhetsytor samt en gemensamhetslokal med takterrass med växthus på. På gården återfinns grönytor bestående av gräsmattor och planteringar. På gården återfinns även cykelförråd, sittplatser och lekyta.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Lägenheterna utrustas med datanät för TV, telefon och datakommunikation.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Orangeriet är Verkstans gemensamma gårdshus. Här väntar 120 luftiga kvadrat uppdelade i en bekväm och avslappnad loungedel, större sal med bord och stolar samt ett fullt utrustat modernt kök med en köksö perfekt för härliga bufféer. Dessutom finns en grönskande pergola med sittplatser utanför. Under dagarna erbjuder orangeriet co-workingytor där du kan jobba och ha möten i en trevlig inspirerande miljö. På kvällar och helger kan du boka lokalen till större fester, dryckesprovningar eller kanske en matlagningskväll för grannarna med inbjuden kock.

På Orangeriets tak finns stadsodlingar i lådor och i ett växthus. Här kan du som bor i kvarteret påta i jorden, odla och skörda grönsaker och snittblommor utan att behöva ha en egen stor trädgård att ta hand om. På den lummiga gården finns även en boulebana där du kan utmana grannarna under soliga dagar samt ett utegym. När du ska ha fest i Orangeriet, fira högtider och födelsedagar kan ditt hem lätt bli fullt av övernattande gäster. Se då till att boka kvarterets gästlägenhet där långväga släktingar och vänner kan bo.

Högst upp i ett av husen i kvarteret hittar du Verkstans gemensamma relax med bastu där du kan värma dig under vinterdagar, njuta av kylda drycker, svalkande ansiktsmasker och härliga prat med vänner. Utanför relaxen breder en härlig terrass ut sig med magisk kvällssol. I Verkstan finns ytterligare en gemensam stor takterrass med sol under förmiddagen. Ta med din frukost ut och drick dagens första kopp kaffe tillsammans med dina grannar.

BILPLATSER
Föreningen har tillgång till 118 parkeringsplatser i underjordiskt garage varav fem är HKP parkeringsplatser och 31 platser av dessa är utrustade för att ladda elbilar. Finns ingen ledig i nuläget och det är kö, enligt styrelsen 2023-05-25.

ÖVRIGT
Bostadsrättsföreningen har gemensamt el-abonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes elförbrukning. Lägenhetsförråd finns separat för varje lägenhet i källarplan. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2023-05-25). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändring.

Övrigt

Balkong Lägenheter i markplan med fönsterdörr har ej uteplats eller mark i upplåtelsen.

Dokument

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende