VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Täby Park, Täby

Vinnarcirkeln 25

+ Nyproduktion klart jan 2023
+ Bli först att bo i denna lägenhet
+ Skogsområde utanför fönstret
+ Goda kommunikationer in till Stockholm city.
+ Låg avgift
+ Exklusiva tillval
+ Solcellsanläggning
+ Sydvästläge ut mot grönområden

Söker du en förstabostad i centrum av Täby eller en lägenhet med goda kommunikationer in till Stockholm city men närhet till natur och shopping? Varmt välkommen till Vinnarcirkeln 25 och denna nyproducerade etta om 29 kvm en trapp upp! Lägenheten är i slutstadiet av byggnationen och inflyttning är satt till januari 2023. Passa på att smita före i kön och få köpa nyproduktion utan de långa väntetiderna som annars är vid köp som första boende i en ny lägenhet! Den smarta planlösningen gör det även möjligt att sätta upp en eventuell vägg / glasvägg för att skärma av till en sovdel i lägenheten.

Perfekt belägen i ett kvarter med parker och torg som närmsta grannar samtidigt som du har närhet till både kommunikationer i form av bussar men även närhet till Roslagsbanan som tar dig hela vägen in till Stockholm östra. Fönstren och den franska balkongen är i riktning mot grönområde i sydvästläge där byggnation ej planeras, ett mycket bra läge helt enkelt. Även inomhus håller lägenheten hög standard, med genomgående trestavsparkett, fina materialval och anslutning till smart hem med mobilstyrning.

Föreningen, BRF Scilla, är ett unikt projekt med höga ambitioner avseende boendestandarden och kommer att vara ett av de mest hållbara i Sverige. Svanenmärkning, netto-nollenergi, högre energieffektivitet, biologisk mångfald på innergården och solceller så väl på taken som delägande i en EXTERN solcellspark gör att du får leta länge för att hitta ett grönare boende samtidigt som du hos vissa banker får lägre ränta på grund av att det är en miljömärkt brf. Här kan du med gott samvete bära in flyttlasset!

För mer information, Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

** Lägre energibehov än BBR-standard
Att kvarteret Scilla blir ett netto-nollenergihus innebär att fastigheten har betydligt lägre energibehov än BBR-standard och tillför lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt.

1 400 kvadratmeter solcellsanläggning!
För att nå upp till de högt satta hållbarhetskraven så bygger vi en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan. Totalt beräknas solcellsanläggningen på Scillas tak generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt) vilket motsvarar omkring 60 procent av den el som fastigheten behöver per år.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 29 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1965 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022/2023
Pris som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
072 555 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vinnarcirkeln 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 29 kvm. säljarens information
Hiss Ja

Hall
Här möts du av en ljus hall med fri sikt genom hemmet och plats för avhängning av dina ytterkläder och förvaring i en garderob.

Kök
Fullt utrustat kök med miljöklassade vitvaror från Siemens och köksluckor från Marbodal. Induktionshäll, diskmaskin, diskho samt förvaring i skåp och luckor.

Vardagsrum
Vardagsrummet är välplanerat för att vara socialt och rymmer ett kök, en liten trevlig matplats framför fönstret samt soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du öppna upp din franska balkong i härligt sydvästligt läge och släppa in extra ljus och frisk luft i rummet.

Din säng passar perfekt att placera i en separat del och här kan du sätta upp en glasvägg för skapa ytterligare avskildhet.

Badrum
Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och smart kombimaskin samt spotlights i tak. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Smarta Home
En styrenhet uppkoppling till app och hemsida
Scenarioknapp placeras innanför lägenhetsdörr
Uppkopplad brandvarnare
Vattenläckagevakt under diskbänk
Digitalt lås till lägenhetsdörr
2 uppkopplade taklampsuttag med dimmer placeras ovan matbord och vardagsrumbord enligt bofakta
Öppen/stängd censor för balkongdörr/altandörr
Ett uppkopplat vägguttag i kök, vardagsrum samt ett i vardera sovrum.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljsbostad
Boarea 29 kvm
Byggnadsår 2022/2023
Fönster 3-glas
Uppvärmning Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Ekonomi

Avgift 1965 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, V/A & förråd, obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 224 kr / mån
Driftkostnad 1 080 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 1 080 kr

Andel i förening 0,291%
Andel av årsavgift 0,291%

Förening

Föreningsnamn Brf Scilla 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-4366
Gatuadress Vinnarcirkeln 25
Postnummer 18341
Ort TÄBY
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen BRF Scilla 1
På en perfekt plats i Täby Park, mitt emellan tre parker och på ett mysigt torgläge, hittar du kvarteret Scilla, ett netto-nollenergihus. Upptäck nybyggda ljusa hem med så stora krav på hållbarhet att kvarteret räknas till en av de mest hållbara byggnaderna i Sverige idag. Här kan du njuta av både småstadslivets trevliga utbud och sköna dagar på en gräsmatta eller lekplats. Två gemensamma takterrasser gör soliga dagar och ljusa kvällar till något extra.

Föreningen består av 187 lägenheter samt 2 lokaler fördelat på två st flerbostadshus med 4-7 våningsplan, samt underbyggt garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Lägenhetsförråd och tekniska utrymmen i källare. Barnvagnsrum finns för respektive trapphus. Gård med lekutrustning, cykelställ och parkbänkar samt takterrass för gemensamt användande.
Antal lägenheter 187
Antal lokaler 2
Övrigt Lägre energibehov än BBR-standard
Att kvarteret Scilla blir ett netto-nollenergihus innebär att fastigheten har betydligt lägre energibehov än BBR-standard och tillför lika mycket förnybar energi som fastigheten behöver under ett år. Projektet blir dessutom Svanenmärkt.

1 400 kvadratmeter solcellsanläggning
För att nå upp till de högt satta hållbarhetskraven så bygger vi en 1 400 kvadratmeter stor solcellsanläggning på fastighetens tak. Solcellerna täcker 72 procent av takytan. Totalt beräknas solcellsanläggningen på Scillas tak generera 270 000 kilowattimmar (320 kWt) vilket motsvarar omkring 60 procent av den el som fastigheten behöver per år.

Dokument

Området

Täby park är det nya området i centrala Täby. De som bor eller arbetar i stadsdelen får nära till service, kollektivtrafik, parker och torg. Här ska det vara enkelt att få ihop livspusslet, precis som det ska vara enkelt att göra hållbara val i vardagen. Inflyttningen börjar våren 2020.

Närområde

Här kommer det finnas gott om arbetsplatser, restaruranger, simhall, lekplatser och gångavståndet till Täby Centrum gör detta området till ett optimalt område för alla åldrar.

Kommunikation

Smidigara kommunikationer via buss eller Roslagsbana till Danderyds Sjukhus och Tekniska Högskolan.