VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Tyresö, TYRESÖ

Regnbågsgatan 22

Välkomna till Regnbågsgatan 22 och denna stilrena etta i populära brf Steget! Här bor ni i närhet till allt man kan behöva och lite till. Bostaden erbjuder en trevligt planlösning med genomgående hög standard och balkong i soligt läge.

-Genomgående hög standard
-Balkong i soligt läge
-Högt upp i huset
-Flexibelt tillträde
-Närhet till Tyresö centrum, matbutiker, grönområden, gym och skolor/förskolor

Snart finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin etta i centrala Tyresö. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i garderoberna. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för soffa, säng och matbord, från vardagsrummet når du balkongen. I vardagsrummet går det att bygga en sovalkov om man vill dela upp bostaden. Lägenhetens badrum är stort och helkaklat i stilren design. Köket är välutrustat och är i beklätt med gråa luckor och ljus bänkskiva.

Kontakta mäklaren för mer information eller privatvisning.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 36 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4141 kr/mån
Rum 1
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris kontakta mäklaren

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Snart har
Snart har

Planritning

regnbågsgatan planritning
regnbågsgatan planritning
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Regnbågsgatan 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 36 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 36 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2022-01-23

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4301
Avgift 4141 kr/mån
Kommentar till avgiften Obligatoriskt tillägg om 229kr/mån för bredband
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 500 kr

Driftkostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1865%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 605 708 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Steget
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-9536
Gatuadress Regnbågsgatan 20
Postnummer 13540
Ort Tyresö
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Steget registrerades hos bolagsverket 2016-09-29 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen ska i sin verksamhet främja de kooperativa principerna såsom de kommer i uttryck i stadgarna och verka för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling. Stadgarna registrerades 2016-09-29.

Fastigheten Regnbågen 1 har adresserna Regnbågsgatan 20-24, Rimfrostgränd 5-7 och Vårflodsgatan 15-23 i Tyresö.
Första spadtaget togs i maj 2017 och inflyttningen skedde första halvåret av 2019. Brf Steget i består av 72 lägenheter varav 3 bolokaler samt 3 lokaler. De såkallade "bolokalerna" upplåts som bostadsrätter men med möjlighet att bedriva verksamhet i.

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att underhålla fastigheterna för att långsiktigt få en god boendeekonomi, kvalitet i boendet och trivsel i området. Föreningen har även ett "fjärilshotell" på de gemensamma takterrassen, dvs. odlings lådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar.
Föreningens ekonomi Enligt ekonomisk plan ska föreningen göra en årlig avgiftshöjning om 2 %. I dagsläget finns ej beslut om avgiftshöjningen ska genomföras. Då byggnaden är nyproducerad föreligger inget planerat underhåll år 1-16.
Antal lägenheter 72
Antal hyresrätter 3
Antal lokaler 3
Parkering Brf Steget och Brf Grönskan delar garaget och fördelas 28 st platser initialt. Kostnad för garageplats: 1250 kr/mån.

2019 tecknades avtal för bilpool med två bilar från Our Green Cars står parkerade i föreningens garage. Dessa är tillgängliga för samtliga medlemmar och bokning sker via Our Green Cars egna bokningssytem. Samtliga medlemmar ansluts vid första inflyttning (1 st anslutning/hushåll). Anslutningen varar fr o m första inflyttning och varar i 5 år. Kostnaden står Riksbyggen för i 5 års tid, därefter tecknar medlemmar eget abonnemang.
Tv och bredband Föreningen har anslutits till Telia fiber för bredband 100/100 Mbit, digital-tv (kanalpaket "Lagom") och ip-telefoni mot en obligatorisk kostnad för varje medlem.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Gemensamma utrymmen:
1 st soprum
1 st gemensamhetslokal
5 st cykelrum
5 st barnvagnsrum/rullstolsrum
2 st takterasser

Dokument

Området

I närområdet finns gott om skolor, närmst ligger: Förskola Gunghästen, Sagan, Tärningen och Förskolan loket. Grundskolor i närheten är Stimmets skola, Montessoriskolan Vintergatan, Internationella Engelska Skolan, Tyresö och Nyboda skola. Utöver den kommersiella servicen i Tyresö Centrum har området gott om mataffärer som Willys, Lidl, ICA och Coop. I kommunen finns även flera populära utflyktsmål som bland annat Alby Friluftsgård, Tyresta Nationalpark och Tyresö Slott.

Närområde

I Tyresö centrum, en stenkast bort, finner vi cirka 70 butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag till vårdcentral och bibliotek.

Kommunikation

Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö C till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar 30 minuter. Bussförbinndelser finns även till Nacka, Älta och Haninge.