VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ullna strand, Täby

Sothönevägen 27

+ Kedjehus i två plan i familjevänligt område
+ Insynsskyddad tomt
+ Möjligt att ha 4 sovrum och 2 vardagsrum
+ Plats för 4 st bilar på uppfarten
+ Låga driftkostnader
+ Svanenmärkt *

För mer information om eventuell förhandsvisning eller köp innan öppen visning - Vänligen kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt Anton.Zellman@mohv.se

Söker ni ett hus med stor tomt med sociala ytor i en av Täbys mest moderna område? Varmt välkommen till det perfekta huset för den stora familjen. Öppen social planlösning med enorm potential för möblemang samt komforten av genomgående vattenburen golvvärme. Här möts ni direkt av de stora fönsterna som går ut mot baksidan och altanen. Stort och modernt kök med matplats för hela familjen plus barnens kompisar. Vardagsrummet går att möblera på flera olika sätt tack vara de generösa ytorna som detta rum inbringar. Detta hus ligger väl placerat med ett av områdets bästa lägen. Närhet till natur och friluftsliv samtidigt som du har närhet till goda kommunikationer. På övre plan finner du tre sovrum (möjlighet att göra ett fjärde), klädkammare och badrum med badkar såklart. Huset är byggt av Bonava.

Här erbjuds en fantastisk miljö för att dina barn och du som förälder ska trivas på absolut bästa sätt. Från förskola upp till klass 8 (blir till 9 nästa år 2023). Barnvänliga gator med mycket plats för lek med vänner, förskolor, skola, promenadstråk, idrottsanläggning med innebandyhall, fotbollsplan, basketplan, lekparker och rekreation samtidigt som Arninge shopping center endast är ett stenkast bort. Inte nog med det så erbjuder Ullna strand möjlighet till en aktiv vardag med golf, flertalet gym både ute och inne, promenadstråk runt Ullnasjön och Rönningesjön samt elljusspår. Området skavlöten är mycket populärt för sin långrunda badstrand, bastu och badbrygga. Även Rönninge by är en populär sommaraktivitet där barnen kan hälsa och komma nära djur mm.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt Anton.zellman@mohv.se

* Huset är svanenmärkt. Det gör det mer energieffektivt och det är byggt med t ex miljövänliga träslag samt ger en energirabatt på räntan hos vissa banker.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 158 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 402 kvm
Byggnadsår 2016
Pris 10 000 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Svanenmärkt Kedjehus i två plan i familjevänligt område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sothönevägen 27

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 158 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Diametern 44
Boarea 158 kvm
Byggnadsår 2016
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Golvvärme + vattenburna radiatorer
Ventilation Frånluftsventelation m värmeåtervinning
Övrigt om byggnaden Modern infrastruktur i huset med 14 bredbands-uttag som klarar hastigheter upp till 10.000 Mbit/s (cat6).

Rum

ENTRÉPLAN

Hall:

Välkomnande och ljus hall med stengolv. Du möts direkt av den öppna och genomgående planlösningen som sträcker sig hela vägen fram till vardagsrummet som öppnar upp ut till den stora altanen och baksidan mot vacker natur. Modernt utformad med klinkergolv och ljusa väggar samt gott om förvaringsmöjligheter med städskåp och klädhängare. Genomgående golvvärme på hela nedre plan.

Kök:

Stilrent kök i nordisk utformning. Köksluckorna på skåpen pryds av ljus färg i samband med de fina detaljerna. Inte nog med att designen på köket är fantastiskt fint så är det även utrustat med kvalitetsvitvaror. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, kyl & frys, diskmaskin, mikro, ugn och fläkt. Plats för större matgrupp finns i anslutning till köket.

Vardagsrum:

Vidare in i huset på entréplan öppnar sig vardagsrummet upp för sällskap och umgänge med de kära. Gott om plats för en stor soffgrupp som omsluts av stora fönster ut mot den lummiga baksidan. Även en altan finns på denna sida av huset för grillkvällar eller frukost! Ute på tomten finns gott om plats för lek och skoj.

Badrum nere:

Rymligt badrum som även här är designat för att passa för familjen. Lätt att underhålla och utrustat med golvvärme, dusch, kommod, handdukstork, spegel samt förvaring i form av skåp.

Tvättstuga/ grovingång:

Stor tvättstuga med moderna maskiner och grovingång för barnvagnar och golfklubbor eller hundar och barn som varit ute och lekt i leran. Arbetsytor, förvaring och tvätt och torkmaskin och samtidigt mycket plats över.

ÖVRE PLAN:

Allrum övervåning:

Även detta allrum är rymligt och har plats för soffgrupp och tv. Fönster ut mot husets baksida. Detta rum går dessutom att göra om till ett 4:e sovrum alternativt kontor.

Master bedroom:

Stort master bedroom. Här finns en platsbyggd garderob med gott om förvaring samt gott om plats för sängbord och extern byrålåda.

Sovrum 1:

Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring.

Sovrum 2:

Även detta sovrum är rymligt och har plats för säng, skrivbord samt förvaring.

Badrum:

Stort badrum med badkar, wc, kommod, handdukstork samt golvvärme.

Carport och förråd:

Egen carport med plats för bilar och cyklar samt mycket leksaker och annan utrustning för hobbies och lek. Egen carport med plats för bilar och cyklar samt mycket leksaker och annan utrustning för hobbies och lek.
I anslutning till carporten finns även ett rymligt förråd som rymmer allt för trädgården och mer där till.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2016-08-16
Energikonsumtion 36 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 10 000 000 kr som utgångsbud
Taxeringsvärde 5 684 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 3 425 000 kr
  • Småhusmark: 2 259 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 425 000 kr
Värdeår 2016
Summa inteckningar 4 650 000 kr
Driftkostnad 36 427 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 11 848 kr
  • Försäkring: 11 000 kr
  • Hushållsström: 13 579 kr

Driftkostnader är utifrån ett schablon värde på 6000 kWh för hushållsel. Kan variera beroende på brukarbeteende. Driftkostnaderna är räknade på ett liknande hus på annan ort. Se bifogat dokument driftkostnader.

Tomt

Tomtarea 402 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Diametern GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Garage och/eller parkering
Förmån: Officialservitut Dräneringsledning, 0160-16/35.17
Last: Ledningsrätt Starkström, 0160-1990/042.1

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Vackert område med färglada hus i olika storlekar. Här finns mestedels radhus men även mindre lägenheter och större hus.

Närområde

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc. I området finns även ett lekland och aktivitetscenter. Nya tillskottet är Costco varuhus som är klart hösten 2022 på 13 000 kvadratmeter. Här kommer att finnas både dagligvaru- och sällanköpshandel, med mat och bland annat apotek och optiker.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Det finns även snabbuss 608 till Humlegården. Närmsta tågstation med Roslagsbanan är Arninge som är en ny och fräsch station. Roslagsbanan tar dig ifrån Arninge station till Tekniska Högskolan på bara 20 minuter.

Parkering

Fri parkering på gatorna med p-skiva enligt parkeringsskylt.

Övrigt

Ett familjärt område med både förskola och skola. Här finns Hägerneholms förskola samt Hägerneholmsskolan som är en F-9 skola. Intill skolan finns även en idrottshall.
I närheten av Hägerneholm har du fin natur och motions sträckor vid både Ullnasjön men även Rönningesjön en kort bit där ifrån.

Räkna på ditt nya boende