VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, Täby

Ugglevägen 4

** Kontakta ansvarig mäklare för mer information om eventuell visning **

+ Insynsskyddad uteplats i sydvästläge
+ Barnvänligt område
+ Nära natur och friluftsliv
+ Låg avgift

Är ni en familj som önskar ett modernt boende i den nya stadsdelen Ullna Strand i Täby? Här har du en stor och rymlig lägenhet som disponerar 3 sovrum, ett fullutrustat kök med fina detaljer, ett stort och ljust vardagsrum med direkt utgång till den insynsskyddade uteplatsen. Här har du närhet till både natur runt Ullnasjön och Rönningesjön, förskolor och skolor (Täby friskola i Ullna strand, Hägerneholmsskolan). I direkt närhet av lägenheten finns även närbutik med postombud, frisörsalong, restaurang och gym. Vid Arninge centrum finns ett stort utbud av allt ifrån ICA kvantum, Coop, Lidl, Sats, Systembolaget, Dollar store, Costco och mycket mer. Besök www.Arningecentrum.se för mer information.

Brf Skogsvåningarna består av fyra stycken flerfamiljshus i tre våningar med totalt 48 lägenheter byggda år 2014-2015 i natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Besök gärna föreningens hemsida för mer information om föreningen www.brfskogsvaningarna.se

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 88 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7934 kr/mån
Rum 4
Våning 0 av 2
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

4an 88 kvm
4an 88 kvm
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 88 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 2

Hall
Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter.

Vardagsrum / Uteplats
Stort och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp. Utgång till uteplatsen i soligt läge som är halvinglasad.

Kök
Köket har en semiöppen planlösning vilket skapar en egen köksdel i lägenheten samtidigt som den binds ihop med resten av lägenheten. Här har du gott om arbetsytor och fullstora vitvaror. Du har även plats för ett större matbord för flera personer. Häll, fläkt, diskho, ugn, mikro, kyl, frys och diskmaskin. Renoverad 2021.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker med underliggande värme på golv. WC och handfat, blandare och duschvägg, kommod, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1
Master bedroom med garderobsvägg och målade väggar.

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Utgång till altan.

Sovrum 3
Sovrum med klädkammare.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme, golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Byggentreprenör: Titania Bygg & VVS AB
Fiber från 2021 (ingår i hyran)
Övriga byggnader Soprum och cykelförråd finns gemensamt.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19
Energikonsumtion 65 kWh/m2 år.
Primärenergital 104

Ekonomi

Lägenhetsnummer 13
Pris 3 995 000 kr
Avgift 7934 kr/mån
Kommentar till avgiften i avgiften ingår: Uppvärmning, vatten, TV och Bredband (Telia) 100/100 mbit/s
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,4265%
Andel av årsavgift 2,43%

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2422
Gatuadress Ugglevägen 2-8
Postnummer 18761
Ort Täby
Hemsida https://brfskogsvaningarna.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport.

Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummen.

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland och aktivitetscenter. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Det finns även snabbuss 608 till Humlegården. Närmsta tågstation med Roslagsbanan är Arninge som är en ny och fräsch station. Roslagsbanan tar dig ifrån Arninge station till Tekniska Högskolan på bara 20 minuter.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Ullnasjön men även Rönningesjön en kort bit där ifrån.

Räkna på ditt nya boende