VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, TÄBY

Ugglevägen 2

Kontakta ansvarig mäklare för eventuell förhandsvisning eller mer information Anton Zellman 072 555 0226 alt anton.zellman@mohv.se

+ Belägen högst upp i huset i första huset
+ Uppvärmning ingår i avgiften (Golvvärme i hela lägenheten)
+ Stor balkong
+ Nära natur och friluftsliv
+ Parkeringsplats med laddstolpe i föreningen*

Välkommen hem till denna optimalt planerade 2:an med modern planlösning och stor balkong i lugnt område med närhet till natur. De stora fönsterpartierna i vardagsrummet i kombination med den generösa takhöjden om 2,70 m skapar ett fantastiskt ljus och rymd. Lägenheten har sociala ytor med plats för både soffgrupp och matgrupp. I sovrummet finns både plats för stor säng och förvaring. Intill hallen i lägenheten finns klädkammare/förråd för ytterligare förvaring av diverse saker.

Från denna fantastiska lägenhet har du närhet till både natur runt Ullnasjön och Rönningesjön, förskolor och skolor (Täby friskola i Ullna strand, Hägerneholmsskolan). I direkt närhet av lägenheten finns även närbutik med postombud, frisörsalong, restaurang och gym. Vid Arninge centrum finns ett stort utbud av allt ifrån ICA kvantum, Coop, Lidl, Sats, Systembolaget, Dollar store och mycket mer. Besök www.Arningecentrum.se för mer information.

Brf Skogsvåningarna består av fyra stycken flerfamiljshus i tre våningar med totalt 48 lägenheter byggda år 2014-2015 i natursköna Arninge-Ullna i Täby kommun. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov. Besök gärna föreningens hemsida för mer information om föreningen www.brfskogsvaningarna.se

*Finns parkeringsplatser att hyra för en extra månadskostnad på gatan, i carport samt parkering med laddstolpe för de som har elbil.

För mer information om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman på 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5725 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 295 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

2an 55 kvm
2an 55 kvm
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ugglevägen 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. säljarens information
Hiss Ja
Våning 2 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Rum

Hall

Välkomnade hall med säkerhetsdörr och gott om avhängningsmöjligheter. Klinkergolv vid entren.

Vardagsrum / balkong

Stort och ljust vardagsrum med målade väggar. Utgång till balkongen.

Badrum

Helkaklat badrum som är utrustat med WC och handfat, blandare och duschväggar. Kommod under handfat och överskåp med spegel och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Badrumsskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare för mer förvaring.

Sovrum 1

Master bedroom med garderober och målade väggar. Fönster för ljusinsläpp.

Förråd

Förråd finns inne i bostaden intill entren.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-12-19
Energikonsumtion 64 kWh/m2 år.
Primärenergital 103

Ekonomi

Pris 2 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift 5725 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår uppvärmning, vatten, TV och bredband.
Driftkostnad 5 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 500 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftkostnader utifrån schablon.

Andel i förening 1,751%
Andel av årsavgift 1,75%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 821 342 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Årsredovisning 2022

Förening

Föreningsnamn BRF Skogsvåningarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2422
Gatuadress Ugglevägen 2-8
Postnummer 18761
Ort Täby
Hemsida https://brfskogsvaningarna.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen består utav 48 moderna lägenheter med öppna och ljusa planlösningar. De första medlemmarna började flytta in i november 2015. Ullna Strand är idag en kraftigt växande del av Täby kommun där man som boende har närhet till natur, handel och goda kommunikationer, vilket tillsammans gör att området passar de flestas önskemål och behov.
Antal lägenheter 48
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Föreningens parkeringsplatser finns placerade bredvid de fyra punkthusen samt längs Ugglevägen. Samtliga platser bredvid punkthusen har elstolpe för motorvärmare och vissa av platserna har tak, så kallad carport.

Om man vill hyra en parkeringsplats, så skall styrelsen kontaktas via e-post på info@brfskogsvaningarna.se
Tv och bredband Föreningen har tecknat avtal med Telia för leverans av TV, bredbandstelefoni och internet. De så kallade multimediauttagen finns i sovrum, i hallen/köket och i vardagsrummet. För att aktivera dessa så följer det med fyra stycken sladdar i inflyttningspaketet och för installationsinstruktioner, se pärmen med instruktionsböcker. Själva routern ingår i Telias erbjudande. I månadsavgiften till föreningen så ingår internet 100/100mbit/s, basutbudet för TV med 7 kanaler samt förberedelse för bredbanstelefoni. Notera att kostnaden för själva samtalen via bredbandstelefonin får den boende stå för om man vill använda sig av denna tjänst, då ett separat avtal krävs mellan Telia och den boende.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Uppvärmning av fastigheterna sker med den eldrivna bergvärmepumpen som försörjer föreningens samtliga 4 fastigheter med vattenburen värme.
I varje lägenhet sker uppvärmningen via vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummen.

Övrigt

Parkering På föreningens mark finns totalt 80 stycken parkeringsplatser. P-plats: Carport: 550kr/ månad, Utan Tak: 425kr/månad 6 st gästparkeringar.

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan tar dig från Arninge station till Stockholm city på 20 min.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Räkna på ditt nya boende