VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hemavan/Tärnaby, Tärnaby

Bergsvägen 9

SNART TILL SALU! Väl underhållen 1-plans villa på Bergsvägen, vägen som ligger mitt i byn men ändå avskilt. Huset är ett Älvsbyhus uppfört 2013. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, ett badrum och en extra WC samt en groventré med tvättstuga. Kamin placerad mellan vardagsrum och matplats. Fiber indraget. Låg elförbrukning. Altan med solläge större delen av dagen - vila dina ögon på den vackra utsikten mot Gautan och Ryfjället. Läget är optimalt för den som vill bo nära service och kommunikation men avskilt och med naturen och Laxfjället på bakgården. Cykel- och gångavstånd till sjukstuga, skidbacke, förskola, skola och affärer. Närhet till skoterled och fina fiskeområden. Mer info och bilder kommer inom kort. Vid intresse, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 120 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 1207 kvm
Byggnadsår 2013
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

SNART TILL SALU! Villa mitt i Tärnaby vid Laxfjällets fot.

AnnaG Digitalt visitkort - kopia
AnnaG Digitalt visitkort - kopia
Fotas snart
Fotas snart
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bergsvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 120 kvm. Taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Fastighet Laxvik 1:174
Boarea 120 kvm
Byggnadsår 2013
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Grundläggning Krypargrund
Uppvärmning Nibe frånluftsvärmepump (vattenburna radiatorer)
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 2 995 000 kr
Taxeringsvärde 1 394 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 306 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 088 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 088 000 kr
Värdeår 2013

Tomt

Tomtarea 1207 kvm
Tomttyp Naturtomt
Uteplats Altan i anslutning till entrén.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Storuman Laxvik GA:2 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning

Planbestämmelser Detaljplan (1995-06-15)

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende