Visningar

Söndag 26 Maj KL: 12:00 - 12:30 Öppen visning. Varmt välkomna. Anmäl er gärna! Boka
Boka visning
  • Dela via:
TÄBY

Radarvägen 22

+Stabil förening
+Moderna, renoverade ytskikt
+2 klädkammare samt 2 källarförråd

Hägernäs hägrar med ytterligare en bostad till salu!
En rymlig trerumslägenhet med två luftiga sovrum varav det ena idag fungerar som en stor härlig matsal! Öppet vardagsrum med utgång till balkong. Renoverat med moderna färger och sober inredning är lägenheten helt inflyttningsklar! Smakfullt kök och uppdaterad inredning i badrummet binder samman den moderna känslan. Strukturen på väggarna i vardagsrummet istället för det vanliga släta ger liv i hela rummet. Två rymliga klädkammare samt dubbla förråd i källaren skapar plats för alla era saker.
Radarvägen 22 ligger lugnt beläget ner i Hägernäs och här är det gångavstånd till Hägernäs strand och vattnet!
För dig som är singel och behöver ett extra arbetsrum, det nykära paret som ska bilda familj så småningom, för den lilla familjen eller de två kompisarna som ska köpa en lägenhet ihop. Den här lägenheten är perfekt för er!
Ni bor nära kommunikationer, Täby centrum, E18, naturområden, vatten, skolor och förskolor. I Hägernäs centrum finns dessutom alla nödvändigheter som kan tänkas och dit kan du springa ner med bara tofflorna! Föreningen är stabil och boende här har bott här länge! Ett område att trivas i helt enkelt!
Välkomna hem!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 77.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5073 kr/mån
Rum 3 varav 2 sovrum
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1962
Pris 2 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Radarvägen 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 77.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 77.5 kvm
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Källarförråd samt matkällarförråd

Rum

Hall

Separat välkomnande hall med god plats för avhängning och sittmöbel. Här ligger mörkgrått klinker på golv och väggarna är ljusa. En klädkammare ger möjlighet att förvara extra ytterkläder samt annat.

Badrum

Helkaklat badrum som stambyttes 2005. Vitt kakel på väggarna och orange/beige klinker på golv. Här finns WC, handfat med svart kommod och blandare (från 2021), spegel med belysning, dusch med duschväggar (från 2021) samt tvättmaskin (från 2019).

Vardagsrum

Stort rymligt vardagsrum med grå väggar med stuckatur samt tarkettgolv. Här finns plats för stor soffgrupp samt inredningsmöbler. Vid vardagsrummet finns ytterligare en klädkammare. Utgång till balkong i bästa sydväst-läge.

Kök

Vitt vackert kök från IKEA med knoppar och stänkskydd i mässing-färg. Stor mörk bänkskiva möjliggör bra plats för matlagning. Otroligt mycket förvaring i över- och underskåp samt högskåp. Maskinparken i köket (från 2016) består av induktionshäll, fläkt i rostfritt, integrerad diskmaskin, hel kyl och frys i rostfritt samt inbyggd micro och ugn, även dessa i rostfritt. I köket finns plats för ett mindre matbord eller barbord framför ett stort fönster som släpper in härligt ljus. Väggarna är för övrigt ljusa och på golvet ligger takett.

Matsal/Sovrum 1

Intill köket finner ni det första sovrummet som idag används som en matsal. Här är väggarna ljusgrå och på golvet ligger tarkett. Stort fönster släpper in härligt ljus.

Sovrum 2

Ytterligare ett sovrum med ljusgrå väggar och tarkett på golv. Här finns plats för stor säng. Fönster för härligt ljusinsläpp.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-05-16
Primärenergital 126

Ekonomi

Lägenhetsnummer 63
Pris 2 595 000 kr utgångspris
Avgift 5073 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, TV, bredband, källarförråd, matförråd, sophantering
Driftkostnad 4 964 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 964 kr

Driftkostnaden är baserad på säljarens förbrukning och uppgifter. Kostnaden för hemförsäkring tillkommer och varierar mellan bolagen. Säljarens försäkring kostade år 2023, 2910kr.

Andel i förening 0,867%
Andel av årsavgift 0,867%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 137 061 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Räknad från 2022 års årsredovisning

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Hägern i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0381
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 1962 och är medlem i HSB.
I föreningen finns 132 bostadsrätter i 4 st punkthus på Radarvägen 18-24.
Av dessa är 87st 2:or, 44st 3:or och en 1:a.

Det finns särskilda cykelrum och barnvagnsrum i husen. I barnvagnsrum kan även kälkar etc. förvaras.

I föreningen finns tre tvättstugor. I NB i port 20 finns stora tvättrummet med 2 vanliga maskiner, och det lilla tvättrummet med 1 vanlig plus 1 större maskin för mattvätt. Dessutom finns 2 torkrum med torkskåp och tumlare samt 1 mangelrum.
I BV port 24 finns ett tvättrum med 2 maskiner plus torkskåp, tumlare och mangel.

Föreningen har uteplatser mellan nr 18 och 20, och mellan 22 och 24. Båda har grill som alla i föreningen kan använda. Observera att endast grilkol får användas och man får inte bygga upp vid bakre väggen för du blir det för varm och murbruket spricker.

