VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Näsby Park, TÄBY

Örnstigen 7

+ Balkong i Sydväst
+ Väldisponerad lägenhet
+ Fantastiskt kök med köksö
+ Solid förening med låg belåningsgrad
+ Generöst renoverad med moderna materialval

Varmt välkomna till Örnstigen 7. Här har du en renoverad trea som omfamnas av moderna materialval och finesser. Modernt kök med tillhörande köksö, akustikpaneler i hallen samt heltäckningsmattor & trägolv är bara till att nämna några. Köket är stort och luftigt och är en fröjd att vistas i. Här har vi b.la. helintegrerad mikro- och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Akustikväggen i hallen stänger inte bara ut yttre ljud, utan också ger hallen ett varmt och trevligt välkomnande. Sovrummens golv är lagda i fantastiska heltäckningsmattor och resterande delar av lägenheten i ljuslackerat parkettgolv. Vardagsrummet ger utrymme för stora sällskap och en matgrupp. I anslutning till detta rum hittar vi balkongen som är belägen i sydväst.

På Örnstigen bor du med naturen inpå knuten och med kort avstånd till Täbys bästa kommunikationer, Roslags Näsby trafikplats. Här går flertalet bussar direkt till tunnelbana Danderyds sjukhus, Tekniska Högskolan och Humlegården. Gångavstånd också till Roslagsbanan vid Näsby allé där tåget tar dig till Östra station (Tekniska högskolan) på bara 20 minuter. Vid Näsby allé finns också närmsta Ica-butik. Från området finns det också direktbuss till shoppingparadiset Täby centrum med flertalet restauranger, caféer, biosalong, gym och bland annat simhall. På gångavstånd från området finns Centralbadet, en utomhuspool som är öppet under sommartid. I denna park finns också tennisbana, hundrastgård, kolonilotter och ett vackert motionsspår. Från Örnstigen är det också gång/cykelavstånd till Näsby slott med gym, restaurang och badplatser i Stora Värtan.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jacob Gustafsson 072 555 01 92 alt jacob.gustafsson@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4325 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1953
Pris 3 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anton Sandberg
Reg. Fastighetsmäklare
0735-55 03 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Modern och renoverad trea på populära Örnstigen!

Profilering mäklarbild
Profilering mäklarbild

Planritning

Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Örnstigen 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 1953
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Trevlig hall med en modern touch. Vid dörren välkomnas vi av en fantastisk akustikpanel i trä som både stänger ut ljud och ger en välkomnande och modern känsla. Hallen erbjuder förvaring, plats för ytterkläder och mycket annat. I anslutning till hallen hittar vi lägenhetens klädkammare.

Kök

Wow! Modern, stort och fräscht. Allt detta kombinerat med sin helt egna köksö gör detta kök en fröjd att vistas i. Mörkgröna luckor, moderna vitvaror samt bänkskiva i sten. Här har du en mängd plats för förvaring, sällskap och matlagning. Välkommen & bon appetit.

Badrum

Ljusa och fräscha ytskikt hittar vi i detta badrum. Beigefärgad klinker med vita kakelplattor. Moderna badrumsmöbler som b.la. en badrumsspegel med inbyggd LED spotlight med touch-funktion, rektangulärt handfat, duschvägg och takdusch. Här är det även draget för vatten och en slimmad tvättmaskin som inte tar upp för mycket plats. Tvätta hemma och ha det bekvämt eller boka tid i den fräscha tvättstugan två våningar ner.

Sovrum 1

Mysfaktor. Det är ordet som beskriver detta sovrum. Modernt, men samtidigt varmt. Golvet är belagt av en heltäckningsmatta och väggarna är i brun kulör.

Sovrum 2

Rymligt? Gott om förvaring? Varmt om fötterna? Check, check, check. Detta är lägenhetens största sovrum, som inte bara erbjuder gott om plats för en större säng men även en mängd kläder i de integrerade garderoberna. De stilrena mintgröna garderoberna går längst rummets långsida.

Vardagsrum

Här samlas vi! Vardagsrummet erbjuder plats för en större soffgrupp och t.o.m en matgrupp. Plats finns för alla samtliga och i detta rum ligger anslutningen till balkongen som är belägen i sydväst. Ljust parkettgolv samt väggar i greige.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-02-12
Primärenergital 113

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1101
Pris 3 495 000 kr
Avgift 4325 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband via Tele2, samt förråd
Driftkostnad 8 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 6 000 kr

Driftkostnader enligt schablon.

Andel i förening 3,06049%
Andel av årsavgift 3,06592%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 277 794 kr

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen BRF Berguven nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0068
Gatuadress Örnstigen 11
Postnummer 18350
Ort TÄBY
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen
Ekonomiskt solid förening med låg belåningsgrad från 1952. Föreningen består av 38 bostadsrättslägenheter och är belägen på adressen Örnstigen 5 - 13.
Antal lägenheter 38
Antal lokaler 6
Renoveringar
Föreningen utförde 2004 stambyte i kök och badrum, installation av säkerhetsdörrar 2008 samt fönsterbyte 2010. Därutöver har man installerat bergvärme, renoverat fasaderna, målat om trapphus och källare, nya garage och entréportar. Även gamla avloppsrör och vattenledningar mellan fastigheten och ledningarna i gatan har bytts ut.

Fastighetsskötsel och teknisk/ekonomisk förvaltning sker av Riksbyggen.
Yttre skötsel sommar och vinter utförs av Rosens mark och Trädgård.
Parkering Föreningen har 20 parkeringsplatser specifikt för medlemmarna samt 5 st. garageplatser.
Tv och bredband TV och Bredband via Tele2 som ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Gemensamma utrymmen Tvättstuga och torkrum, dubbla förråd, pingis & dartrum, cykelförråd

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende