VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, Täby

Ullna allé 41

+ Stor insynsskyddad tomt
+ 4 st sovrum
+ Granne med Ullna sjön
+ Carport intill tomten

Ett tillfälle som sällan kommer åter! Letar du efter det där boendet där du kan kombinera både familjeliv och lek samtidigt som du har möjlighet att dela upp familjen i hemmet för att ibland få lite lung och ro? Huset på två plan är även uppdelat med den sociala delen på markplan och 4 st sovrum på övre plan. Detta skapar en perfekt balans för att familjen ska kunna trivas som bäst.

Hela området karakteriseras som ett lugnt och tryggt område med mycket barn och lek. Här erbjuds en fantastisk miljö för att dina barn och du som förälder ska trivas på absolut bästa sätt. Barnvänliga gator, förskolor, skolor, promenadstråk, lekparker och rekreation samtidigt som Arninge shoppingcenter endast är ett stenkast bort. Inte nog med det så erbjuder Ullna strand möjlighet till en aktiv vardag med golf, stränder, flertalet gym både ute och inne, promenadstråk längsmed Ullnasjön och Rönningesjön samt elljusspår bland annat.

För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 139 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5
Tomt 213 kvm
Byggnadsår 2016
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ullna allé 41

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 139 kvm.

ENTRÉPLAN

Hall:
Välkomnande och ljus hall med stengolv. Denna entré är perfekt anpassad för detta hus då inte vad som helst kan leva upp till det som komma skall! Du möts direkt av den öppna och genomgående planlösningen som sträcker sig hela vägen fram till vardagsrummet som öppnar upp ut mot tomten och den vackra baksidan.

Kök:
Stilrent kök i nordisk utformning. Köksluckorna pryds stilrena och klassiska detaljer. Inte nog med att designen på köket är fantastiskt fint så är det även utrustat med kvalitetsvitvaror. Köket är fullt utrustat med spis, kyl & frys, diskmaskin, mikro, ugn och fläkt.

Vardagsrum:
Vidare in i huset på entréplan öppnar vardagsrummet upp sig för sällskap och umgänge med de nära och kära. Soffgrupp på en sidan av och en matgrupp på den andra sidan brukar vara en populär förmedling av detta rum. Stora fönster ut mot trädgården ger en lummig känsla. Även en altan finns på denna sida av huset för grillkvällar eller frukost ute i solen!

Badrum nere:
Rymligt badrum som även här är designat för att passa för familjen. Lätt att underhålla och utrustat med golvvärme, dusch, kommod, handdukstork, spegel samt förvaring i form av skåp.

Tvättstuga:
Stor tvättstuga med moderna maskiner. Arbetsytor, förvaring, tvätt och torkmaskin samt mycket plats över för barnvagn, golfbag eller cykeln.

ÖVREPLAN:

Master bedroom:
Stort sovrum med ljusa väggar och golv. I detta sovrum finns även en rymlig garderob med skjutdörrar samt gott om plats för sängbord och extern byrå.

Sovrum 2-4:
Rymliga sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring.

Badrum:
Stort badrum med spakänsla. Badkar, dusch, wc, kommod, handdukstork.

Förråd:
På tomten finns även ett rymligt förråd som rymmer allt för trädgården och mer där till.

Carport:
Carport tillhörande fastigheten finns i direkt anslutning till baksidan.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansradhus
Fastighet Diametern 67
Boarea 139 kvm
Byggnadsår 2016
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2016-10-31
Energikonsumtion 39 kWh/m2 år.

Ekonomi

Summa inteckningar 4 000 000 kr

Tomt

Tomtarea 213 kvm
Parkering Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:13, Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:2 ändamål: Garage och/eller parkering
Förmån: Officialservitut Uppställning Av Sopkärl, 0160-16/35.7

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland och aktivitetscenter. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Det finns även snabbuss 608 till Humlegården. Närmsta tågstation med Roslagsbanan är Arninge som är en ny och fräsch station. Roslagsbanan tar dig ifrån Arninge station till Tekniska Högskolan på bara 20 minuter.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Ullnasjön men även Rönningesjön en kort bit där ifrån.