Lusthusen får användas av alla boende i föreningen. Man kan förboka på en lista inne i lusthuset. Det är ok att använda spontant om ingen bokat. Vissa dagar är reserverade för föreningen. Se även anslag i Lusthusen.

Brandfiltar och brandsläckare finns i lusthusen.

Föreningens förvaltare sköter om våra gårdar. Dessutom finns en trädgårdsgrupp som med frivilliga medel gör det extra fint på området. Vill ni engagera er går det bra att få information om kontaktperson via styrelsen
Föreningens ekonomi Föreningen en god och stabil ekonomi och har genomfört en avgiftssänkning med 5 % fr.o.m 1/1 2018. Budgeten för 2019 ger ett överskott för den löpande driften och underhållet. Belåningen i föreningen är fortsatt låg och styrelsen ser inget behov av nya lån. Budget 2018 och prognos till 2023: Denna bygger på oförändrade avgifter och kostnader, avtalsbundna kostnader beräknas öka med ca 2 % /år. Resultat 2018 efter fond ca 650 tkr, 2019-2023 faller något till ca 435 tkr. Yttre fond används under perioden, minskar från ca 4 535 tkr till ca 3 561 tkr, lånen minskar från 9 986 tkr till 6 386 tkr. Likviditeten fortsatt svag men stabil. Två lokaler har byggts om för att kunna användas som bostäder. Om detta godkänns kommer intäkter från försäljning att förstärka likviditeten och utfallet kan ge möjlighet till fler avgiftsjusteringar under kommande år.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 132
Renoveringar 2005: Föreningen genomgick stambyte
2008: Invigning av gångbro över motorvägen
Invigning av grillar och nya uteplatser
2009: Ombyggnad av hissar
Husfasader genomgick tvätt
Ommålning av trapphus och slipning av alla golv.
Kodlås installerades
2010: Ommålning av yttertak
2011: Fönsterbyte
2013: Byggnation av lusthus
Installation av fjärrvärme
Installation av säkerhetsdörrar i alla lägenheter
2014: OVK besiktning
2016: Grundrenovering av lokal i Hus 18
2017: Installation av digitalt inpasseringssystem
2018: Invigning av miljöhus med sopsortering
Installation av digital tvättstugebokning
2019: Ny Energideklaration
Föreningens två lusthus målades om in- och utvändigt
2020: Renovering av förenings samtliga fyra tak
Installation av solceller på tre av föreningens tak (Radarvägen 20-24)
2021: Renovering av skyddsrum
OVK Besiktning
Relaing av takbrunnar samtliga hus
Färdigställande av 2 nya lägenheter i hus 18
2022: Målning av samtliga trapphus
Parkering Föreningen har 94 st parkeringsplatser med uttag för kupé- /motorvärmare. Uttaget kan även ladda hybridbilar.
Parkeringsavgiften är för närvarande 150kr i månaden.

P-plats för rörelsehindrade
Vid hus 20 finns 2 platser för rörelsehindrade. Bil utan handikapptillstånd riskerar naturligtvis p-bot.
Tv och bredband Via ComHem har alla hushåll bredband, 100/10 Mbit/s och digital TV via vägg-uttag. För bredbandet krävs en snabb router. Beställ från ComHem. För att kunna se digitala kanaler behöver du en digitalbox eller TV-modul med CI+. En router och en HD digitalbox altn. TV-modul per hushåll ingår. TVBAS, Bredband100 samt TelefoniBAS ingår utan extra kostnad i din månadsavgift till föreningen. Kontakta ComHem kundservice på telefon 0775-171720 eller via comhem.se/gruppavtal för att beställa tjänsten och utrustning.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen I källarplanet i port 20 finns ett motionsrum. Här finns motionscyklar, en roddmaskin och några andra redskap. Toalett finns i anslutning till tvättstugor och motionsrum.
Det finns särskilda cykelrum och barnvagnsrum i husen. Det finns även plats för ytterligare lite förvaring i barnvagnsrummet såsom en kälke etc.

Övrigt

Övrigt "Säljaren beskriver att det bästa med att bo här är bland annat den fina lekparken bara 50 m från ingång, lusthuset på gården utanför lägenhetshuset där det också finns grill. Det finns även en boulebana mellan hus nr 18-20 och badplats med sandstrand 500m ner. Det bästa med lägenheten är att det är sydväst-läge på balkongen vilket innebär underbar kvällssol. Det bästa med detta område är närheten till vattnet och naturen. Att ha 5 min gång mer till vatten med fantastiskt fina gångstråk och nära till elljusspår samt natur, barnvänligt med närheten till naturen och djuren på Rönningeby, badplatser och lekplatser. Bra kommunikation med både buss och tåg 35 min till centrala Stockholm med tåg. Två stor shopping metropoler (Täby centrum och arninge). Gångavstånd till en matvaruaffär samt mysigt café."
Parkering Finns att hyra för 150kr/mån med motorvärme. 350kr/mån för laddstolpe.
Balkong Sydväst-läge på balkong

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende