VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Näsby Park, Täby

Nytorpsvägen 46

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information

+ Insynsskyddad
+ Sociala ytor
+ Fönster i tre väderstreck
+ Genomgående planlösning

Varmt välkommen till Nytorpsvägen 46. Snart presenteras en genomgående fyrarummare med fönster i tre väderstreck. Optimal planlösning med stora sociala ytor samt en tydlig och separat sovdel. Här bor du med direktaccess till varmgarage samt förråd via hiss. Solid bostadsrättsförening där man historiskt beslutat för en avgiftsfri månad i december. Detta är inte fastställt för december 2023.

I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Gångavstånd till Stora Värtan och sandstrand. Mycket goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 86 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4733 kr/mån
Rum 4
Våning 0 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris 4 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sean Kosarian
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimalt fyrarummare med fönster i tre väderstreck.

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nytorpsvägen 46

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 86 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 0 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljehus
Boarea 86 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig hall med stilrent klinkergolv. Ljus entré med vita väggar och ett fantastiskt ljus från vardagsrum. Här finns plats för både klädavhängning och skoförvaring.

Badrum:

Helkaklat och fräscht badrum med badkar. Badrummet är utformat med tvättmaskin, torktumlare samt praktiskt tvättbänk med tillhörande överskåp. Här finns en behaglig golvvärme.

Vardagsrum:

Rymlig sällskapsdel med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här får du plats för soffgrupp och matplats. Vardagsrummet ligger i direktanslutning till kök och hall.

Kök:

Det stora, ljusa och fräscha köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Sovrum 1:

Från hallen når du lägenhetens master bedroom - ett stort och rogivande rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2:

Sovrum med fönster i två väderstreck som disponeras som barnrum.

Sovrum 3:

Stort sovrum med plats för dubbelsäng.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41001
Pris 4 495 000 kr utgångspris
Avgift 4733 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten samt förråd. (Obligatoriskt tillägg på varmvatten på ca 118 kr/mån samt tv/telefoni/bredband på 220 kr/mån)
Driftkostnad 5 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 500 kr
  • Hushållsström: 3 100 kr

Driftskostnad enligt schablon

Andel i förening 1,481%

Förening

Föreningsnamn Brf Fantasibacken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-7763
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fantasibacken består av 77 moderna lägenheter med en trevlig innergård. Husen stod klara under 2016/2017 och byggdes av JM. Här bor man i direkt närhet till natur och grönska kring Centralparken. I Centralparken finns promenadstråk, lekplatser och Norskogsbadet. Boendet ligger även med gångavstånd till Roslags Näsby Trafikplats alternativt Näsby Parks Centrum och Roslagsbanan.
Antal lägenheter 77
Renoveringar Inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har garage i källaren för 900 kr i månaden och det är för närvarande ingen kö till dessa. Det finns dessutom parkeringsplatser utomhus och till dessa är det kö. De kostar 600 kr i månaden.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia om leverans av bredband, vilket består av ett så kallat Tripel Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och internet anslutning som läggs på i månadsavin.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Gemensamma utrymmen: Innergård med lekplats, cykelförråd, gemensamma mindre förråd i källare för barnvagn och cykel. Extra förråd finns att hyra förutom det som nuvarande ägare disponerar över. Du har även möjlighet att hyra odlingslott för 400 kr/år.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende