VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Näsby Park, Täby

Källtorpsvägen 9

Kontakta mäklare för visning

+ Högst upp i huset
+ Balkong mot innergård och grönområde
+ Insynsskyddat läge
+ Genomgående planlösning

Varmt välkommen till Källtorpsvägen 9. För er som har letat efter en trea i detta område kommer här kanske den bästa chansen på länge. Optimalt boende med balkong mot innergård. Här bor du helt ostört med trevlig utsikt mot grönområde. Rymligt boende med fönster i två väderstreck och perfekt planlösning. Separat sovdel med två bra sovrum och samtidigt stor social del med fönsterpartier i två väderstreck. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge".

Lägenheten ligger belägen vid populära Centralparken. Precis utanför dörren finner du ett utomhusbad, utegym, tennisbana, motionsspår samt rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4997 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 3 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Optimal trerummare högst upp i huset

Planritning

Planritning
Planritning
Alternativ planritning
Alternativ planritning

Planritning
Planritning
Alternativ planritning
Alternativ planritning
Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Källtorpsvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 5 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Wood on wall på väggen med hatthylla. Genomgående parkettgolv

Sovrum 2:

Sovrum intill entré som idag disponeras som kontor/gästrum.

Sovrum 1:

Större master bedroom med plats för dubbelsäng.

Badrum:

Helkaklat och rymligt duschrum med tvättmöjligheter. Duschhörna med duschvägg i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare, praktiskt skötbänk samt överskåp.

Kök:

Stilrent kök med vita skåpluckor och en helt nyinsatt bänkskiva i natursten. Gott om skåpförvaring och arbetsytor. Integrerad mikro, ugn, häll, diskmaskin samt kyl/frys. Matplats för 6 personer. Utgång till insynsskyddad balkong i soligt sydostläge.

Vardagsrum:

Sällskapsrum i direktanslutning till kök. Stora fönsterpartier och släpper in ljuset genom hela bostaden. Här får du plats med soffgrupp och fåtölj om så önskas.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-08-30
Primärenergital 89

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23-1402
Pris 3 895 000 kr utgångspris
Avgift 4997 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, kallvatten, förråd, kabel TV Begränsat utbud Ownit. Tillkommer avgift för varmvatten samt el (mätning sker i varje lgh).
Driftkostnad 4 900 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 2 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,1806%
Andel av årsavgift 1,688%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning E

Förening

Föreningsnamn Brf Parkstråket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-5668
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Parkstråket i Täby ligger i närheten av Näsbypark längs Källtorpsvägen vid Norskogsbadet. Föreningen består av sex trapphus om fyra till sju våningar i två hus med totalt 93 lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök. Byggnationen av Brf Parkstråket startade första kvartalet 2016 och de sista inflyttningarna skedde i mars 2018. Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck. Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren. Till varje lägenhet ingår ett femårigt bilpool-medlemskap i Sunfleet, vilket innebär möjligheter till bildelning av bilar som parkeras i området. Vill man hyra parkering finns 55 garageplatser i källarens varmgarage för 900 kr/mån, 5 st sk familjeparkeringar i garaget är dubbelplatser vilka debiteras 900+450 kr=1 350 kr/mån. I garaget finns också 2 st mc-platser (450 kr/mån) och de 16 st uteplatserna för bil kostar 550 kr/mån (frågor om parkering ställs till: parkering.parkstraket@gmail.com). Besöksparkering finns på Källtorpsvägen som är kommunens gata. I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt 100 Mb bredband och bredbands-tv. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen efter faktisk förbrukning. Önskar man snabbare bredband, fler digitalboxar eller fler kanaler eller är det möjligt mot tilläggskostnad.
Föreningens ekonomi Bostadsrättsföreningen kommer höja månadsavgiften 10 % från och med 2023-01-01
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 93
Renoveringar nybyggt 2016-2018
Parkering Brf Parkstråket har parkeringsplatser för uthyrning. Föreningen har 55 bilplatser i garaget varav några el platser under huset och gården varav 5st är sk. dubbelplatser. I garaget finns också 2st mc-platser. Det finns även markparkeringar ute.

Bilparkering i garaget kostar 900kr/månad och dubbelplatserna 900+450kr/månad=1350kr. De hyrs ut tillsammans. MC-plats kostar 450kr/mån. Markparkering utanför huset kostar 550kr/månad.

I garage och på gatan finns parkering för rörelsehindrade

Besöksparkering finns på kommunens gata - Källtorpsvägen
Fördelning av parkeringar kommer ske efter när man tecknat avtal i föreningen och anmält intresse för parkering. Vi har svårt att uppfylla enskilda önskemål om särskilda platser då det är många faktorer som styr fördelningen av platser. Först och främst när man köpt och när man flyttar in men även produktionen på arbetsplatsen kommer styra fördelningen av parkeringsplatser.

Parkeringsavtalen börjar tecknas inför inflyttning, dvs en tid innan inflytt alt. i samband med nyckelutlämning. Parkeringsavtalen följer inte lägenheten vilket innebär att om man säljer lägenheten så går parkeringsplatsen tillbaka till föreningen för uthyrning till nästa på tur i parkeringskön.
Tv och bredband Ingår 1 digitalbox samt grundutbud på tv och bredband (1000 Mb/sek) ingår. Vill man ha fler digitalboxar, fler kanaler samt snabbare bredband är möjligt mot en tilläggskostnad.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Näsbypark är ett fint och lugnt område med mycket natur och fina promenadstråk. Här finns även Näsaängsbadet med en lekplats och även Näsby Slott. Näsbyvikens Båtsällskap är en skyddad vik med 600 bryggplatser, perfekt för dig med båt och att dessutom ha väldigt enkel tillgång till Värtan.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer. Här kan du hitta livsmedelsbutik, klädbutik samt ett bibliotek. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som kan erbjuda mat, shopping och upplevelser.

Kommunikation

Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid ifrån stationen Näsbypark. Därutöver god busskommunikation till bl a Mörby Centrum där tunnelbanan mot Stockholm går och Täby Centrum där det finns möjlighet för bussbyte. Det finns även bra cykelbanor som gör det effektivt att cykla hela vägen in till city. I närheten av Näsbypark ligger E18.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende