VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Grindtorp, TÄBY

Kometvägen 59, vån 3

+ Högt upp i huset
+ Optimalt solläge
+ Dubbelbalkong
+ Solid förening
+ Närhet till kommunikation, skolor och Täby Centrum


Varmt välkommen till denna hemtrevliga, optimalt planerade 3:a i fint skick. Lägenheten disponerar ett ljust och fint kök med bra arbetsytor, ordentlig köksutrustning och gott om förvaring med stor matplats. Två stora sovrum och ett och rymligt vardagsrum med utgång till dubbelbalkong .
Stambytt helkaklat badrum med dusch.
Här bor du i en solid och väl omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi. Bostaden ligger i direkt närhet till kommunikationer som tar dig direkt till Danderyds Sjukhus alternativt Tekniska Högskolan. Sveriges tredje största galleria, Täby Centrum ligger runt hörnet. Välkommen hem!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beba Klinta 072- 555 01 37 alt. beba.klinta@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 81 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4659 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1962
Pris 2 975 000 kr

snart här guhl
snart här guhl

Planritning

planskiss Kometvägen 59
planskiss Kometvägen 59

Kometvägen 59, vån 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 81 kvm. säljarens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

ENTRÈ

Stor välkomnande hall med inbyggd garderob och generöst utrymme för hallmöbler. Modern färgsättning i beige på väggarna och golvet pryds av stora ljusa, marmorerade plattor. Hallen är centralt placerad i lägenheten och härifrån når du enkelt bostadens alla rum.

SOVRUM 1

Ekparkettgolv och dimgröna väggar. Plats för säng med sängbord, skrivbord, byrå och övrigt möblemang som önskas.

MASTER BEDROOM

Ekparkettgolv med gråa väggar. Här ryms en stor dubbelsäng, skrivbord och 4 inbyggda garderober eller en annan typ av möblering om så önskas. Båda sovrummen har trivsamt och lugnt läge mot den omhändertagna innegården.

BADRUM

Stambytt helkaklat badrum med grått klinkergolv. Grått och vitt kakel på väggarna. WC, handukstork, handfat, spotlights och dusch med vikväggar i glas.

KÖK

I direktanslutning till vardagsrummet ligger detta kompletta kök. Gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Rostfria vitvaror: kyl/frys, mikro, ugn samt häll, diskmaskin och kolfilterfläkt. Gott om plats med matbord för ca 6 personer. Parkettgolv och ljusgrå målade väggar med ljusgrått kakel.

VARDAGSRUM

Stort ljust vardagsrum, halvöppet in mot köket. Stora fönster längs ena väggen vilket ger härligt ljusinsläpp. Beige färg på väggar och ekparkett .

BALKONG

Dubbelbalkongen har två utgångar, en via matplatsen och den andra via vardagsrummet, vilket gör att den känns lättillgänglig. Väl ute på balkongen har du fri sikt över den trevliga skogsdungen som erbjuder ett rikt fågelliv. Under sommarhalvåret har du eftermiddagssol.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-10-14
Primärenergital 91

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0130
Pris 2 975 000 kr
Avgift 4659 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Värme, vatten, tvättstuga, källarförråd, bredband, TV och förråd i källarplan
Elförbrukning 900 kWh/år
Driftkostnad 8 154 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 017 kr
  • Hushållsström: 5 137 kr

(el från 220131-230123)

Andel i förening 0,12%
Andel av årsavgift 0,12%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 462 500 kr

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Jupiter 1 i Täby
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716000-0449
Gatuadress Grindtorpsvägen 13
Postnummer 18332
Ort Täby
Epostadress forvaltningen@jupiter1.se
Hemsida https://www.brfjupiter.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stolt över den personliga och trevliga stämning de boende har skapat gemensamt. De boende trivs i de välplanerade lägenheterna och den fina innergården bidrar till ökad gemenskap. Innergården har plats för såväl vila och umgänge som lek, sport och grillning. Föreningen har också en hel del fritidsverksamheter, som studiecirklar, vävstuga, vinprovning, soppluncher och boulespel.
Det finns Gym, bordtennislokal, och Spaavdelning med bastu. Till lägenheten ingår ett förråd 3kvm med galler samt möjlighet till cykelförvaring både inne och ute. I källaren finns både en generös tvättstuga samt en grovtvättstuga.

