VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Umedalen, Umeå

Honungsvägen 52

Denna fantastiska enplansvilla belägen på populära och familjevänliga Honungsvägen är ett boende som kommer att tilltala dig från första ögonblicket. Här möts du av generös takhöjd och en omsorgsfullt utformad layout som ger dig allt du kan önska dig för bekvämt och trivsamt boende.

Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen och det nyrenoverade badrummet från -23 ger en känsla av lyx och komfort. Dessutom finns en praktisk gäst-WC för extra bekvämlighet, även den renoverades -23.

Köket är hjärtat i detta hem, med en stenskiva och högkvalitativa detaljer som kommer att göra alla matlagningssessioner till en fröjd. Vardagsrummet är mysigt och inbjudande med både braskamin och plats för skönt soffhäng, perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. Den stora altanen har ett mycket tilltalande gavelläge och är det perfekta stället att njuta av soliga dagar - här kan du njuta av solen från förmiddag till kväll.

Omgivningen är lika tilltalande som själva huset. Beläget nära förskola och skola blir morgonruschen en enkel och smidig affär. Sprillans ny matbutik inom bekvämt räckhåll. Dessutom har du utmärkta bussförbindelser en kort promenad bort, linje 1 tar dig genom största delen av Umeå, bland annat centrum, universitetet och NUS.

Missa inte chansen att äga denna drömvilla på Honungsvägen 52. Kontakta mäklaren idag för mer information och boka en visning. Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem och ett perfekt ställe för din familj att skapa minnen som varar livet ut. Välkommen hem!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 120 kvm + 5 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 396 kvm
Byggnadsår 2016
Pris

Ansvarig mäklare
Johanna Asplund
Reg. Fastighetsmäklare
0702-80 51 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Enplansvilla med gavelläge

Planritning

Johanna Asplund

Johanna Asplund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Honungsvägen 52

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 120 kvm. taxeringsinformation

HALL
Hall med plats för kapp- och skohylla. Grå klinker på golv med golvvärme (vilket är genomgående i hela entréplanet) som övergår till ekparkett och gråmålade väggar som återfinns i husets alla rum. I hallen finns gott om förvaringsutrymme i garderober.

WC
Ljus gästtoalett med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. WC och handfat med kommod.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är inrett med dusch, wc, tvättställ med kommod och spegel samt tvättdel med förvaring, tvättmaskin och toktumlare.

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen når ni det ljusa vardagsrummet med plats för stor soffgrupp. Mellan vardagsrum och kök finns mysig braskamin. På golvet ligger ekparkett. Härifrån nås altanen i sydvästläge och trädgården där barnen kan leka skyddat och fritt!

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt eventuell arbetsplats. Detta rum är möjligt att omvandla till två mindre rum om behov finns!

KÖK
Köket är inrett med moderna, vita köksluckor och arbetsbänk i stilsäker sten. Väggen ovan arbetsytorna pryds av vitt kakel. Fullstor kyl och frys, inbyggd micro, induktionshäll med ugn och diskmaskin är kökets maskinella utrustning. Framför höga fönsterpartier ut mot altan och trädgård placeras matplatsen. Även från matplatsen nås altanen via altandörr.

SOVRUM 2
Ljust sovrum med plats för säng med tillhörande möblemang.

SOVRUM 3
Sovrum 3 ligger innanför köket och erbjuder även det plats för säng med tillhörande möblemang samt garderober.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Fastighet Biet 11
Boarea 120 kvm
Biarea 5 kvm
Byggnadsår 2016
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Plåt
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme, braskamin
Ventilation FTX system
Övrigt om byggnaden Badrum (kakel och klinker) och WC gjordes om av Björkstadens golv på uppdrag av byggföretaget (OF) som ett garantiärende år 2023 (april), även klinkret i hallen och ommålning av väggar i hallen omfattades av arbetet.

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 962 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 147 000 kr
  • Småhusmark: 815 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 147 000 kr
Värdeår 2016
Summa inteckningar 2 000 000 kr
Elförbrukning 4 632 kWh/år
Driftkostnad 38 729 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 12 076 kr
  • Vatten/avlopp: 10 000 kr
  • Försäkring: 2 776 kr
  • Renhållning: 2 202 kr
  • Hushållsström: 9 375 kr
  • Sotning: 500 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 800 kr

VA: i denna post ingår vatten, avlopp och samfällighetsavgift VÄGAVGIFT: denna post omfattar snöröjning, sandning osv. I samfällighetsavgiften ingår: Väg, bullerplank, gemensamhetsytor, vatten (avräknas varje år) Övrigt: Internet (379kr nätavgift + 100kr bredbandsleverantör/månad)

Tomt

Tomtarea 396 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Uteplats Stor altan i sydvästläge och plattlagd uteplats med sol hela dagen och kvällen.
Parkering Plattlagd uppfart, 2 bilar får plats. 1 carportplats samt ytterligare en parkering, plattlagd.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Umeå Biet GA:1 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Kvartersanläggning, Samfällighet: Umeå Biet S:1
Förmån: Officialservitut Underhåll, 2480K-15/77.7

Planbestämmelser Detaljplan (2007-03-27)

Dokument

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närområde

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.