VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehöjd, Umeå

HSB Brf Mariehöjd 7, Skärvstensgatan 32 och Skärvstensgatan 34

Vill du bo bekvämt och nybyggt, nära naturen och samtidigt nära service och kommunikationer? Välkommen till brf Mariehöjd 7!Vi bygger vidare på Mariehöjd, en aktiv stadsdel med tydlig stadskaraktär och samtidigt med en härlig känsla av lugn och ro. Att så många redan bor och trivs på Mariehöjd är glädjande liksom att fler nu får möjlighet att flytta hit och trivas i en ny etapp.
Lägenheterna i Mariehöjd 7 omfattar 1-3 rum och kök i storlekar om 34-73 kvm och har alla de kvaliteter du kan förvänta dig av en nybyggd bostad, exempelvis öppna ljusa planlösningar, bra materialval och hiss. Bostäderna är utformade för att bjuda in till social samvaro, med planlösningar som ger rymd samt underlättar möblering.

De rymliga balkongerna har härligt söderläge och ger möjlighet tilll ett "extrarum" som du har glädje av stora delar av året. Med gott om plats att inreda med bekväma möbler, mattor som tål utomhusklimat och allt det där som sätter sista touchen på ditt sköna balkongliv: gröna växter, lyktor, plädar och kuddar.

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Tillkommer gör kostnaden för hushållsel. I varje lägenhet finns en undermätare och respektive bostadsrättshavare debiteras av bostadsrättsföreningen för sin förbrukning. För bredband, digital-tv och IP-telefoni tillkommer en kostnad av 214 kr/månad.

Du som köper en av de 21 första 3:orna i Mariehöjd 7 är garanterad att få hyra parkeringsplats i föreningens garage.

Som boende i brf Mariehöjd 7 kommer du kunna nyttja övernattningsrummet/styrelserummet i grannföreningen Mariehöjd 6, en fin fördel om du exempelvis har långväga övernattande gäster.

I området finns en visningslägenhet, där du kan träffa våra mäklare vid en personlig visning. Och är du nyfiken redan nu, kika gärna på filmen från visningslägenheten (länk finns i högerspalten).

HSBs trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt bostadsköp och har därför skapat HSB Trygghetsförsäkring. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser (även om de som tur är oftast inte inträffar): avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd. I pdf:en i högerspalten kan du läsa mer om fördelarna med HSBs trygghetsförsäkring.

Information

Bostadstyp Nyproduktion
Bostäder 47 st
Boarea 34-73 kvm
Antal rum 1-3 ROK
Status Pågående
Pris 1 350 000-2 895 000 kr

Ansvarig mäklare
Robin Stegeby
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 41
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Lina Bennervall
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 36
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Robin Stegeby

Robin Stegeby

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bostäder

Status Lgh.nr Boarea Rum Våning Pris Avgift
Till salu 16 69 3 4 2 595 000 kr 3915 kr
Till salu 27 69 3 0 2 395 000 kr 3916 kr
Till salu 39 69 3 3 2 550 000 kr 3916 kr

Dokument

Området

Brf Mariehöjd ligger i ett lugnt och naturnära område med kort promenadavstånd till en ny stor mataffär, snabbmatsrestaurang, Mariehemscentrum samt Mariehemsängarna. På gång- och cykelavstånd finns Universitetet, NUS samt IKSU sport och till Umeå centrum finns fina cykelbanor samt tre busslinjer att välja på, varav den ena går vidare till nya handelsområdet Avion. I närheten av detta lugna område finns också löp- och skidspår, vid både Stadsliden och Nydalasjön- som också inbjuder till bad, fiske och fina strövområden.

Kommunikation

Från Mariehem tar du dig lätt runt med både cykel och buss. Busslinjerna 7, 1 och 2 går förbi mariehems centrum. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

Övrigt

I Mariehem har du Mariehems centrum med bland annat ICA, frisersalonger och restauranger. Mariehem har även Mariehem SK idrottsklubb, belystna motionsspår, stort utbud av skolor och daghem, nydalasjön som erbjuder bland annat äventyrsbad, bangolfbana och äventyrslekpark. Du har även ängarna med beachvolleybollplaner, konstgräsplan och en frisbeegolfbana.