Närområde
På bara några minuters gångavstånd från BRF Jupiter ligger Täby Centrum. Centrumet invigdes 1968 och är idag en av Sveriges största köpcentrumanläggningar. Täby Centrum rymmer totalt ca 260 butiker varav mängder med restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. I Täby centrum finns även biograf, träningscentrum samt andra tjänster som banker och mäklare. I närområdet finns fina idrottanläggningar. Tibblehallen med stora fotbollsplaner och bowling- och ishall. Närhet till flertalet förskolor och skolor för alla åldrar.

Roslagsbanan från Täby tar cirka 15 minuter in till Östra Station. Dessutom finns goda bussförbindelser med områden runt om i länet, det går även buss till tunnelbanestationerna i Mörby centrum och Danderyds sjukhus. Servicelinjen, buss 961, är en lokal service riktad till äldre resenärer för en smidig resa till servicehuset, Täby Centrum, Näsby Park eller vårdcentralen.
Föreningens ekonomi Årsavgift: 3% höjning jämfört med 2022 vilket motsvarar nivån under 2020
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 844
Antal lokaler 9
Renoveringar Planerat för 2023:

- Utvändigt bygg - bland annat fasadtvätt och utbyte av takpapp på D-huset

- Invändigt bygg - bland annat OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) och rensning av kanaler

- VVS - Stamspolning
Parkering Alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats, dock avgiftsbelagd. Parkeringsplats med el-stople finna mot avgift, i mån av plats. Garageplats även den mot avgift, i mån av plats. Alla parkeringsplatser administreras på förvaltningskontoret.
Tv och bredband Bredband via Telia på 1.000 Mbit/s (kostnaden ingår i avgiften). TV-utbudet levereras av ComHem, för aktuellt grundutbud, se ComHems webbsida. Önskar du ett bredare utbud eller digitala kanaler kontaktar du ComHem.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Färdigställandet av parken kommer att pågå under 2022 och kommer sedan under de följande åren att växa till sig och utvecklas till en behaglig och vacker utemiljö. Målsättningen är att den nya parkmiljön ska motivera till ännu mer uteverksamhet och tillfällen för att möta upp med grannar och vänner. På föreningens hemsida kan du hitta mer ingående beskrivning samt skisser på hur parken är planerad.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en lokal för fest, möten och sammankomst. Lokalen heter Ganymedes, efter den största av Jupiters månar. Lokalen rymmer 50 personer, har kök och toalett samt är utrustad med porslin och bestick. Föreningen har även två stycken övernattningsrum som finns att hyra, Thebe och Callisto. Callisto har plats för fyra och Thebe plats för två.
Övrigt Föreningen tillhandahåller även ett gym och bastu för medlemmarna mot en avgift om 100 kr i månaden. Det finns även möjlighet för medlemmarna att hyra övernattningslägenheten för gäster som besöker från andra håll.

Dokument

Området

Grindtorp har av olika kulturpersoner utsetts till en av de tio mest intressanta bostadspärlorna i Sverige. Här finns en mångkulturell invånargemenskap med shopping, grönområden och idrottsanläggningar som ligger inom gångavstånd. Grindtorp ligger utmed Europaväg 18, mellan bostadsområdet Näsbydal, Täby Park (Täbys tidigare galoppbana) och Täby Centrum. i Täby Centrum finns över 200 butiker, stort utbud av restauranger och caféer, livsmedelsbutiker, banker, vårdcentral, bibliotek, biograf etc. Närhet till grönområden. En liten promenad bort hittar ni Täby Park, en helt ny stadsdel med två nybyggda hundrastgårdar, restauranger, padelbanor etc. Med kort promenadavstånd tar du dig till Näsbydal där du hittar ICA Näsbydal, bageri, låssmed och kvarterskrog. På sommaren är utomhusbadet (Norskogsbadet) väldigt populärt och även dit är det promenadavstånd. Mycket bra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor finns i närheten.

Kommunikation

Goda kommunikationer med en av Norrorts tätaste bussförbindelser, Roslags Näsby Trafikplats. Roslagsbanan går från Täby Centrum alternativt Roslags Näsby.

Räkna på ditt nya boende