VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Trollbäcken, TYRESÖ

Vendelsövägen 60B

ACCEPTERAT PRIS!

Bli först att flytta in i denna öppna och moderna 3:a högst upp i huset med hiss!

Lägenheten är påkostad med material av hög kvalitet som läckert kök i kvartskuren ljus ek med bänkskiva/stänkskydd av keramisk Carrarasten (grå kalksten) samt vitvaror från Siemens. Delvis kaklat duschrum med keramisk Carrara (grå kalksten) och två mysiga sovrum. Genomgående vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och ljusa målade väggar. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt fransk balkong.

OM OMRÅDET:

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Bussar går även till Tyresö C och Handen.

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cykelturer, svampplockning och mycket mera.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 71 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4507 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2020-2023
Pris 3 340 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vendelsövägen 60B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 71 kvm. Ekonomisk plan
Hiss Ja
Våning 4 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 71 kvm
Byggnadsår 2020-2023
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning,

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4C-1403
Pris 3 340 000 kr utgångspris
Avgift 4507 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg
Driftkostnad 7 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 7 200 kr

Driftkostnad enligt schablon och varierar beroende på individuell förbrukning.

Andel i förening 1,1301%

Förening

Föreningsnamn Brf Södergård 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-7190
Gatuadress Vendelsövägen 60
Postnummer 13553
Ort TYRESÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Imola uppförde tillsammans med Dinell/Johansson 98 st moderna och öppna bostadsrätter i expansiva Södergården. Här erbjuds allt från yteffektiva 1:or till rymliga 4:or, samtliga med högkvalitativa materialval.

Det genomgående temat är bekvämlighet och hållbarhet. Lägenheternas interiör är genomtänkt och noggrant utformad, där valen av behagliga färger och naturliga material såsom sten och trä för en hållbar inredning som står sig länge, har spelat en stor roll.

Varje lägenhet har eget elabonnemang.
Antal lägenheter 98
Antal lokaler 4
Parkering Garage finns till en kostnad om 1 125 kr/månad. Separat kö. Enligt ekonomiska planen kommer föreningen även att disponera över 2 bilpoolbilar. Kostnaden för dessa är förbetalda de första 5 åren och föreningen kan därefter besluta om de ska förlänga eller avsluta avtalet med leverantören.
Tv och bredband Gruppanslutning via Telia med bredband 100/100 Mbit/s, TV paket bas och bredbandstelefoni. Kostnad 161 kr/månad.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Gårdsplats Fin innergård med grillplats, lekplats, planteringar och gräs.
Gemensamma utrymmen Central tvättstuga finns i gårdsplanet.

Separat barnvagnsrum och cykelrum finns också.

Övrigt

Parkering Garage med totalt 51 p-platser, kostar 1 125 kr/mån.

Dokument

Området

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Bussar går även till Tyresö C och Handen. I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice. I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera. Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Räkna på ditt nya boende