VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Tyresö, Tyresö

Njupkärrsvägen 88

Välkommen till Njupkärrsvägen 88 och denna välplanerade fyra på en trappa. På en yta om 89 kvm erbjuds genomgående fina ytskikt, tre bra sovrum, modernt kök, stort vardagsrum, inglasad balkong och gott om förvaring. Föreningen står inför ett stambyte vilket inom kort (planeras till 2024-08-05 i denna lägenhet) kommer att resultera i två nya badrum (!).

Bostadens väl tilltagna vardagsrum ger plats för den stora soffgruppen, tv-möblemang och matplats. Från rummet nås utgång till den inglasade balkongen med plats för caféset. Charmigt kök med plats för 4-6 personer sittandes, utrustat med kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin och gott om förvaring/arbetsyta. De två badrummen kommer inom kort att stambytas och då renoveras på bekostnad av föreningen. Tre bra sovrum, varav master bedroom är i modell större och med gott om förvaringsmöjligheter.

Läget på Njupkärrsvägen är perfekt för den som söker både natur och bekvämligheter. Tyresö Centrum med sitt breda utbud av butiker, restauranger och service ligger inom bekvämt avstånd. Dessutom finns det goda kommunikationer, vilket gör att du enkelt kan ta dig till Stockholms innerstad. I närområdet finns även tillgång till diverse fritidsaktiviteter, skolor/förskolor, restauranger, naturområden, sjöar och badplatser.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

- GENOMGÅENDE GOTT SKICK
- TRE SOVRUM
- INGLASAD BALKONG
- GÅNGAVSTÅND TILL TYRESÖ CENTRUM
- BUSSHÅLLSPLATS PÅ STENKASTSAVSTÅND
- STABIL OCH POPULÄR BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 89 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6322 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1965
Pris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

VÄLPLANERAD 4:A I FINT SKICK!

Planritning

plan1
plan1

plan1
plan1
Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Njupkärrsvägen 88

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 89 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 89 kvm
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden Målning barnrum 2023
Målning vardagsrum 2023
Inbyggda garderober och målning hall 2021
Trall på balkongen 2020
Övriga byggnader Förråd på samma våningsplan
Renoveringar Målning barnrum 2023
Målning vardagsrum 2023
Inbyggda garderober och målning hall 2021
Trall på balkongen 2020

Rum

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Ytterligare förvaringsmöjligheter erbjuds längre in i hallen där flertalet garderober i elegant utförande sväljer allt i klädväg. På golvet ligger slittåligt klinkergolv.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med plats för soffmöblemang, tv-möbler och matbord. Grå väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong med plats för cafémöbler.

KÖK

Rymligt och charmigt kök med vit skåpsrinredning, svarta bänkskivor och rostfria vitvaror. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Matplats med fyra-sex personer sittandes. Utrustat med kyl & frys i fullhöjd, mikrovågsugn & ugn i bekväm arbetshöjd samt diskmaskin.

MASTER BEDROOM

Bostadens tre sovrum ligger i fil med fönster mot framsidan. Det största av de tre sovrummen är väl tilltaget med plats för en stor dubbelsäng. Mörka väggar matchas elegant mot parkettgolv i ek.

SOVRUM

Direkt till vänster från bostadens entré välkomnar ett sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. Rosa väggar, parkettgolv och fönster mot framsidan.

SOVRUM

Vägg i väg med ovan sovrum finner vi ytterligare ett kvadratsmart sovrum. Gröna väggar, parkettgolv och plats för garderober. Väggen mellan de två mindre sovrummen kan med enkelhet tas ned för att skapa ett stort sovrum och bostaden kan på så vis nyttjas som tre rum och kök.

BADRUM

Rymligt badrum som inom kort kommer att stambytas/renoveras. Idag är badrummet utrustat med tvättmaskin, wc, handfat. Plats för badkar.

