VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Teg, UMEÅ

Bölevägen 30

Här välkomnas du till en charmig och renoverad trea som är inredd med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Lägenheten karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp och med en takhöjd utöver det vanliga! Vardagsrummet är lättmöblerat med utgång till balkong i söder, rymligt vitt kök i original med plats för ett matbord, två sovrum på vardera sida om lägenheten, helrenoverat kaklat badrum och stor hall med två garderober.

Möjlighet till motorvärmarplats finns. Här bor du med närhet till älven med fina promenadstråk, citykärnan, matbutik, Avion, busskommunikationer samt förskola/skola.

Välkommen att boka din visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5405 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1953 och 2020.
Pris 2 095 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Robin Stegeby
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 41
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Charmig trea på Teg, högt i tak och generöst ljusinsläpp!

Bölevögen 30
Bölevögen 30

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bölevägen 30

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 2

Här välkomnas du till en charmig och renoverad trea som är inredd med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Lägenheten karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp och med en takhöjd utöver det vanliga!

Vardagsrummet är lättmöblerat med utgång till balkong i söder, rymligt vitt kök i original med plats för ett matbord, två sovrum på vardera sida om lägenheten, helrenoverat kaklat badrum och stor hall med två garderober.

Möjlighet till motorvärmarplats finns. Här bor du med närhet till älven med fina promenadstråk, citykärnan, matbutik, Avion, busskommunikationer samt förskola/skola.

Välkommen att boka din tid!

- VÄLPLANERAD PLANLÖSNING

- HELRENOVERAT BADRUM

- TVÅ SOVRUM

- HÖGT I TAK

-GENERÖST LJUSINSLÄPP

Bostaden presenteras enligt följande:

HALL
Möblerbar hall med plats för hallmöbel, garderober, hatt- och skohylla. Hallen öppnar ljust och trivsamt upp till lägenhetens samtliga ytor i en gästvänlig planlösning.

KÖK
Till höger om hallen når ni köket i original som har vita köksluckor, vitt kakel ovan diskbänk och arbetsbänk. Kyl/ frys, fläkt och spis med ugn är kökets maskinella utrustning. Här får man plats med ett matbord intill fönstret.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utrymme för variation. Stora fönsterpartier i söder och väster ger ljus och rymd till rummets alla vrår. Här finns utgång till solfylld balkong i söder in mot gården.

SOVRUM 1
Intill vardagsrummet når man detta rymliga sovrum som har plats för dubbelsäng. Här finns gott om förvaring i inredning bakom gardiner.

SOVRUM 2
Även detta rum är rymligt med plats för större säng. Rummet passar utmärkt som barnrum alternativt kontor eller gästrum. Rummet har två garderober.

BADRUM
Helrenoverat badrum med gråa klinkerplattor och vita kaklade väggar. Givetvis finns här golvvärme som ger skön komfort. Övrig inredning är wc, handfat med kommod och spegel, badrumsskåp, dusch med vikbara duschväggar och handdukstork. I badrummet finns också fönster.

RENOVERINGAR GJORDA PÅ LÄGENHETEN
2021
- Alla ytskikt på väggar och tak är målade i hela lägenheten.
- Nytt parkettgolv i gästrum.
- Nytt tarkettgolv, ej omslipningsbart i hall och kök.
- Helrenoverat badrum.

BRA ATT VETA
- Bredband via Bredband 2, kostnad: 105 kr/mån.
- Balkong och förråd är ej upplåten med bostadsrätt utan som annan nyttjanderätt.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 1953 och 2020.
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2014-12-11
Primärenergital 172

Ekonomi

Lägenhetsnummer B1-1102
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 5405 kr/mån
Kommentar till avgiften värme, vatten, BR-tillägg
Driftkostnad 3 904 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 904 kr

I driftkostnaden ingår hushållsel för 2022 via Umeå Energi, kostnad 3904 kr/år.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 12%
Andel av årsavgift 12%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 690 491 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Beräknad utifrån senaste årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn Brf Polärräven 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-3294
Gatuadress Bölevägen
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Polarräven 2 (org nr 769637-3294) är en nybildad förening som bildades 2020. På fastigheten står två byggnader, byggda 1953 respektive 2020, innehållande totalt 11 lägenheter. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Argos revison AB och den tekniska förvaltningen sköts av alla föreningsmedlemmar. Inga höjningar är planerade för 2024 i nuläget, enligt ordförande 2024-03-28.

HUSETS SKICK
Byggnad 1 är byggd 2020
Byggnad 2 är byggd 1956 och är renoverad.
2023-2024: Tvättstugan
2022: Relining/delvis stambyte.
2020-2021: Nytt yttertak. Ny el i hela fastigheten. Fasad målad. Nya 3-glasfönster.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga nya renoveringar på gång i dagsläget.

KABEL TV OCH BREDBAND
Nätavgift för bredband ingår i avgiften men man tecknar och betalar eget avtal via föreningsprotalen. Avtal för kabeltv finns ej. Ingår ej i avgiften.

BILPLATSER
6 parkeringsplatser med motorvärmare (550 kr/m). I dagsläget finns tre platser lediga (ordförande 2024-03-28).

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga belägen i källarplan Bölevägen 30. Tvättstugan är delvis renoverad och inredd med två maskiner, två torkskåp, tvättho samt arbetsbänk.

ÖVRIGT
Bostadsrättsinnehavarna tecknar egna elabonnemang. Vatten, uppvärmning och sophantering ingår i avgiften. Bostadsrättstillägg är tecknad för medlemmarna genom Länsförsäkringar. Föreningen tar ut en upplåtelseavgift av köparen. Juridisk person får köpa bostadsrätt med förutsättning av föreningens godkännande om medlemsskap. Föräldrar/barn kan samäga en bostadsrätt.
Ovanstående uppgifter är hämtade från föreningen 2024-03-28.
Spekulanter uppmanas kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt ev kommande renoveringar och avgiftshöjningar.
Antal lägenheter 11

Dokument

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende