Torslanda, Torslanda

Sandenvägen 87

Förverkliga din husdröm med havsutsikt!

Inom en snar framtid kommer det ges möjlighet att förvärva denna havsnära tomt med oslagbart läge i Torslandas vackra skärgård. Då tomten ligger på en höjd har du möjlighet att bygga ditt drömhus med ostörd utsikt över småbåtshamnen, där du även har en båtplats och badplats genom servitut. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och är ej knuten till någon specifik husleverantör, vilket betyder att du själv ritar och skickar in bygglovsansökan till kommunen för att få bygglov. Här sätter endast fantasin gränserna.

TUMLEHED 1:17 är i dagsläget en stor tomt där ca 800 kvm till höger om den befintliga byggnaden skall styckas av vid köp. Du kan därför i samråd med säljaren vara med och påverka de definitiva tomtgränserna.

- Förhandsbesked om avstyckning och nybyggnation sökt
- Kommunalt vatten och avlopp finns som man kan koppla på sig på

Planerad visning i september, men det går bra att åka ut och kika på tomten och läget redan idag.
Kontakta mäklaren vid intresse så håller vi dig uppdaterad!

Information

Bostadstyp Tomt
Tomt 800 kvm, friköpt
Pris

Ansvarig mäklare
Ella Abrahamson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 70 70
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Förverkliga din husdröm med havsutsikt!

Ella Abrahamson

Ella Abrahamson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sandenvägen 87

Bostadsfakta

Ekonomi

Summa inteckningar 2 950 000 kr

Tomt

Tomtarea 800 kvm
Tomttyp Naturtomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

- Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tumlehed GA:1 ändamål: Vägar
- Gemensamhetsanläggning: Göteborg Tumlehed GA:5 ändamål: Vägar
- Förmån: Officialservitut Badplats Båtplats, 14-TRL-352.1
- Förmån: Officialservitut Väg, 14-TRL-352.2

Planbestämmelser Utanför planbelagt område

Dokument

Området

Torslanda är en kustnära stadsdel och upptar cirka en tredjedel av Hisingens yta med närhet till badstränder och underbar naturmark. Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av villor, radhus med en mindre andel bostadsrätter. Kusten består av fina naturupplevelser och i Torslanda finner du badplatser i både Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. Lilleby har också en campingplats. Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal.

Närområde

I Torslandas nya centrum Amhult finns bland annat klädaffärer, apotek, systembolag, banker, caféer, restauranger, ICA Maxi och Willys. Kultur erbjuds på Kulturhuset Vingen, med dess utbud av digitalbio, konsertlokal och teater, utställningslokaler, konst och utställningsgrupp. Även på Torslanda torg finns ett stort serviceutbud, Hemköp, fruktaffär, frisör café och mer.

Kommunikation

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig enkelt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.
För närvarande byggs väg 155 ut för att förbättra framkomligheten och trafiksäkerheten.

Övrigt

Förskoleverksamheten består av flera förskolor, familjedaghem, enskilda förskolor samt öppna förskolor. Det finns flera grundskolor som är fördelade över hela Torslanda och det finns flera fritidshem.

I Torslanda finns många fritidsaktiviteter att uppbringa så som ridning, fotboll, handboll, tennis, segling, gymnastik, golf och mycket mer.

Räkna på ditt nya boende