BADRUM 2

Vägg i vägg med ovan badrum finns detta duschrum med wc, handfat och dusch. Även detta utrymme kommer att renoveras i samband med stambytet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-11-14
Energikonsumtion 135 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 141
Avgift 6322 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. VA, värme, kabel-tv och bredband.
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Andel i förening 0,5724%
Andel av årsavgift 0,5724%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 183 497 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från årsredovisningen (2022) och från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Bergfoten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-0089
Gatuadress Njupkärrsvägen 92
Postnummer 13546
Ort TYRESÖ
Epostadress bergfoten@bredband.net
Hemsida www.hsb.se/stockholm/brf/bergfoten/om-foreningen/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades den 21 december 1964 och har 180 bostadsrätter och 51 lokaler, varav 37 är smålokaler avsedda för uthyrning och som extraförråd.

I föreningen finns tvättstugor, festlokal, övernattningslokal, bastu/motionsrum och snickerilokal. Under senare år har utemiljön fräschats upp med nya lekplatser, planteringar och grillplatser. Till varje gård hör ett miljöhus med kompost och sortering. Det finns även batteriholkar och grovsoprum.
Föreningens ekonomi Avgiften höjdes med 10% vid årskiftet 23/24 med anledning av kommande stambyte samt rådande ränteläge.
Antal lägenheter 180
Antal lokaler 15
Renoveringar Föreningen planerar stambyte under 2023-2025. Mer information om stambytet finns tillgänglig på föreningens hemsida.

Föreningen har under senare år rustat upp lek. och grillplatser samt planteringar. Fasaderna är renoverade och fönster är bytta till 3-glas. Spillvattenstammarna under jord har upprustats. Det mesta har renoverats genom relining och några sträckor är utbytta helt.
Föreningen har bytt samtliga ytterdörrar till säkerhetsdörrar under 2013. Nya tak har lagts på föreningens hus. 2013 har även tennisbanan gjorts om till bollplan. Utomhusbelysningen på gårdarna har bytts. Ventilationen på vindarna har förbättrats. Tvättstugor och styrelserum har renoverats.
Parkering Separat kö till p-plats. Separat kö till garage. Parkeringsplats kostar 93 kronor per månad och garageplats 300 kronor per månad. Gästparkeringar finns i området.
Tv och bredband Gruppanslutningsavtal avseende internet och IP-telefoni finns via Telenor. Detta innebär att det i månadsavgiften ingår ett internetabonnemang och ett abonnemang för IP-telefoni. Fr o m 1 september 2024 har nytt avtal tecknats med Obenetwork. Tele2 TV-kabelnät. Grundutbud ingår i månadsavgiften
Överlåtelseavgift 2006 kr
Pantsättningsavgift 860 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Det finns två tvättstugor i föreningen (Njupkärrsvägen 48 och 78). I port 92 finns det möjlighet att hyra föreningens styrelse-/festlokal. I port 94 finns en övernattningslokal som kan hyras. I port 62 finns bastu och gym. Snickerilokal i port 64. Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd av föreningen. På varje gård finns det ett miljöhus.
Övrigt Medlemskap i HSB Stockholm krävs.
För mer information om föreningen vänligen se: www.hsb.se/stockholm/brf/bergfoten/om-foreningen/

Dokument

Området

I närområdet finns gott om skolor, närmst ligger: Förskola Gunghästen, Sagan, Tärningen och Förskolan loket. Grundskolor i närheten är Stimmets skola, Montessoriskolan Vintergatan, Internationella Engelska Skolan, Tyresö och Nyboda skola. Utöver den kommersiella servicen i Tyresö Centrum har området gott om mataffärer som Willys, Lidl, ICA och Coop. I kommunen finns även flera populära utflyktsmål som bland annat Alby Friluftsgård, Tyresta Nationalpark och Tyresö Slott.

Närområde

I Tyresö centrum, en stenkast bort, finner vi cirka 70 butiker. Allt från kaféer, restauranger, biograf, simhall, golfbana, ishall och inomhushallar. Här finns också matvarubutiker, systembolag till vårdcentral och bibliotek.

Kommunikation

Ett stort antal busslinjer trafikerar Tyresö. Bussturen från Tyresö C till Gullmarsplan tar drygt 15 minuter och direktbussen in till Stockholm C tar 30 minuter. Bussförbinndelser finns även till Nacka, Älta och Haninge.