VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Viggbyholm, Täby

Sippvägen 43

** Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning eller för mer information **

+ Enplanshus med dubbelgarage
+ Baksida med pool i bästa solläge!
+ Optimal planlösning med 3 stora sovrum
+ Renoverat kök och båda badrummen
+ Energisnålt = låga driftkostnader

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla i eftertraktade Viggbyholm. Denna moderna bostad erbjuder ett bekvämt och stilfullt boende med allt du kan önska så som en plan och välplanerad tomt med stort trädäck och pool, insynsskyddad från grannar och stor uppfart med dubbelgarage längst in på gatan. Planlösningen är social och välplanerad tack vare att säljarna noggrant ritat planlösningen för maximal användning och trivsel.

Villan har en ljus och öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket är stilrent och utrustat med toppmoderna vitvaror och en praktisk köksö som gör matlagningen till en fröjd. Master bedroom har ett lyxigt badrum (suite). Ytterligare sovrum som ligger i den andra delen av bostaden ger gott om utrymme för hela familjen eller gäster på besök.

Utomhus finner du en välskött trädgård med en stor pool och flera platser att sitta på, om du önskar sitta i solen eller i skuggan. Här kan du njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar i kvällssolen. Bjud över vänner eller barnbarnen på poolparty för härliga upplevelser tillsammans i er egna oas. Uppfarten med dubbelgarage erbjuder bekväm parkering och extra förvaringsutrymme för hobbys, mopeder, bilar eller verktyg.

Med sitt lugna läge nära skolor, kommunikationer och Täby Centrum är detta ett hem som erbjuder det bästa av två världar – modern komfort i en idyllisk miljö nära till allt du kan tänkas önska. Välkommen hem!

För mer information Vänligen, kontakta ansvarig mäklare
Anton Zellman
072 555 02 26
anton.zellman@mohv.se

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 138 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3 sovrum
Tomt 1058 kvm
Byggnadsår 1996
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sippvägen 43

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 138 kvm. taxeringsinformation

Vardagsrum:
Det ljusa och rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Stora fönster i olika vädersträck släpper in rikligt med dagsljus och skapar en inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Möjlighet att installera en braskamin.

Kök:
Det stilrena köket är utrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsytor. Här finns även gott om förvaringsutrymme, vilket gör köket både funktionellt och estetiskt tilltalande. Fullt utrustat med kyl, frys, ugn, häll, diskmaskin samt diskho.

Master Bedroom:
Master bedroom har ett tillhörande badrum (en suite), vilket ger en privat och bekväm tillflyktsort. Rummet är välplanerat med plats för en stor säng och extra möbler. Fönster mot baksidan av huset.

Sovrum 2 och 3:
Ytterligare sovrum ligger i den andra delen av bostaden, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller gäster på besök. Dessa rum är också rymliga och ljusa, med stora fönster och plats för generösa garderober.

Badrum:
Renoverat badrummen 2020 med kaklade väggar och golv, utrustat med kommod, dusch med badkar samt wc.

Trädgård:
Utomhus finner du en välskött trädgård med en stor pool, utedusch och flera platser för olika möblemang. Det stora trädäcket erbjuder plats för solstolar, matgrupp och grill. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder en lugn och privat oas för avkoppling och umgänge.

Dubbelgarage och Uppfart:
Uppfarten med dubbelgarage erbjuder bekväm parkering och extra förvaringsutrymme för hobbys, mopeder, bilar eller verktyg. Platsen är idealisk för den som behöver extra utrymme för sina intressen eller familjens behov.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Fastighet Jägmästaren 11
Boarea 138 kvm
Byggnadsår 1996
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak Tegel
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning IVT Luftvärmepump med vattenradiatorer
Övriga byggnader Dubbelgarage
Renoveringar Renoverat kök 2014,
Renoverat grovkök 2019
Renoverat båda badrummen 2020
Bytt inner & Ytterdörrar 2020

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Taxeringsvärde 6 937 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 3 559 000 kr
  • Småhusbyggnad: 3 378 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 378 000 kr
Värdeår 1996
Summa inteckningar 1 640 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 25 228 kWh/år
Driftkostnad 52 757 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 9 007 kr
  • Försäkring: 9 912 kr
  • Renhållning: 2 998 kr
  • Hushållsström: 30 840 kr

Säljarnas faktiska förbrukning. Tillkommer anslutningsavgift för el genom Ellevio.

Tomt

Tomtarea 1058 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Plan tomt i sydvästläge
Uteplats Trädäck med pool på baksidan
Parkering Stor uppfart samt dubbelgarage.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Täby Jägmästaren GA:3, Gemensamhetsanläggning: Täby Jägmästaren GA:5, Samfällighet: Täby Jägmästaren S:1

Planbestämmelser Fastighetsplan (1993-12-07) Detaljplan (1992-09-17)

Dokument

Området

Viggbyholm är ett omtyckt område känt för närheten till naturen, grönskan och vatten. Det är tack vare närheten till bra kommunikationer i form av Roslagsbanan likväl som fina rekreationsområden kring Rönningesjön. Sommartid erbjuds här i närheten flertalet badplatser och vintertid plogas skid- och skridskobanor upp. Stationscaféet tillsammans med Barnens handelsbod som också finns här utgör riktiga mysfaktorer för området

Närområde

I Viggbyholm kan du ta dig lätt till Täby Centrum. Ett av Sveriges största shoppingcenter med ett stort utbud av livsmedelsbutiker, klädbutiker, restauranger och caféer. I Viggbyholm har du även nära till Näsbypark och Näsbypark Centrum där det finns ett urval av butiker.
Stations Caféet är ett populärt och mysigt café som ligger i Viggbyholm.
Ett stenkast från Viggbyholm kan du hitta både Rönningesjön men även Näsaängsbadet som är väldigt mysigt.

Kommunikation

Roslagsbanans station Viggbyholm är smidigast för dig som ska ta dig med tåg in mot Stockholms Östra eller ut mot Österåker. Det finns även flera olika busslinjer som tar dig in mot Stockholm men även mot Ullna Strand exempelvis.
Buss 610 från Viggbyholms Trafikplats gör det smidigt att pendla då du tar dig till Danderyd Sjukhus på bara 10 minuter. Där finns tunnelbanan som tar dig in till City.

Övrigt

I Viggbyholm finns det flera olika skolor och förskolor, bland annat Drakskeppsskolan och Viggbyskolan som är åk F-5. Det finns även högstadieskola i området, Bergtorpskolan som är åk 6-9.